Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

quote:

quote:

beyler konuyla alakası yok ama amazon.comdan bende dün mp3 player ve cüzdan siparişi verdim kargo Priority International Courier şeklinde gelecek ve kargo dahil fiyatı 125 $ tuttu bu durumda ürünlerin gümrükte takılma ihtimali nedir, hızlı kargoyla gelen ürünler tamamen yasaklandı vs diye bir haber okudum siparişi geçtikten sonra yani ne olacak şimdi

yardım edebilecek var mı

tamamen yasaklanma diye birşey yok 2 ayda 1 defa getirme hakkın var onun haricinde getirirsen belli bir miktar vergi ödüyorsun

yani hocam benim ürünlerim sorunsuz gelecek mi bu benim ilk alışverişim yurtdışından

Yüksek ihtimalle gelecek

ilginize teşekkürler inşallah sorunsuz gelir

• quote:

quote:

quote:

beyler konuyla alakası yok ama amazon.comdan bende dün mp3 player ve cüzdan siparişi verdim kargo Priority International Courier şeklinde gelecek ve kargo dahil fiyatı 125 $ tuttu bu durumda ürünlerin gümrükte takılma ihtimali nedir, hızlı kargoyla gelen ürünler tamamen yasaklandı vs diye bir haber okudum siparişi geçtikten sonra yani ne olacak şimdi

yardım edebilecek var mı

tamamen yasaklanma diye birşey yok 2 ayda 1 defa getirme hakkın var onun haricinde getirirsen belli bir miktar vergi ödüyorsun

Ne kadarlık bir vergi veriyoruz ben yurtdışından oyun getirtmiştim 2 ay geçti mi emin değilim.

• ben amazon.de aracılığıyla hem kinect hem oyun aldım.Takipsiz kinect siparişi verirseniz baya bekliyorsunuz.Ben bekledim gelmedi sonra mesaj attım yetkililere özür dileyip takipli yolladılar 2 güne geldi.Oyunları takipli verdim onlarda 2 güne geldi.Yani her türlü gelir sorun etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktirgit -- 18 Haziran 2011; 14:57:24 >
  • Amazon sadece kinect gönderimi mi yapıyor? Yada racing wheel falan yolluyor mu? Hani ilk kısımda şu an için kinect gönderimi yapılıyor yazıyor da bir soruyum dedim. Yada gönderip göndermediğini nereden anlarız?
  • Almayı düşündüğün ürünü sepete ekle. En son kısma kadar gelebilirsen (Place Order) o ürünü TR'ye yolluyordur Amazon. Diğer türlü ilk aşamalardan biri olan adres seçtikten sonra hata verirse zaten o ürünü TR'ye yollamıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Almayı düşündüğün ürünü sepete ekle. En son kısma kadar gelebilirsen (Place Order) o ürünü TR'ye yolluyordur Amazon. Diğer türlü ilk aşamalardan biri olan adres seçtikten sonra hata verirse zaten o ürünü TR'ye yollamıyorlardır.

Hocam yolluyorlar ta ödemeye kadar geldim de son bir şey daha gümrüğe takılma ihtimali ne racing wheel in
  • Büyük bir ihtimal takılmaz çünkü 150 euro sınırını aşmıyodur heralde Aşıyo mu yoksa

Birde benim sorum olucak amazon.de haftasonu gönderim yapıyor mu bugün 1 gibi aldım saat 9 oldu hala ses seda yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GABADE15 -- 18 Haziran 2011; 20:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GABADE15

Büyük bir ihtimal takılmaz çünkü 150 euro sınırını aşmıyodur heralde Aşıyo mu yoksa

Birde benim sorum olucak amazon.de haftasonu gönderim yapıyor mu bugün 1 gibi aldım saat 9 oldu hala ses seda yok ?

hocam saat farkını işin içine katın birde öngörülen kargolama tarihi ne zaman verilmiş o güne bakın olmazsa bir gün sonra yardım bölümünden ulaşıp kargo nerde neden yollamadınız falan diye sorun hemen ilgileniyorlar amazon.comdan aldım bende, ürünü verdikleri tarihte yollamadılar nerde diye mail attım 4 saat geçmeden cevap verdiler, fiyatı değişti sitede onu sordum benim ödeyeceğim fiyat ne olacak diye aynı şekilde hemen cevap verdiler yani anlayacağınız çok ilgililer

• quote:

quote:

