Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü gönderiyorlar Türkiye'ye. Yalnız 3 ya da 5 hafta içinde gönderiyorlar.
    Eğer hemen verselerdi ben bir oyun ile beraber alacaktım.
    Artık kargolama süresi değişirse alacağım. Ürün çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Gönderiyor olması lazım yahu.

Eğer göndermiyorsa Amazon.com rüyası bitti diyebiliriz.

Aldıklarım yanıma kar kaldı. :)

Kinect gönderiliyor
  • 14 ocak saat 21.00 de sipariş verdim benimki de yola çıkmış inşallah sorunsuz gelir. 19 ocak teslim görünüyor. Yalnız sormam gereken gelen oyun pal mı ayrıca herhalde kinect pal-ntsc ayrımı yoktur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 15 Ocak 2011; 13:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberk17

14 ocak saat 21.00 de sipariş verdim benimki de yola çıkmış inşallah sorunsuz gelir. 19 ocak teslim görünüyor. Yalnız sormam gereken gelen oyun pal mı ayrıca herhalde kinect pal-ntsc ayrımı yoktur umarım.

benm oyun ntsc çıktı.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberk17

14 ocak saat 21.00 de sipariş verdim benimki de yola çıkmış inşallah sorunsuz gelir. 19 ocak teslim görünüyor. Yalnız sormam gereken gelen oyun pal mı ayrıca herhalde kinect pal-ntsc ayrımı yoktur umarım.

Kinect oyunları üzerinde PAL yada NTSC yazsa bile Region Free'dir
  • oyun yolluyolarmı bari???
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyun yolluyolarmı bari???

valla ben kinecti sipriş verdikten sonra ertesi gün yanlısıkla bluray film siprş ettim ....gönderdiler....oyunda gönderirler galiba.dikkat edilmesi gerekn FREE Super Saver Shipping yaması laızm almak isteğinz üründe..öyle gönderim yapılıyor diye biliyorum..birşey dikkatimi çekti...bu kincetin kutusu normal ama onu koydukalrı kutu sağlam olsun diye o bariz büyük bi 15.inçlik bi leptop boyutunda gibi belki dahda byük...aslına FREE Super Saver Shipping yazan ürünlerde büyüklük farkt etimiyor galiba....önemli olna belli bi miktar var 150 mi 200 euro mu sınrı aşmamak....aslında böle bi kutuyu gördükten sonra çok şey alınır tahminimce.....

• arkadaşlar kinect sport ta oyun sürelerini falan nerden ayarlıyoruz my options a baktım ama bulamadım
  • arkadaşlar öncelikle yardımarınız için teşekkür edrim.
    sizlerin buradaki yorumları ile 10. da sipariş verdim 13. de elimde oldu alet inanamadım. helal Amazon a
    benim oğlan tadını çıkarıyor bakalım.
  • Kinect Sensor with Kinect Adventures!
    Xbox 360 Kinect Floor Stand

order ı verdim 205 dolar tuttu gümrüğe takılma ihtimali varmı 1.62 kurdan hesaplarsan 332 lira ediyor floor standı iptal mi etsem acaba ?
  • kargo ücreti dahil değildi sanırım ozaman 150 euroyu geçmiyor doğrumudur ? 27 dolar kargo ücreti,tırstım acele cevap :)

neyse floor standı sildim ohh :))
    ---------------------
    not:
    wall mountu göndermiyor ben önce onu order edecektim not shipping diye uyarı verdi floor standı alayım dedim oda yemedi 205 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alien@Predator -- 16 Ocak 2011; 2:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alien@Predator

Kinect Sensor with Kinect Adventures!
    Xbox 360 Kinect Floor Stand

order ı verdim 205 dolar tuttu gümrüğe takılma ihtimali varmı 1.62 kurdan hesaplarsan 332 lira ediyor floor standı iptal mi etsem acaba ?

205 dolarda takılır büyük ihtimal riske girmeye gerek yok
  • BEN AKRABAYA 2.KİNECT SİPARİŞİMİVERDİM 20-24 OCAK TESLİM DİYOR.İLKİ 4 GÜNDE GELMİŞTİ.....
  • Arkadaşlar amazon-prime olayı tam olarak nedir? İki gün boyunca "unlimited shipping" ifadesi falan var. Birde altta yıllık ücret felan yazıyor. Bilgisi olanlar bir açıklarsa ea-active oyununu almayı düşünüyorum.

http://www.amazon.com/gp/prime?ie=UTF8&ref_=nav_swm_prm_20110108
  • Merhabalar bende Kinect almayı düşünüyorum ama bide XBOX almam lazım :) amazonda XBOX360 4GB+Kinect 299$ satılıyor alırsam kesin takılır mı gümrükte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Merhabalar bende Kinect almayı düşünüyorum ama bide XBOX almam lazım :) amazonda XBOX360 4GB+Kinect 299$ satılıyor alırsam kesin takılır mı gümrükte?

evet takılır. Zaten NTSC makina işine yaramaz.
  • Kinect için duvar askısı veya tv üstüne takılabilen aparattan almak istiyorum fakat amazon bu aparatları Türkiyeye neden yollamıyor.Nerden alabilirim?amazon de aalan arkadaşlar kinect hızlı kargo ile elinize ne kadar zamanda ulaştı?Amerikadan 4 ma.4 günde geliyor.bu kadar hızlı mı?
  • @sdertyan amazon duvar aparatını göndermiyor ama floor stand dediği zemin aparatını gönderiyor biraz daha pahalı birde tv mount var t.v. ye monte ediliyor o daha mantıklı heralde flor standdan ama incelemek lazım tv nin arkasına uydurabilecekmisin bağlantı noktası varmı araştırmak lazım elimizde patlamasın :)
  • ben de yeni sipariş verdim 20 ocak teslimat yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alien@Predator

@sdertyan amazon duvar aparatını göndermiyor ama floor stand dediği zemin aparatını gönderiyor biraz daha pahalı birde tv mount var t.v. ye monte ediliyor o daha mantıklı heralde flor standdan ama incelemek lazım tv nin arkasına uydurabilecekmisin bağlantı noktası varmı araştırmak lazım elimizde patlamasın :)

merhaba,
    sadece floor standı gönderiyor ama oda içime pek sinmiyor.tv shpsının ön tarafıa 5.1 ses sitemlerinde center hoparlör üzerine koysak çalışır mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.