Şimdi Ara

kimya bölümü mü jeoloji mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: monster1313

evt arkdaşlar hangisi daha iyidir

jeolojide devlet bünyesine girmezsen iş bulman zor

kimya mühendisliğinde daha çok iş var ama, oyum kimya mühendisliğinden yana
  • kimya muh. degil kimya bölümü
  • Bence Kimya. Jeolojide iş alanı çok kısıtlı, devlete giremezsen işin zor zaten devletin aldığı adam sayısıyla mezun sayısıda belli.
  • Kimya bölümünde iş bulma olanağın daha çok. Formasyondan sonra devlette yada özelde çalışabilirsin. Jeolojide özel zor, devlette alım çok. Ancak yinede Jeoloji derim.
  • hmm mühendisliği kadar olmasada kimya bölümüde iş görür, unutmaki kimya bölümü fizik ve biyoloji bölümünden daha iyidir, küçümsememek lazım
  • ya bende kimya diyodum ama bi ark jeoloji daha iyidr dedi arada kaldım
  • kimya bırakmış biri olarak ikisinede gitmezdim. tabi asgari ücretle dersanecilik yapmaya razıysan veya kpss kasarım diyorsan jeolojinin baya ataması oluyor kpss ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

kimya bırakmış biri olarak ikisinede gitmezdim. tabi asgari ücretle dersanecilik yapmaya razıysan veya kpss kasarım diyorsan jeolojinin baya ataması oluyor kpss ile.

bu arkadaşa katılıyorum kesinlikle

Bende 4. sınıftaydım bu yıl ve yeniden sınava girdim farklı bölüme gideceğim.Kimya bölümü dışardan kulağa hoş geliyor ama içeri girince hiçte öyle olmadığını görüyorsunuz.İş çok kısıtlı.2 yıllık sağlık bölümleri bile bizden daha rahat ve daha fazla maaşla iş buluyor.O dersleri geçmek için yaz okullarında verdiğim paralara mı yanayım , sabah 9 akşam 9 fizikokimya dersine girdiğime mi yoksa 4 senemin heba olduğuna mı bilmiyorum.Ama şu varki zararın neresinden dönülürse kardır bunu iyi biliyorum.Kesinlikle yazmanızı tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 20 Temmuz 2010; 23:43:51 >

• bende seneye giricem bi daha sınava ama yinede ne olur ne olmaz diye 2 sindn birini yazıcam

hatta istatistik te olabilr off kafam karışık yani anlıcagınz terch yapsammı yapmasm mı yaparsam hangisini tercih ediyim daha karr veremdm
  • quote:

bende seneye giricem bi daha sınava ama yinede ne olur ne olmaz diye 2 sindn birini yazıcam

hatta istatistik te olabilr off kafam karışık yani anlıcagınz terch yapsammı yapmasm mı yaparsam hangisini tercih ediyim daha karr veremdm

istatistik seç pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

quote:

bende seneye giricem bi daha sınava ama yinede ne olur ne olmaz diye 2 sindn birini yazıcam

istatistik seç pişman olmazsın

sen istatistiktemi okuyosn
    peki istatistigin ne farkı var diğer 2 bölümdn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.