Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Bİzde aldık bakalım Kadıköy'den , Jasper Elite + Kinect + 7 oyun 1050 lira bayıldık...

haci sen nabtın ya ....o para verilr mi yaw.....ben 4gb slimi kadıköyden 575 aldm...+5 oyun bedava +hdmi kablo filan...dünde kinect siparş verdim.275 tl...toplam....850 tl eder...keşke slim alsaydın kardeşim...elite almasydın valla...nese nedim hayrılı olsun dim....
  • Bende alıcam galiba hareket etmek için.

Oyun olarak ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanair

Bende alıcam galiba hareket etmek için.

Oyun olarak ne tavsiye edersiniz?

gerçi hepsi hareketli.. sport island, dance paradise ,kinect sports bunlar genellikle hareketli ....tavsiye ederim...arkadasmın dedine görre özelikle fighters uncaged dövüş oyununda çok yoruluyosun...yani adma vuryosun tamamda sen biyere kdar tabiki....sonra yenemedin mi ölüyosun senin gücüne baglı ..:D:D: koptum ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

quote:

Bİzde aldık bakalım Kadıköy'den , Jasper Elite + Kinect + 7 oyun 1050 lira bayıldık...

haci sen nabtın ya ....o para verilr mi yaw.....ben 4gb slimi kadıköyden 575 aldm...+5 oyun bedava +hdmi kablo filan...dünde kinect siparş verdim.275 tl...toplam....850 tl eder...keşke slim alsaydın kardeşim...elite almasydın valla...nese nedim hayrılı olsun dim....

Slimlerde FW olayı yok hocam, Amazon.com'dan daha ucuza kapatırdık belki ama uğraşamam ben , gittim aldım geldim, birde 10 taksit yaptırdık, o da var ...

• arkadaşlar dün siparişi verdim pazarteesi postalanacak...ama şöyle bir sorum var ben çalışan birisiyim ben evde yokken gelirse kargom o zaman ne olacak bilgilendirirseniz sevinirim...
  • Bende sipariş verdim bakalım.İnşallah gümrük ile bir problem çıkmadan ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

arkadaşlar dün siparişi verdim pazarteesi postalanacak...ama şöyle bir sorum var ben çalışan birisiyim ben evde yokken gelirse kargom o zaman ne olacak bilgilendirirseniz sevinirim...

Kapınıza bir kağıt bırakırlar. Size en yakın olan dhl kargo'ya gider alırsınız ürününüzü. Aradıkları da oluyor bazen.
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun

Evet beyler amazon.com'dan kinect alanlar bekliyoruz sizleri nerdesiniz? 49 kişiden fazla olması lazım
  • bende amazondan almayı planlıyorum burda 450tl verecek halimiz yok...
  • arkadaşlar amazondan oyun alabiliyormuyuz peki...

edit: ürünler amerikadan geldiğine göre ntsc-u gelecek, o da bizim işimize yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 9 Ocak 2011; 12:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Alan arkadaşlara hayırlı olsun

Evet beyler amazon.com'dan kinect alanlar bekliyoruz sizleri nerdesiniz? 49 kişiden fazla olması lazım

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

Pazartesi elimde olur hala yolda

• Nihahahaha Demin gelen yeni ekran görüntüsü Sonunda onunla aynı kıtadayız
     Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

quote:

Slimlerde FW olayı yok hocam, Amazon.com'dan daha ucuza kapatırdık belki ama uğraşamam ben , gittim aldım geldim, birde 10 taksit yaptırdık, o da var ...

hım anladım.....bnm Makine Fw lı dvdromu değişmişer okdar...hiç bi sorun da yok...ee tabiki senin kararın sonuçta tekrardan hayırlı olsn kardeşm...hemn ekle gamertag:mfao53.....

• hocam ben bugun sipariş verdim amazondan yarın çıkıcakmış yola bana gelen mailde çıkan numaraya tıkladığımda amazonun sitesi çıkıyo ve sipariş durumu henüz sevk yazıyo ve karttan parayı çekmemişler gelir mi acaba bir sorun olur sizdede böylemiydi ?
  • beni de ekle arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx81 -- 9 Ocak 2011; 21:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandkl

hocam ben bugun sipariş verdim amazondan yarın çıkıcakmış yola bana gelen mailde çıkan numaraya tıkladığımda amazonun sitesi çıkıyo ve sipariş durumu henüz sevk yazıyo ve karttan parayı çekmemişler gelir mi acaba bir sorun olur sizdede böylemiydi ?

Karttan para belli bir süre sonra çekiliyor bende o konuda biraz işkillenmiştim fakat sorun yok yani normali öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

quote:

hocam ben bugun sipariş verdim amazondan yarın çıkıcakmış yola bana gelen mailde çıkan numaraya tıkladığımda amazonun sitesi çıkıyo ve sipariş durumu henüz sevk yazıyo ve karttan parayı çekmemişler gelir mi acaba bir sorun olur sizdede böylemiydi ?

Karttan para belli bir süre sonra çekiliyor bende o konuda biraz işkillenmiştim fakat sorun yok yani normali öyle.

peki sizdede sayfaya baktığınzda henüz sevk mi yazıyodu ?
  • Amozon.de alsak sorun yaşarmıyız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

quote:

peki sizdede sayfaya baktığınzda henüz sevk mi yazıyodu ?

Aynen Henüz Sevk yazıyordu daha sonra shipped yazdı. Zaten Shipped yazdığında yola çıkmış kargoya verilmiş oluyor. En geç 4 gün sonra elinizde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePs3

Amozon.de alsak sorun yaşarmıyız?

Sorunsuz getirenler mevcut
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.