Bildirim
Kindle Paperwhite 4 batarya sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cihazı resetlediniz mi? -
Reset attığınızda sorun çözülecektir muhtemelen benim kuzenimde de aynı sorun olmuştu reset attık düzeldi. -
çok sayıda kitap ta şarjı çabuk bitirir. okuyacağınız kadar kitap olsun ya da ne bileyim max 100 kadar -
Şarj sorunu devam ediyor mu? Amazon yorumlarında da pilden yakından yorumlar gördüm. Bu arada Kindle almayı düşünüyordum. En güncel model 4 olduğu için bunu alayım dedim ama PW4 sorunlu mu acaba? -
ya bende almak istiyordum burada yazanlar beni korkuttu -
içine tüm arşivi atmazsaniz sorun olmuyor arkadaşlar.buradaki arkadaşın cihazı özelinde farklı bir sorunu olabilir ama tüm pw4 ler sorunlu demek yanlış olur -
teşekkür ederim :) Araştırmaya devam edeceğim. -
Cihaz bildiğim kadarıyla kitapları indexliyor. Bu yüzden tek seferde yüzlerce kitap atınca indexleme yüzünden çok fazla enerji kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrdn -- 30 Aralık 2019; 16:47:11 > -
Peki piyasada çok absrtı fiyatlı olmayan uygun yollu en iyi eboom hangisi -
ben şarj sorunuyla karşılaşmadım yoğun kullanımda bile 2 haftayı görüyorum. 24/7 açık cihaz.
yaptıklarım ;
1- gerekmediği zaman Wifi 'yi kapatıyorum yani Airplane ( uçak modu ) na alıyorum.
2- Sayfa ayarlarında Page refresh var onu off yapıyorum.
3- ekran ışığını 6-7 de kullanıyorum günün her saati karanlık dahil.
4- düzgün kılıf almak, kılıfımın kapağı kapanınca ekran uyuyor. Açılınca ekran açılıyor buradan da baya şarj tasarrufum var.
BOL ŞANSLAR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X