Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet az önce dhl aradı ürünüm istanbulda gümrükten yeni çıkmış görünüyor ama meğerse konyaya gelmiş yarım saate getiririm adresi tam almak için aradım dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

millet az önce dhl aradı ürünüm istanbulda gümrükten yeni çıkmış görünüyor ama meğerse konyaya gelmiş yarım saate getiririm adresi tam almak için aradım dedi

Yarım saat Konya'dan iyiymiş
  • oha amazon oha dhl cuma amerikadan yola çıkan ürünü pazartesi sabahı konyaya teslim ediyorlar adamlar aşmış, bu arada merak edenler için ürünler sorunsuz elime ulaştı
  • Vayy geldimi sonunda Benimkini hala kargoya vercekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GABADE15

Vayy geldimi sonunda Benimkini hala kargoya vercekler

geldi hocam çok şükür, inşallah sizin ürünüde yollarlar bugün artık akşama gelir
  • Ayıpsın aslında yarım saatte gönderceklerdide adaletli olmaz diye göndermediler
  • Arkadaşlar Kinectle Child of Eden'ı deneyeniniz var mı ?
  • Beyler benim ürün kargoya verildide e-mail geldi fakat 1'den beri hiçbir haber yok ups nerelerde ne yazdığını bilmediğim için soruyorum e-mail geldikten sonra birşey yapmama gerek var mıydı yoksa yakında bir şey yazarlar mı?
  • quote:

Beyler benim ürün kargoya verildide e-mail geldi fakat 1'den beri hiçbir haber yok ups nerelerde ne yazdığını bilmediğim için soruyorum e-mail geldikten sonra birşey yapmama gerek var mıydı yoksa yakında bir şey yazarlar mı?

ups in sitesinde senin kargo yazıyor mu?
  • Yazıyor
  • quote:

Yazıyor

Türkçe mi yazıyor Almanca mı?
  • Sonunda kargo harekete geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GABADE15 -- 20 Haziran 2011; 21:06:28 >
  • hocam hadi hayırlı olsun
  • quote:

hocam hadi hayırlı olsun

Saol.Yarın gün sonu varır diyor ama İstanbul'a mı eve mi bimiyorum inşallah eve varır.Birde sen buralarda takılıyonda Xbox varmı ? Varsa live var mı ?
  • Bugün siparişi geçtim, takipli olarak umarım sorunsuz ve kısa sürede elime geçer.
  • 1 günde İstnabul'a getirdiler dün kargoladılar bugün İstanbul'da ama daha elime geçmedi ne zaman elime geçer bir fikrim yok.
  • Burayada yazayim .

quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Amazondan Xbox 360 4GB Kinect Bundle 299$ Alan 100$ amazon kredisi kazanıyor Sadece bugünlük bir kampanya .

http://www.amazon.com/gp/goldbox?ie=UTF8&ref_=pe_26410_20202130#
  • quote:

Burayada yazayim .

quote:

Amazondan Xbox 360 4GB Kinect Bundle 299$ Alan 100$ amazon kredisi kazanıyor Sadece bugünlük bir kampanya .

http://www.amazon.com/gp/goldbox?ie=UTF8&ref_=pe_26410_20202130#

Gümrükten geçmez ama yurtdışında olan arkadaşların işine yarar.

• quote:

quote:

hocam hadi hayırlı olsun

Saol.Yarın gün sonu varır diyor ama İstanbul'a mı eve mi bimiyorum inşallah eve varır.Birde sen buralarda takılıyonda Xbox varmı ? Varsa live var mı ?

yok hocam benim xbox ben amazondan alışveriş ile ilgili konu aradım dhda bunu buldum
    bu arada inşallah bugün gelir, 1 güne gelmiş olacak

• hacılar az önce tekrar dhl geldi ve dün teslim aldığım ürünlerin aynısını tekrar yollamışlar anlamadım bankadan para çekilmiş mi artı nasıl gümrükten geçti
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.