Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıbrısta kinect satışı var mıdır acaba arkadaşlar
  • evet arkadaşlar 5 dakika önce ben de aranıza katılabilmek için amazon dan siparişi verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: radolphie

arkadaşlar siperiş verdim ancak kargomun takibini yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.. acill...

Shipped yazdıktan sonra kargonun takibini yapabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architecth

kargo dahil 260 mı siz sapıttınızmı :D ben hemen sipariş veriyorum 50 lira gibi bi kargo alınıyor zannediyordum neden bukadar ucuz ?

Şuanda 260 tutacağını pek zannetmiyorum amazon.com'dan alma bence çünkü dolar yükselde 1.58 lere kadar çıktı. amazon.de 'den alırsan daha da ucuza geliyor oku sayfaları görürsün.
  • çarp 174usd ile 1,58 i 274 lira yapıyor gene ıyı fıyat her sey dahıl
  • ne yaparsanız yapın bonus cardla almayın 278 TL açık provizyonda gözüküyordu, hesap resmileştirilip amazon parayı çekince dönem içi harcamalara 285 TL olarak yansıdı, 1 hafta önce almıştım aklınızda bulunsun
  • Garanti kredi kartının kesim tarihindeki kura göre çalışıyor üstüne komisyon da alınca gereksiz bir fiyat farkı oluşuyor.

Yurtdışı alışverişlerde uzak durmak lazım aslında genel olarak da Garanti'den uzak durmak lazım ama taksit yönü bazen kurtarabiliyor.
  • bende aldım beni de ekleyin arkadaşlar
  • arkadaşlar ben amazon.de den aldım. standart gönderi ile aldım. meğersem bu ptt ile teslim ediliyormuş. ama sitede herhangi bir takip numarası yok. siteye mail attım takip numarasını istedim. bu gönderilerde takip numarası olmadığını söylediler. ürünün nerede olduğunu hiç bir şekilde takip edemiyorum. ptt'yi aradım onlarda ad soyad ile bulamadıklarını söylediler. şimdi ne yapmamı önerirsiniz. iade etmek istesem nasıl iade edicem.
  • şimdi amazon.de den bakıyorum kinect e fiyatı 121 euro tl olarak 240 liraya falan denk geliyo peki burdan alan arkadşlar var mı yine aynı şekilde mi geliyo bilgi verirseniz burdan alalım bizde
  • valla bonus'la aldım ben de ekstre gelsin bakalım ne kadar çakıcaklar
  • Ben Bonus ile 2 adet aldım ve ekstreye 171.40 + 172.10 olarak yansıdı.

Bu arada Kinect felaket şekilde yoruyor ya.... Bu nedir böyle resmen yaşlanmışız..
  • eye toy'un piyasada tek olduğu zamanlar bende de vardı o bile ne biçim yoruyordu bunu tahmin edemiyorum.ayrıca kazalar da olacak tahminimce eye toy ile oynarken kız arkadaşıma resmen yumruk atmıştım görmeden :D
  • az önce gold bilgisayarda gördüm 460 TL fiyatı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

az önce gold bilgisayarda gördüm 460 TL fiyatı var

Amazon.com'u duyanlar yanından bile geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

az önce gold bilgisayarda gördüm 460 TL fiyatı var

ne zmn grdün hocam tek kinect sensor fiyatımı onada dikkat etmek lazm

ben inş yarın sbah sipariş vericm cumaya gelir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandkl

ne zmn grdün hocam tek kinect sensor fiyatımı onada dikkat etmek lazm

ben inş yarın sbah sipariş vericm cumaya gelir mi acaba ?

Sadece kinect fiyatı
  • source beni kaydet cincinnati den çıktı :D 2 güne gelir daha xbox almadım :D pcde open source la denizcez inş :D
  • amazon.com dan telefon aldığımız zaman herhangi bir sorun olur mu arkadaşlar pasaport a kaydettrmek fln gerekir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandkl

amazon.com dan telefon aldığımız zaman herhangi bir sorun olur mu arkadaşlar pasaport a kaydettrmek fln gerekir mi

Telefon gümrükten geçmiyor diye biliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.