Şimdi Ara

Kimyadan +25 yapanlar gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
13
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son kimya denemem fem 9 lu 20 net lys 25 net cunku kolaydi ben 25 i haketmedim tavsiye veremem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • organiğe sadece son gece sahurda baktım. fonksiyonel gruplar ve aromatiklerden hiç test çözmeden sınava grdim.
    diğer konularda ise sadece mükemmel bir defterim vardı onu okudum üzerindeki soruları çözdüm.
    sınavda 26-4 geldi. defteri taratıp koyacaktım ama forum eski dostluk içeren forum değil. hıyar bencillerle dolu olduğu için vazgeçtin
  • cetkin60 C kullanıcısına yanıt
    26-4 yaptım 4ü de dikkatsizlik

palme organik kimyayı ygs ye kadar bitirdim

ygs den sonra final + palme kimya soru bankası çözdüm
  • 29-1

Fem simetri + fem s.b

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27-3 palme soru bankası

• Tek yapman gereken dershanede adam akıllı dinle neyin ne olduğunu anla ve herhangi bir kitabı tam anlamıyla bitir gerisi gelir zaten (Denemeye gerek yok 5 deneme çözdüm sınavdan önce dershane denemeleri hariç) .Organik iyi bil herşey çorap söküğü gibi gelir zaten
  • 28-2 yaptım
    Konuları teknofemden izledim :D
    Palme lys kimya ve birey lys kimya vardı ancak bi konuyu birinden bi konuyu birinden çozdum ikisinde de çozulu olan tek konu orbitaller

Organikte de dershanedeki defterim ve fem organik soru bankası kullandım
    Deneme final almıştım ama 4-5 tanr ancak çozdum onlar da 22-23 falan geliyordu o kitap zor

• 29D 1Y yaptım organik kimya dışındaki konuları basit soruyolar herheangi bir kaynaktan çözmen yeterli ama organik kimya için de mutlaka palmeyi çöz derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetkin60

Fizik ve geometri konuları açıldı çok faydalı bilgiler geldi arkadaşlar.
    Kimyadan +25 yapanlar nasıl yaptı hangi kaynakları önerirsiniz ?

29 1 yaptım (o da braksit falan soruyodu element kimyası sorusu)

organiği sağlam calıs..diğerleri sıkıntı olmaz..çıkmıs soruları iyi çöz
  •  Kimyadan +25 yapanlar gelsin

10-11. sınıf adına sadece konu okudum örnek soru çözdüm.
    organik için palme soru bankası+sürekli konu tekrarı
  • https://store.donanimhaber.com/fb/b0/0b/fbb00b4c01a9587cef52499643ec9d90.png

Ygsden önce elektro kimyaya kadar EİS'i çözdüm. Ygsden sonra simetriyle devam ettim testlerinin hepsini çözmedim ama konuları ve konudaki mor sarı soruları anlaya anlaya çözdüm. Organik için de Palme ve körfez çözdüm ama 3 renk iyi diyorlar bir kere daha girsem onu çözerim. Bunları sorduğun için söyledim ama fen için asıl önemli olan anlayarak çözmek mantığına yatması bu kısmını hallettikten sonra deneme çözdüm sürekli. Denemeleri de söyliyim ;

-Palme ( biyolojisini kesinlikle çöz)
    -Karekök (fiziğini kesinlikle çöz)
    -Fen bilimleri
    -Fem 6lı

Kimyadan +25 yapanlar gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku-1 -- 10 Temmuz 2015; 17:37:33 >

• Tek organik kas kardes 25 rahat yaparsin diger konularida az oku

• cetkin60 C kullanıcısına yanıt
    Sadece fem simetri bitirdim. Son gün de fem simetriyi tekrar ettim girdim. Dershane denemelerinden başka kimya denemesi aldım ama çözmedim hiç. Palme kimya aldım hiç çözmedim. Geçen sene Körfez konu anlatımlı bitirdim organik için ise Palme organik ve Esen çözdüm okul aldırdığı için 27-3 geldi. Bu sene sadece fem simetri çözdüm. Gerçek sınavda full yaptım.

• kardeşim kimyam 29d 1y organikten palmeyi kesinlikle bitir gerisinide bilfem öneririm (biraz ayrıntı soru vardır ama sınavda öyle sorular çıkmadı) ve denge deneme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bireycmatik

29-1 yaptim sadece simetri kullandim

Olum adamı niye eksilediniz ben de bu sene sadece fem simetri kullandım 30 0 geldi. Ekstra deneme bile çözmedim dershane dışında. Hatta fem simetri nin test sonlarında çözemediğim soruların çoğunu daha sormamıştım hocaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: NukerSheckers

Sadece fem simetri bitirdim. Son gün de fem simetriyi tekrar ettim girdim. Dershane denemelerinden başka kimya denemesi aldım ama çözmedim hiç. Palme kimya aldım hiç çözmedim. Geçen sene Körfez konu anlatımlı bitirdim organik için ise Palme organik ve Esen çözdüm okul aldırdığı için 27-3 geldi. Bu sene sadece fem simetri çözdüm. Gerçek sınavda full yaptım.

hocam bu yıl kaçıncı oldunuz geçen sene 15k ydı herakde
  • glatuz66 G kullanıcısına yanıt
    Ygs 38di lys 16k çekmiştim mezun kalmıştım geçen sene, Allah'a şükür bu sene 5k kardeşim :)

• 28 2 sor bakalım

• Aslinda 4y yaptimda iki soru iptal oldu 28 2 ;)

• 29 1 sanırım kriterlere uyuyorum .
    Fem simetri
    Fem beyaz ktap s.b
    Palme organik kimya s.b
    SeT organik kimya s.b

Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.