Büyük bir ihtimal takılmaz çünkü 150 euro sınırını aşmıyodur heralde Aşıyo mu yoksa

hocam saat farkını işin içine katın birde öngörülen kargolama tarihi ne zaman verilmiş o güne bakın olmazsa bir gün sonra yardım bölümünden ulaşıp kargo nerde neden yollamadınız falan diye sorun hemen ilgileniyorlar amazon.comdan aldım bende, ürünü verdikleri tarihte yollamadılar nerde diye mail attım 4 saat geçmeden cevap verdiler, fiyatı değişti sitede onu sordum benim ödeyeceğim fiyat ne olacak diye aynı şekilde hemen cevap verdiler yani anlayacağınız çok ilgililer

Ürünün adresinin filan değiştirmek istediğimde değişiklik yapmanın üstüne gelince böyle bi yazı çıkıyo
    Wir bereiten diese Artikel gerade für den Versand vor, daher ist es nicht mehr möglich, diesen Teil Ihrer Bestellung zu stornieren oder zu ändern.[amazonun alman sitesi ondan mesaj atmak istemiyorum ]
    Kargoyla ilgili bir şey söylüyo adres alınıyor tarzı ama anlıyamadım.

Birde sana ne kadar sürede kargolama başladı belkide normal bir süredir ama önümüzün pazar olması dolayıyla ve haftasonunda olmamızdan dolayımı böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GABADE15 -- 18 Haziran 2011; 23:32:28 >

• quote:

quote:

quote:

Ürünün adresinin filan değiştirmek istediğimde değişiklik yapmanın üstüne gelince böyle bi yazı çıkıyo
    Wir bereiten diese Artikel gerade für den Versand vor, daher ist es nicht mehr möglich, diesen Teil Ihrer Bestellung zu stornieren oder zu ändern.[amazonun alman sitesi ondan mesaj atmak istemiyorum ]
    Kargoyla ilgili bir şey söylüyo adres alınıyor tarzı ama anlıyamadım.

Birde sana ne kadar sürede kargolama başladı belkide normal bir süredir ama önümüzün pazar olması dolayıyla ve haftasonunda olmamızdan dolayımı böyle oldu

hocam almancam sıfır hiç bişey anlamadım, adresi değiştirmek için amazon.comdan sırayla help>contact us>change an order>change delivery adress e tıklayıp e-mail atıyorsunuz e maile şunu yazarsanız anlarlar "Meine Lieferadresse ändern. Meine neue Adresse:" iki noktadan sonra gönderilmesini istediğiniz yeni adresi yazın(google translate ile çevirdim yanlış olabilir ), bunların sırası değişmez sonuçta amazon.de ile amazon.comu aynı anda açın isterseniz yerleri tamamen aynıdır aynı şekilde neden geç kaldığını öğrenmek için help>contact us>where is my stuff>shippment is late sonra e-mail atın e maile şunu yazarsanız anlayacaklarını ümit ediyorum "Wo ist meine Bestellung?" bu arada bunları yaparken üstten ürününüzü de seçiyorsunuz
    ben ayın 15inde sipariş verdim 16sında yollayacaklarını söylediler yollamadılar sonra baktım adresi yanlış yazmışım önce onu değiştirdim sonrada mail attım neden yollamıyorsunuz halen diye onlarda özür dileriz size bu durumu bildirmedik ama bizim stoklarımızda bir ürün var görünüyor demek o ürün elimizde demek değildir ama başka bir satış büromuzda olabilir demektir, sizin ürünlerinizide diğer büromuzdan getirtip yollayacağız en geç ayın 18inde ürünler kargoya verilecek eğer verilmezse tekrar bize ulaşın dediler ve ayın 17sinde yani maili attığım gün ürünler yollandı
    bu arada yazdığınızı google translate ile ingilizceye çevirdim türkçeden anlaşılmıyor siparişiniz kargolanmaya hazırlanıyor iptal etmek veya değiştirmek mümkün değil diyor benim anladığım ürünler hazırlanıyor ama adres değişikliği vs yapabilirsinz "Versand schnell." tarzı birşey yazması lazım orda öyle birşey yazıyorsa adres değişikliği yapabilirsiniz ama dediğim gibi adresi değiştirmek için verdiğim yolları izleyin o şekilde değiştirebilirsiniz

• Mesajı yolladım.Biraz uğraştırdı ama bize ingilizce yazın diye bir şey vardı ordan yazdım.Kargonun gitceği adres harflerden dolayı düzgün görünmüyor değiştirmeyi denedim fakat dediğim gibi değiştiremezsiniz diyor.
  • quote:

