Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim merak ettiğim İstanbul haricinde alanlar var mı?

(Konya,Kayseri,Trabzon gibi yerlerede DHL mi dağıtıyor?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 6 Ocak 2011; 18:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray
    Benim merak ettiğim İstanbul haricinde alanlar var mı?

(Konya,Kayseri,Trabzon gibi yerlerede DHL mi dağıtıyor?)

dhl şubesi olmadığı yerlere aras kargo ile yolluyor
  • Üstadlar, bende buradan sizleri takip ederek aldım kinectimi...Şimdi bitirdim oynamayı ve her yerim ağrıyor..Çok başarılı bir organizasyon amazon ve dhl..
    Bir sorum olacak..Aynı yolla oyun siparişleri verebileceğimiz siteler varmı..Malum buradaki fiyatlar ortada..
    Herkese saygılar:))
  • dağıtım merkezine ulaşmış dağıtım bekliyorum gel hadi be
  • benimki dün çıkmış yola hayırlısı bakalım oyunlar hazır kendı yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106
    benimki dün çıkmış yola hayırlısı bakalım oyunlar hazır kendı yok ortada

priz çeviricin hazırmı amerika prizini görünce şok olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilonadige

Üstadlar, bende buradan sizleri takip ederek aldım kinectimi...Şimdi bitirdim oynamayı ve her yerim ağrıyor..Çok başarılı bir organizasyon amazon ve dhl..
    Bir sorum olacak..Aynı yolla oyun siparişleri verebileceğimiz siteler varmı..Malum buradaki fiyatlar ortada..
    Herkese saygılar:))

İlk olarak oynayanlar ertesi gün hamlıktan yamuluyor benim gibi oyunları sipariş verebileceğin yer:

http://www.shopto.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106
    benimki dün çıkmış yola hayırlısı bakalım oyunlar hazır kendı yok ortada

priz çeviricin hazırmı amerika prizini görünce şok olma

evde var eyvallah dostum
  • Amazon'dan siparişi verdikten sonra başka birşey yapmayacak mıyız? Kargo'ya verilince takip de o siteden mi yapılıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

Amazon'dan siparişi verdikten sonra başka birşey yapmayacak mıyız? Kargo'ya verilince takip de o siteden mi yapılıyor acaba?

Evet siteden yapılabiliyor yada amazon.com'da size verilen numara ile DHL'in türkiye sitesinde takip edebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Amazon'dan siparişi verdikten sonra başka birşey yapmayacak mıyız? Kargo'ya verilince takip de o siteden mi yapılıyor acaba?

Evet siteden yapılabiliyor yada amazon.com'da size verilen numara ile DHL'in türkiye sitesinde takip edebiliyorsunuz

Ben Sipariş'i verdim fakat daha kart'tan çekilmemiş tutar. Ne zaman çekilecek ? Kinect elime ulaştığında mı ödeme onaylama filan olucak ?
  • Bende alıcam ya Türkiyede 450Lira diyorlar çok pahalı
  • quote:

quote:

quote:

Ben Sipariş'i verdim fakat daha kart'tan çekilmemiş tutar. Ne zaman çekilecek ? Kinect elime ulaştığında mı ödeme onaylama filan olucak ?

Hayır, hemen çekiliyor genelde kart sizemi ait?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır, hemen çekiliyor genelde kart sizemi ait?

Şimdi bankayı aradım. Çekilmiş dediler :D yihuuu geriye bir tek kinectciğimi beklemek kaldı :D

• Amazondan oyun alınca kargosu kaç dolar tutuyor acaba? Shopto daha mı mantıklı ?
  • quote:

Şimdi bankayı aradım. Çekilmiş dediler :D yihuuu geriye bir tek kinectciğimi beklemek kaldı :D

Hayırlı olsun tahminim pazartesi kargoya verilebilir istanbuldaysanız çarşamba elinizde demektir
  • Sipariş verdim az önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Sipariş verdim az önce

Hayırlı olsun sizinkide tahminim pazartesi kargoya verilir istanbuldaysanız çarşamba elinizde olur
  • quote:

Hayırlı olsun sizinkide tahminim pazartesi kargoya verilir istanbuldaysanız çarşamba elinizde olur

Teşekkür ederim

Oyun da almak istiyorum ama amazon mu shopto mu karar veremedim henüz
  • Dun aksam bende arali beklemekten sikildim ve amazondan siparisimi verdim. Bugun postalamislar. Bakalim ne zaman elimize gececek.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.