Şimdi Ara

KİMYA 18. SORU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınavda biraz düşündüm bu konuyu sonra aman boşver diyip doğru şıkkı işaretleyip geçtim.Bence soruda hata yoktur bu kadar basit bir hatayı yazan insan ve kontrol eden uzmanlar fark ederdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadığım kımya hocası muallakta dıyor
    barız bır sekılde sorunun cevabı yok cunku tum sıklar doğru hala savunmaya gceıp dıpte katısı olmasını ıhmal et dıyor soruda bana oyle br sey demedıgınden sorunun cevabı sıklarda yok
    ayrıntı dusunme gıbı bı durum yok Allah askına olması gerkenı dusunmek ne zaman ayrıntı oldu gorn de osym 5 şık da dogru olan soru hıc soru koymadı sınava ınsaf hocam ya
    ılk 2 cümle ıkınıze de son 2 de omere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herzamanyıkık -- 7 Temmuz 2018; 21:8:5 >
  • Vallaha hocam hic umrumda olmayan bir soru açıkçası nerdeyse herkes doğru yapmıştır zaten iptal edilse de bir kaybımız olmaz ya:)

• Peki bu soruyla ilgili herhangi bir itiraz duydunuz mu ÖSYM’ye karşı resmi olarak ? Ya da yapmayı düşünen . Çok geç olmadan yine de şansımızı denemeliyiz.

• Adavett A kullanıcısına yanıt
    İtiraz süresi geçti galiba ama edilmiştir zaten

• xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    Yazabildiğin cevap bu mu böyle saçma salak şey yazacağına neden sorunun yanlış olmadığını söylesen daha iyi olurdu kardeşim

• Benim epey kaybım olacak o yüzden önemsiyorum büyük ihtimal gitmek istediğim yere 2 3 net yüzünden gidemicem sırf böyle saçma sorular yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tytayt -- 7 Temmuz 2018; 21:58:51 >
    edilmiş hocam
  • Tytayt T kullanıcısına yanıt
    sesımızı az da olsa duyurduk dua et hocam artık dua
  • Umarım tytde vardı böyle ifade eksikliği düşündüğüm beyaz gözlü erkek ve dişi deyince ben tüm dişileri almıştım yani bilmediğimden yanlış yapıyım gram umrumda olmaz ama ifadeden yanlış yapınca sinirleniyorum

Aynı durum bende de var . Sınavdan çıktıktan sonra da şuan da hala o sorunun Yalnız 3 olacağını düşünüyorum . 1 tane beyaz gözlü erkek , 2 tane dişi var nasıl eşit oluyor oranları anlamıyorum . İşin garibi kimse benim gibi de düşünmemiş ondan dolayı itiraz hakkımı da kullanmadım . İlk kez karşılaştım aynı hatayı yapan biriyle . Umarım itiraz eden olmuştur en azından değerlendirmeye alınır .

Ya incelenmeye alınsa bile umurlarında olmıcak ki olan bize oluyo zaten

• Ya normalde ben derin düşünen biri de değildim hatta çevremdekilere de derin düşünmeyin diye tembih ederdim . Ama işin garibi benden başka kimseden bu sebeple yanlış yaptığını duymadım . Senin çevrende var mı bizimle aynı şeyi düşünerek yanlış yapan ?

• Çözelti dediğin zaman aklına bildiğimiz çözeltinin gelmesi gerek. Eğer dipte katısı olursa "dipte katısı olan çözelti" demesi gerek. Dipte katısı olan çözelti demediği için dipte katısız çözeltiyi düşünmen gerek.
  • Kardeşim youtubeda kimya özel kanalını hepimiz biliyoruzdur admda diyor doymamış çözelti deseydi daha doğru olurdu diye yani benim anlatmak istediğim insanların böyle kelime oyunları yüzünden yanlış yapmaları bildikleri halde soruyu net sormak çok mu zor Allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tytayt -- 8 Temmuz 2018; 0:9:25 >
    Çok ince düşünürsen bir çok soruda anlatım sıkıntıları çıkıyor. Hangi soruların olduklarını hatırlamıyorum ama forumda gördüm türkçede ve biyoloji soruları hakkında da bu tarz konu açmışlardı. Detay düşününce problem çıkıyor detay düşünürsek bir sürü soruda hata var.
  • Upp bende tereddute düştüydüm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.