Mesajı yolladım.Biraz uğraştırdı ama bize ingilizce yazın diye bir şey vardı ordan yazdım.Kargonun gitceği adres harflerden dolayı düzgün görünmüyor değiştirmeyi denedim fakat dediğim gibi değiştiremezsiniz diyor.

hocam adresi orderdan değiştiremiyorsunuz sadece mail ile değiştirebiliyorsunuz sipariş hazırlanma aşamasında merak etmeyin yarın yollarlar en geç olmazsa tekrar mail atarsınız bu arada siz ne getirtiyordunuz
  • quote:

quote:

Mesajı yolladım.Biraz uğraştırdı ama bize ingilizce yazın diye bir şey vardı ordan yazdım.Kargonun gitceği adres harflerden dolayı düzgün görünmüyor değiştirmeyi denedim fakat dediğim gibi değiştiremezsiniz diyor.

hocam adresi orderdan değiştiremiyorsunuz sadece mail ile değiştirebiliyorsunuz sipariş hazırlanma aşamasında merak etmeyin yarın yollarlar en geç olmazsa tekrar mail atarsınız bu arada siz ne getirtiyordunuz

Kinect geliyo.Mail ile nerden atıyoruz anlamıyorum ki almanca

• quote:

quote:

quote:

hocam amazon.de ile amazon.com u aynı anda açın ingilizce olan siteyle almanca sitenin bütün linkleri aynı yerlerde sadece biri almanca biri ingilizce daha önce anlattıklarımı yapın

• bu arada hayırlı olsun
  • quote:

bu arada hayırlı olsun

Saol.Dediğini denedim fakat olay mesaj gönderme vs. olunca dediğin işe yaramıyo
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben genelde Amazon.de sitesinden alisveris yapiyorum.Simdi Sen Siteye gir ,Girisini yap.
    Sonra sag üstte "Mein Konto" olacak.Ondan sonra "Meine Bestellungen"a gir.Tekrar Girs isterse gene girisini yap.
    Ondan sonra senin Sparisin görünecek.Siparisinin Saginda " Verkäufer Kontaktieren" Olmali. Ona tikla ve "Betreff" bölümünden "Versand" i tikla.
    Sonra asagidaki Yaziyi gönder Hocam. "................................." yer'e yeni adresini yaz Hocam ok . En altta.
    "E-Mail senden" yap en son Hocam.

Schönen Tag,
    ich habe mir von Ihnen Kinect Sensor gekauft Aber ich habe eine probleme mit Meiner adresse.
    Ich habe neue adresse, Wenn ich jetzt meine neue adresse Ihnen geben würde,würden Sie Diesen Artikel zu meinem neuen adresse schicken?Ich würde wissen,ob es Möglich ist ?
    Die ware wurde noch nicht versandt.Die wird jetzt vorbereitet.

Meine neue Adresse ................................................................................

Viele Grüße

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 19 Haziran 2011; 14:30:59 >

• Hocam direk Satici Amazon.de ise Büyük ihtimal " Verkäufer Kontaktieren" Yoktur sipariis bölümünde.

Yapman gereken , "Mein Konto" nun yaninda "Hilfe" yi tiklaman.Onsan sonra Asagida "Kontaktieren Sie uns " a gir.
    Orda aldigin ürün cikar. Ürünü Isaretlemen gerekiyor."Tik" atman lazim
    Sonra 2. asamada , " Ändern der Bestellung" u sec. Sonra "Ändern der Versandadresse" i sec.
    Son olarak 3. asamada E-Mail i tikla Yazdigim mesaji gönder

E-Mail Abschicken i tik son olarak.
  • 'Verkäufer Kontaktieren' böyle bir şey yazmıyo siparişi yanında sağ tarafında şu yazıyo:
    Wir bereiten diese Artikel gerade für den Versand vor, daher ist es nicht mehr möglich, diesen Teil Ihrer Bestellung zu stornieren oder zu ändern.
    Bir gündür böyle bir yazı var kargolamaya filanda başlamadılar sinirim bozuldu kargo erken gelsin diye 20 euro veriyoruz hala göndercekler.
    Mesaj gönderdim ama hala bir cevap yok 10-11 gibi yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GABADE15 -- 19 Haziran 2011; 14:47:09 >
  • Hocam bak 1 Üst mesajda O durumu Anlattim.

Bu arada , Hafta sonu almissiniz ürünü Gönderim olmuyor Hafta sonu.Tabi Uluslararasi bilmiyorum ama Almanya icine Haftasonu gönderilmiyor.
    Orda görünen yazi sizin simdilik isinize yariyor:)Göndeirm icin hazirlaniyor Ürünü Iptall etmek veya degistirmek olmuyor diyor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.