Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UPS ile arkadaşlara sorum olacak. UPS ile Türkiye'ye giriş yaptığında alıcı il olarak neresi gözüküyor? Bende İstanbul yazıyor ama amazon.de'ye Düzce diye vermiştim.
  • benim teslimat denizli olmasına rağmen izmir gözüküyordu
  • UPS Express normalde A.B.D'den iki günde kargoyu getiriyor ama Almanya'dan gelmesi neden daha uzun sürüyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

UPS Express normalde A.B.D'den iki günde kargoyu getiriyor ama Almanya'dan gelmesi neden daha uzun sürüyor acaba

Havayolu ile değilde karayolu ile geliyorsa olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

UPS Express normalde A.B.D'den iki günde kargoyu getiriyor ama Almanya'dan gelmesi neden daha uzun sürüyor acaba

zuhahaha herhalde espri olarak söyledin
  • Selamlar, Amazon.de den cuma günü sipariş vermiştim, azönce geldi. Bilginize.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

zuhahaha herhalde espri olarak söyledin

Gayet ciddiyim bi araştır istersen, şayet ABD'den gemi ile gelse çok daha uzun sürerdi...
  • Çok şükür geldi Kinect.
  • arkadaşlar amazon' dan bi ürün almak istiyorum daha doğrusu uçurtma bu ürünü Türkiye ' ye gönderimi varmıdır? nasıl anlıyabiliriz birine doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum.
    http://www.amazon.com/Skydog-Tie-Dye-Butterfly-Kite/dp/B0034ZCNOY/ref=pd_rhf_p_img_1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

arkadaşlar amazon' dan bi ürün almak istiyorum daha doğrusu uçurtma bu ürünü Türkiye ' ye gönderimi varmıdır? nasıl anlıyabiliriz birine doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum.
    http://www.amazon.com/Skydog-Tie-Dye-Butterfly-Kite/dp/B0034ZCNOY/ref=pd_rhf_p_img_1

Gönderimi yoksa eğer seni satın alma esnasında uyarıyor daha doğrusu sana o ürünü satmıyor... (adres bilgilerini doğru girmen yeterli)
    Ama daha sonra gönderim yaptığıda oluyor bu durumu anlamış değilm. Örnek olarak Kinect almak istediğimde amazon.com gönderim yok diyor bazende var diyor...

• Arkadaşlar hala yolluyor mu amazon?Yoksa bir değişim var mı Türkiye'ye göndermesiyle ilgili?
  • Başlıktaki mesajları okudum ama kesin bir şey yazmıyor,daha doğrusu gönderiyor diyen de var göndermiyor diyen de,biri yardımcı olursa sevinirim,emin olsam hemen vereceğim siparişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundy

Başlıktaki mesajları okudum ama kesin bir şey yazmıyor,daha doğrusu gönderiyor diyen de var göndermiyor diyen de,biri yardımcı olursa sevinirim,emin olsam hemen vereceğim siparişi.

Şu anda Amazon.com göndermiyor, ama Amazon.de gönderiyor. Almanaca bilmene gerek yok, ilk sayfada ingilizce
    olarak anlatmış arkadaş, resim ekleyerek... Menüler aynı, almak istiyorsan karşılaştırmalı olarak yapıp alabilirsin.
  • Liste güncellendi
  • Fiyat 109 euro olarak gözüküyor,peki kargo ne kadar,bu şekilde kayda değer bir fiyat farkı olacak sanırım.
  • quote:

Fiyat 109 euro olarak gözüküyor,peki kargo ne kadar,bu şekilde kayda değer bir fiyat farkı olacak sanırım.

109 euro Almanya fiyatı Türkiye'ye gönderimde vergiler düşüyor vergisiz fiyatı 91 euro.Kargo ücreti ptt ile 6 euro, UPS ekspres ile 20 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 10 Haziran 2011; 17:14:15 >
  • quote:

quote:

Fiyat 109 euro olarak gözüküyor,peki kargo ne kadar,bu şekilde kayda değer bir fiyat farkı olacak sanırım.

109 euro Almanya fiyatı Türkiye'ye gönderimde vergiler düşüyor vergisiz fiyatı 91 euro.Kargo ücreti ptt ile 6 euro, UPS ekspres ile 20 euro

@ X kare

Vergiler nasıl düşüyor? Sepette attığımız zaman mı, yoksa ödeme anında mı? Biraz daha açar mısınız?
    Bir de PTT 6 Euro derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

quote:

@ X kare

Vergiler nasıl düşüyor? Sepette attığımız zaman mı, yoksa ödeme anında mı? Biraz daha açar mısınız?

Satın alma işlemine başladığın zaman o dediğin oluyor, 6 euro taşıma bedeli Almanyadan Türkiye'ye Alman postası gönderiyor teslimatı PTT yapıyor.Diğeri UPS kargo o'da 20 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 11 Haziran 2011; 0:59:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

quote:

@ X kare

Satın alma işlemine başladığın zaman o dediğin oluyor, 6 euro taşıma bedeli Almanyadan Türkiye'ye Alman postası gönderiyor teslimatı PTT yapıyor.Diğeri UPS kargo o'da 20 euro

PTT kapıya bırakıyor di mi? İmzalı değil sanırım öyle mi?

• Onu PTT ile alanlar daha iyi bilir
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.