Şimdi Ara

Kindred Alacağım Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kindred almayı düşünüyorum ADC olarak oynanabilirmi ayrıca oyun taşıma kapasitesi varmı late gamede.. Kısaca 7800e almaya değermi..

• Bence şuan değmez. Eğer hiç oynamadıysan önümüzdeki hafta freelere girer. Denersin ve beğenirsen alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Bence şuan değmez. Eğer hiç oynamadıysan önümüzdeki hafta freelere girer. Denersin ve beğenirsen alırsın.

Teşekkür ederim cevap için..
  • Tam çöp alma oyun moyun taşıyamazsın hele hele low eloda.
  • değer..
  • aldim 2 oyun oynadim.duruyo oyle.gerci oyuna cok girmiyom ama olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birimiz hepimiz için moduna gir orda kindred seç, millete de seçtir öyle denk gelince oyna dene. Ben oynamadım ama demin miss fortune bire bir de çok rahat ezdi kindredi ama şampiyondan mı yoksa şampiyonu oynayandan mı kaynaklı onu bilemem, yine en iyisi oynayıp kendin karar vermen.
  • jungle da gayet op. ki zaten potsuz bile jungle dönebiliyor. ancak adc hiç denemedim
  • bard gibi çöp bir hero diyorum.
  • Al, pasifini +5 yaptıktan sonra tankları çok rahat indiriyorsun itemlarla. ADC olarak oynanmaz bence pasifini tamamlaman gecikir, geciktiğinde de bunun hasarı yok dersin. 6 levelli hesabımla ejderi 4 stack mahvolmuşun alt itemları ile çarpsız çok rahat kesiyorum. Bir de Rün kabiliyet eklenince nasıl olur hasarı sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 18 Ekim 2015; 8:39:29 >
  • alacksan jungle oyna
  • Adam barda çöp dedi wtf

• Yeni hero mu gelmiş

• Mekaniklerine güveniyorsan al.

Üç oyunda adc oynadım karşıma vayne jinx lucian geldi üçünde de rahatça koridoru kazandım ve özellikle karşıda suikastçi şampiyonlar varken ultisi harika oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 maç yaptım 2 sindede taşıdı.

Jung olarak çok etkili duruyor.

Rengar varsa karşıda hele kesinlikle alın malı.

Pasifi orman yaratiklariyla oyun başı yeteri güce ulaşıyor. Late içinde takım savaşlarında en uygun rakibi seçip mıhla.

Alınır ve değer 2 oyunun 2sinde de rakip yeter artık dedi.

• Dün gece bizde adc oynadı ve gayet iyiydi :) ama kırılabilir olduğu için nerf sonrası eskisi gibi pek bi iş yapacağını sanmıyorum
  • Epey oynanıyor:
    http://www.probuilds.net/champions/kindred

Metaya girecek sanırım.
  • ben küçük bir buff bekliyorum kindred'a. Heronun kiti de zayıf geldi, bu bakımdan ikinci aatrox vakası olmaz umarım.

Bir oyunda 12 stack yaptım pasifi, as jungle itemini de bitirdim üstüne mahvolmuş ve üçlü çektim. Muazzam bir hasarı olmasına rağmen basit bir focusla bitiriyorlar. Öyle kitelarım diyip 3 kişiye doğru q attığın anda tek yiyorsun.

• Mordein adc olsuğu bir metada sanmıyorum iyi işler çıkarabileceğini

• Sen buraya niye sordun ki?Burası gümüş ve altın mekanı.Daha geçen el Nightblue3 tek başına karşı takımı kesiyordu.Bu tür oyuncuların videolarını izle ona göre karar ver.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.