Şimdi Ara

Kimseyi tokatlayamadim ( 1.6 astra satmiyorum) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
13.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabalarda artık şarap gibi oldu bu ülkede yıllandıkça değeri artıyor.
    Normal bir ülkede araba yıllandıkça değeri azalır bizde tam tersi.
    Bu kasanın baz model sıfırını 2 sene önce 50 bine bırakıyordu bayi şimdi 40 bin km dekini alamıyorsun o fiyata.
    Bu da paramızın değerinin nasıl düştüğünü gösteriyor aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 19 Ekim 2018; 14:4:19 >
  • Ben de 2016 model design paket dizel otomatik astra var. 2 tane boyası var. Satmak istesem yazacağım rakam 80 bin lira. Yani aracınız fiyatı en az 7-8 bin yüksek. Satılmasına imkan yok. "Pazarlık sünnettir" demişsiniz ama bu kadar yüksek yazınca aramak isteyen de aramaz. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Emekli ihtiyarlarin köye giderken arkasına turşu bidonları yığdığı bir arabaya 80 bin 😬
    Gördüğüm en boş mesaj
  • Fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgukankoc22

Sana fikrini mi soran oldu kılıfları arabaya bak sen
    Kılıflar gerçekten berbat. Zoruna gitmesin hiç Facebook gruplarında kendi kendinize gaza geliyorsunuz sıfırı şu kadar bu kadar diye. Öyle olmuyor işte.

• 2 ay içinde çok şey değişti ama 2 ay önce 25 binde 2017 dizel design paketi 76 ya aldım. Deri direksiyon kol dayama çelik jant var. krom çıtalar balık sırtı anten var. tek eksiği multimedya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soru.yorum -- 19 Ekim 2018; 15:4:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başpiskopos

İkinci Elde bir Otomobil satmak için gerekli birkaç Püf nokta.

1- Aracın sıfır Ayarda olacak.

2- Aracın Dizel olacak.

3- Aracın piyasada Tutulan araç olacak.

4- Aracın ilanındaki Resimleri profesyonel Yahşi çekim olacak.

5- Aracın açıklamasında Dürüst bilgilere yer vereceksin.

6- Kalbinizi kırarım ederim falan filan Sinirbaz şeylerden ziyade, Efendi saygılı İfadelerle ilanını süsleyeceksin.

7- Aracının ilanındaki Başlık ve Açıklama bölümü birbirini Tutarlı ve Dürüstçe tamamlayarak desteklemelidir.

8- Aracın ilk sahibiysen ve Aracına ait Kitaplar, Faturalar, Servis Kayıtları elindeyse Aracını satma şansın Yükselecektir.

9- Aracın donanımlı olacakki Alıcıyı Cezbetsin, Mesela Bej Deri Koltuk, Sunrof, Elektrikli Koltuklar falan filan gibi...Donanımsız otomobiller piyasada pek Talep görmüyor.

10- Benzinli ve Lpg’li aracı piyasada Satabilmek oldukça Zor hatta İmkansıza yakındır...Milletimiz Dizel hastasıdır.

11- Aracını kısa zamanda Satabilmek için Güven, Garanti, Kefiliyet vermen gereklidir...Aksi takdirde Bakan boş geçecektir.

12- EĞER ARACIN BU SAYDIKLARIMA SAHİP DEĞİLSE O ZAMAN ARACINI UCUZ UCUZ SATMAKTAN BAŞKA ÇAREN OLMAYACAKTIR.
    bazı maddelere katılamıycam. çok araç sattım. sonuncusunu da 2 hafta önce. bence kolay araç satmak için:

-araç piyasa aracı olacak
    -benzinli/dizel konusu araca göre değişir. mesela eski aracım golf'tü, golf'te farketmiyor. benzinli golf'ümü 4 günde sattım 2 hafta önce. ama şimdi aracım passat ve passat'ta dizel-otomatik çeyrek altın gibi
    -donanım olarak bana tek sordukları sunroof var mı oldu. başka hiçbirşey sormuyorlar.
    -darbesiz olması fiyatını feci etkliliyor
    -sahibinden'deki fiyatlar çok aldatıcı. takas fiyatını sor, üstüne üç-beş ekle. takas fiyatının 7bin üstüne sattım golf'ümü
    -lpg'li araç bence de alınmaz ama lpg'nin motora verdiği zararı bilmeyip sırf lpg'li araç tercih eden bir kesim de var. yani demem o ki her malın bir kör alıcısı da var
    -garanti, kefiliyet??? biz galerici değiliz ki, baktırsın aracına. hiçbir zaman öyle bir söz vermedim.

• koltuklara ne oturdu öyle haşat olmuş?
  • Sıfırına yakın fiyata 40bin km deki aracı satabilmeniz için kaputunda VW logosu, bayinin önünde de sıra olması gerek.
  • astra sahipleri gerçekten ilginç 1.4t cosmo bakıyorum 77 yazmış ilanın bitmesine 10 gün kala direk 74 e düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Emekli ihtiyarlarin köye giderken arkasına turşu bidonları yığdığı bir arabaya 80 bin 😬
    Yav alemsiniz

• sıfırından pahalı satmak nasil bir motivasyon
    gerçi sahibinde bir sürü böyle ilan var
    geçen bir ilan vardi 3 yasinda arabaya sifiri kadar fiyat istemis bir de kıymetini bilen birine gitsin istiyormus herkese de satmıyor.
  • Satan arkadaşa Hayırlı ve Tez Zamanlı satış dilerim...YAZDIKLARIM ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİMDİR SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astranın piyasasını bilmiyorum ama satışlarda genel olarak azalma var bence. daha doğrusu 60-70 bin üzeri araçlarl şu piyasada satmak zaman alır gibi. ben de seat leon aracımı satışa çıkardım hızlı satılsın diye fiyatını genelden düşük yazdım ama beklediğim ilgi olmadı. ben de ayrı başlık mı açsam napsam niye satılmıyor diye

• Aracınızın satılmamasının 3 sebebi var:

1) fiyat

2) kılıflar (çirkin ve özensiz duruyor sanki çok binilip kmsi düşürülmüş gibi)

3) özensiz açıklama (açıklama biraz daha özenli ve güven verici olabilir)

Bşröok arkadaşa katılmıyorum ben inanılmaz bir lpgye yönelim var. Dizel çok severiz biz ama şuan lpg çok tutuluyor. Bşr de ek olarak 1.5 senede 45 km yol yapmış araç. O parayı verdikten sonra alternatifler mevcut. Arabanızın tercih edilmesi için bir cezbedici unsur olması lazım. Sizin şuan yapabileceğiniz fiyatı kırmak. Adam 20 bin km fazla olsun 2 lira cebimde kalsın diyebilir.

• Pazarlık sünnet demişsiniz ilana. 65 vereyim helalleşelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka hoparlörler serviste mi takıldı? Kapılara kablo fabrikasyon olarak getirilmiş mi?

• Yuh be 40.000 km deki aracı sıfır fiyatına satıyor. O kadar değerli kıçınız yok arkadaş, siz bindikçe araç değerlenmez

• TIME kullanıcısına yanıt
    Sana mı kaldı bunun tasası araba benim 90 a da koyarım isteyen alır kılıf mi satıyoruz orada boş muhabbete gelme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.