Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
27
Favori
30.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sterman

quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

güncellemeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar

Hocam arkadasın verdiği linkten güncellemeyi indir sonra Kindle ı pcye bagla anadizine at güncellemeyi. Sonra ayarlara gir settingste Update Kindle diye bir secenek olacak ona tıkla. Gelen ekranı onayla o kadar. Ezbere yazdım kaba taslak böyle

sağol dostum cevabın için

• güncelleme bilgisi maile gelmişti fakat defalarca denememe rağmen wifiden görmedi updateyi.
    şimdi dosyayı indirdim oldu. yukarıda arkadaşın aynen dediği gibi
  • PC siz güncelleme mümkün değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelince 2-3 aydır boşta,çekmecede kılıfında duran kindle ı açayım dedim ne göreyim;
    Ekranın altı mavileşmiş, sol alt kısımda parlayan pikseller ortaya çıkmış

Nedeni ne olabilir?

Güneş altında vs bırakılmadı. Anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 14 Şubat 2016; 21:43:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncellemeyi kabul etmiyor.
    Mevcutta 5.6.5 versiyon var.
    Yardımcı olacak olan var mi?

• Bilgisayardan calibre ile kindle a attigimiz kitaplari amazon cloud a nasil yukleyebilirim.
    Yardimci olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

Güncellemeyi kabul etmiyor.
    Mevcutta 5.6.5 versiyon var.
    Yardımcı olacak olan var mi?

Yanlış versiyon yüklemiş olabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Yakın zamanda Kindle Paperwhite'ın yeni bir modeli çıkacak mı ? Ona göre almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Yakın zamanda Kindle Paperwhite'ın yeni bir modeli çıkacak mı ? Ona göre almayı düşünüyorum da.

Paperwhite 3 yeni cıktı zaten.

• eski sürümdeki liste görünümünde kitap isimlerinin altında kitabın uzunluğuna göre yan yana noktalar vardı bi nevi kitabın kalınlığını gösteriyordu. yeni sürümde o yok. baya kullanışlıydı o özelliği geri getirmenin yolu yok mu?
  • Pw 2 2 gb modeli satiliktir kilifi mevcut cok temiz kullanildi. 290 tl

• Bende Kindle paperwhite var, son güncelleme sonrası batarya sanki bozuldu gibi, geçen full şarj yaptım, yeşil ışık yandı, uçak modunda, ertesi gün baktım batarya yarıya dusmus, normalde eskiden full şarj ile 1-2 ay giderdi, niye böyle oldu, amazondan almıştım, daha 2 yıl olmadı. Ne yapılabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

Yeni güncelleme geldi.

https://s3.amazonaws.com/G7G_FirmwareUpdates_WebDownloads/update_kindle_paperwhite_v2_5.8.2.bin

Güncellemeyi yükledim bitti sıkıntı yok ama yeni bi kitap atayım dedim ama kabloyu takınca win 10 hata veriyor pc yeniden başlıyor.3-4 kere denedim yine aynı.Sizde de var mı aynı sıkıntı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

Yeni güncelleme geldi.

https://s3.amazonaws.com/G7G_FirmwareUpdates_WebDownloads/update_kindle_paperwhite_v2_5.8.2.bin

Güncellemeyi yükledim bitti sıkıntı yok ama yeni bi kitap atayım dedim ama kabloyu takınca win 10 hata veriyor pc yeniden başlıyor.3-4 kere denedim yine aynı.Sizde de var mı aynı sıkıntı?

Bende bir sıkıntı yok.

• Gördüğüm kadarıyla yeni bir font gelmiş, eski bir kitabı okuyormuş hissini veren güzel bir font.
  • Beyler şunu merak ediyorum Amazon da é _Books. 1000 lerce kitaplar var ama türkiyede. É -Books kitapları çok az. Özellikle türkçe kitapları yok yeni kitaplarda dahil. evimde kitapları koyacak yer yok.
    Kindle alıcam ama. Kafamda soru işaretleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

Beyler şunu merak ediyorum Amazon da é _Books. 1000 lerce kitaplar var ama türkiyede. É -Books kitapları çok az. Özellikle türkçe kitapları yok yeni kitaplarda dahil. evimde kitapları koyacak yer yok.
    Kindle alıcam ama. Kafamda soru işaretleri var

Günah felan demezsen meritokrasi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TzisTa -- 15 Ağustos 2016; 8:49:19 >
  • Cihazda hangi sürüm olduğunu nasıl anlarım. Benim cihazda sanırım yazılıdan dolayı 2 günde bataryayı bitiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Cihazda hangi sürüm olduğunu nasıl anlarım. Benim cihazda sanırım yazılıdan dolayı 2 günde bataryayı bitiriyor

Aynı sorunu yaşayanlar varsa. Amazon dan en son sürümü yükledim. Sorun kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.