Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi kargoyu teslim etmek için aradılar şoktayım pazartesi gece verdiğim sipariş birazdan elimde olacak :D
    pazar gecesi de baska bi yerden bi siparişim olmuştu yurt içinden o da bugün geldi ahaha bu nasıl bir hızdır :D
  • Arkadaşlar kredi kartını ekleyemedim oraya numara yazılacak olan alana 16 haneli kart numarasınımı yazıcaz boşluk bırakıyormuyuz 4 lü sayıları girerken, birde yanındaki isime visamı yazıcaz cevaplarsanız bende aranıza katılacağım netten ilk kez kredi kartı ile alış veriş yapıyorum cehaletimin kusuruna bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 12 Ocak 2011; 18:44:23 >
  • bende inşallah yarın alıyorum kinectimi

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

ya valla iyice sabırsızlanmaya başladım...Bu amazon işi iyi oldu ya bu gidişle türkiyede 450 tl ye kimse kinect almaz .....

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodygod -- 12 Ocak 2011; 18:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

Arkadaşlar kredi kartını ekleyemedim oraya numara yazılacak olan alana 16 haneli kart numarasınımı yazıcaz boşluk bırakıyormuyuz 4 lü sayıları girerken, birde yanındaki isime visamı yazıcaz cevaplarsanız bende aranıza katılacağım ilk kez kredi kartı ile alış veriş yapıyorum cehaletimin kusuruna bakmayın.

Kredi kartının üzerinde yazan numarayı yazacaksın,boşluk bırakmıyorsun,visa / mastercard / vs. bunu sen bilebilirsin dostum ama mesela bendeki visa
  • Ben pazar günü sipariş vermiştim.Pazartesi gönderildi.Bugün öğlen sorunsuz ulaştı.
  • quote:

Arkadaşlar kredi kartını ekleyemedim oraya numara yazılacak olan alana 16 haneli kart numarasınımı yazıcaz boşluk bırakıyormuyuz 4 lü sayıları girerken, birde yanındaki isime visamı yazıcaz cevaplarsanız bende aranıza katılacağım netten ilk kez kredi kartı ile alış veriş yapıyorum cehaletimin kusuruna bakmayın.

Evet 16 haneli rakamı aralıksız yazacaksınız daha sonra isim kısmına kartınızın üzerinde yazılı olan ismini yazacaksınız son olarakta kartınızın son kullanma tarihini yazacaksınız bu yazdıklarımın hepsi kredi kartınızın ön yüzünde yazılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Arkadaşlar kredi kartını ekleyemedim oraya numara yazılacak olan alana 16 haneli kart numarasınımı yazıcaz boşluk bırakıyormuyuz 4 lü sayıları girerken, birde yanındaki isime visamı yazıcaz cevaplarsanız bende aranıza katılacağım ilk kez kredi kartı ile alış veriş yapıyorum cehaletimin kusuruna bakmayın.

Kredi kartının üzerinde yazan numarayı yazacaksın,boşluk bırakmıyorsun,visa / mastercard / vs. bunu sen bilebilirsin dostum ama mesela bendeki visa

sağolun kredi kartının üzerinde visa yazıyor demek ki visa yazıcağız bu kısıma yoksa finanscard vb de ekleniyor mu birde dikkat etmem gereken başka bir husus var mı kargo seçeneği yada numarası alma gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 12 Ocak 2011; 18:59:56 >

• Amazondan DL DVD bile ucuza geliyor 50 li dvd dl 90 lira felan gayet uygun
  • arkadaşlar yardımınızı esirgemeyin sizlerden gelecek cevabı bekliyorum sipariş için
  • amazon' dan başka şeyler de almak lazm.. ama gümrüğe takılma olasılığı canımı çok sıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Amazondan DL DVD bile ucuza geliyor 50 li dvd dl 90 lira felan gayet uygun

24 dolar da kargo ücretii...:)
  • teslim aldım,test ettim,bittim ve kapattım.çok zevkli ama çok yorucu arkadaş :)
  • siparişi verdim bakalım ne olacak
  • konşimento numarasını nasıl öğrenebilirim acaba
    bana gelen mail order numarası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: isocob

konşimento numarasını nasıl öğrenebilirim acaba
    bana gelen mail order numarası var

bende bayağı aradım onu gelen ilk mailde order numarasına tıkla, açılan sayfaya mail ve şifreni yaz,tekrar açılan sayfadaki order numarasına tıkla gelen sayfada tracking number ı sol üst kısımda göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Amazondan DL DVD bile ucuza geliyor 50 li dvd dl 90 lira felan gayet uygun

24 dolar da kargo ücretii...:)

Ankarada 25li verbatimler de zaten 45 lira. Amazona gerek yok DVD konusunda.
  • ürün elimde oyandım yoruldum...kapattm..:):)..ekliyebilrisnz....
  • quote:

ürün elimde oyandım yoruldum...kapattm..:):)..ekliyebilrisnz....

Tamamdır ekledim hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

ürün elimde oyandım yoruldum...kapattm..:):)..ekliyebilrisnz....

Tamamdır ekledim hayırlı olsun

eyvh kardeşimm..sağol:..

• şu garantinin yaptığına bak kuru 1,62den almış galiba
    sanal kartla aldığım için mi yapıyor anlamadım ama akşam işten çıkayım garanti müşteri hizmetlerine fena patlicam..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.