Bildirim
Kimya Aromatik Sorusu (Soru İçerde) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aga bütün soruları elemelik yapmışlar ozellikle fizik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de böyle diyorum 3 diyolar. Hantisi doğru yaa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
patlamışız bu soruda
-
2 3 yani kesin
-
2. Öncül doğru arkadaşlar benzenin yapısı organik kimyada başlı başlına bir konudur orda tüm bağlar sp2 hibritleşmesi sonucunda oluşuyor. Özdeşler yani. Benzenin yapısı değişik biraz.
Bu soruda yalniz 2 var miydi?
.
3 direk bu
-
H-C bağı ve C=C bağı nasıl özdeş olacak ya da C-C bağı ile
-
hidrojenle de arasında bağ var hocam
-
Hocam rezonans durumu fln var ya bağlar sürekli yer degişiyor ondan sanırım özel bi durum yani düz soru değil bende patladım
hocam rezonans var da Hidrojenle arasındaki bağ nasıl karbonların birbiri arasındaki bağla aynı olsun. karbonlar arası demediği için böyle yaptım.
İnş doğrudur ama sanmıyorum direkt bilgi sorusuymuş
hocam dediğim gibi değilse kan çıkar valla bunu düşünerek yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: enes02400beyler 2.bileşikte 2.si benzen değil naftalin değil yani 3 hatalı
hocam zaten 3 tane çizgi olamaz orda kitaba bak istersen doğru o. 2.de de 3 tane çizgi olsa 2 tane karbon 5 bağ yapmış oluyor.
-
Cevap 2-3 bence. Benzen için zaten pi bağlarının yerini tam olarak kestiremiyoruz.Ondan dolayı hepsi aynı kabul ediliyor.
-
İlginç ve birçok kişiyi eleyen bir soru olmuş. Geçen seneki bilgimle girsem sigma pi muhabbeti kafamı karıştırabilirdi ancak yenilerde bir organik kimya kaynağında özdeş olduğunun net olarak geçtiğini hatırlıyorum
-
nargilem aromatik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X