Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kargo da şu anda CINCINNATI'de. Herhalde 2 gün içinde elimde olacak :) Umarım 2.5 metrelik alan yeter çünkü salon çok geniş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: muyendiz

quote:

Orijinalden alıntı: biko22

kardeş hangi bankadır bu taksitlendrme olayını yapan?

Hsbc bank 31 ocak 2011 tarihine kadar yurtdışı alışverişlerini direkt olarak faizsiz 3 eşit taksite bölüyor.

bu HSBC alışverini deneyen var mı? Gerçekten 3'e bölüyor mu acaba?

Şu an bir paket yaptım;

EA Sports Active 2
    Kinect Sports
    Dance Central

Üçü kargo dahil $160. Bunu bir de 3'e bölerse süper o zaman. Yalnız bir soru sormak istiyorum. agbx360.com'dan EA Sports Active 2'e baktım, oyun PAL gözüküyor. Benim makine PAL ama Amerika'dan gelse NTSC falan mı olur yoksa RF mi?

konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• Bedava kargo mu var banamı öyle geldi
  • Evet arkadaşlar beni de listeye ekleyebilirsiniz. Hala daha inanamıyorum geldi ya. 4 günde izmire teslim edildi. Oğlumun kutuyu görünce yüz ifadesini görmeliydiniz. İnanamadı kısa süreli şok geçirdi. Şu an xbox başında ama uzun süre oynayabileceğini zannetmiyorum. Çünki ben 10 dakika da sırılsıklam ter oldum. Mükemmel bir icat bence. Bu arada kinect adventure ntsc çıktı ama çalışıyor herhalde region-free

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 20 Ocak 2011; 14:04:01 >
  • bende sipariş verdim gelecek inş.
  • acaba kinect + kinect sport sipariş etsem gümrüğe takılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korik01

acaba kinect + kinect sport sipariş etsem gümrüğe takılır mı ?

Fiyatı 150 euro geçtiği için takılma ihtimali yüksek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardware169

bende sipariş verdim gelecek inş.

haberinizi merakla bekliyorum.
  • daha yeni dhl den mesaj geldi kargo takip numarası bakalım sabır ve heyecanla bekliyorum
  • Date Time Location Event Details
    January 19, 2011 10:31:33 AM Phoenix AZ US Shipment has left seller facility and is in transit
    diyor
  • Bende sipariş vermiş bulunuyorum
  • bendeniz
  • bugün 15:30 itibariyle kinect elime ulaştı.Listeye ekleyebilirsiniz
  • ooo hayırlı olsun kardeşim...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schi8850 -- 31 Ocak 2011; 11:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schi8850

Arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı olsun...
    Benim merak ettiğim konu bu site elektronik eşya gönderimine başladı da bizim haberimiz mi yok? Ben de XBOX360,PS3 ve PC de kullanabileceğimi düşündüğüm Logitech Wireless Headset F540 with Stereo Game Audio, Oyuncu kulaklığndan siparişi vermek istiyorum.
    http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Headset-F540-Stereo-Audio/dp/B0040QMB8O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=miscellaneous&qid=1295494313&sr=1-1
    Linkte de görüldüğü üzere ürünün fiyatı 120$+25$(kargo)=145$
    Benim sorum bu siparişte gümrük problemi yaşarmıyım?? bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim...

150 € fiyatı aşmayan ürünler Gümrüğe takılmaz.

• SON DURUM
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 07:35
  • benim cihaz geleli 5 gün olmuştur listeye ekleyebilirsiniz, neyse amazon sitesinde mail geldi tılayınca şu şekilde sayfa açıldı nedir bu biri açıklayabilirmi?
     Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]
  • arakadaşlar amazon kinect askı aparat çeşitlerinide TR'ye yollamaya başladı.almak isteyenlere duyrulur.
  • Beyler bende siparişi verdim yanlız ödeme kısmında bana şifre falan sormadı sadece kartı tanımladım hesap numarası isim son kullanma tarihini yazdım şifre falan sormadı çekmişmidir parayı. Çektiyse bu nasıl oluyor kartın şifresini falan yazmadan parayı nasıl çekebiliyor. Ödeme yapıldıysa bile bu güvensiz bir durum değilmi? Her istediği zaman para çeker o zaman bizim karttan
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.