Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PTT ile Almayan dan kaç günde geliyor ve PTT ye güvenebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

PTT ile Almayan dan kaç günde geliyor ve PTT ye güvenebilirmiyiz ?

PTT En erken 6 günde getirir ama 2 haftayıda bulabilir,en mantıklısı UPS ile almak onlar 1-2 günde getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 9 Mayıs 2011; 18:18:32 >
  • Arkadaşlar selam,

Amazon.com göndermiyor denmiş, başka bir ürün almak istiyorum ama akibeti ne olur acaba tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

http://www.amazon.com/Xbox-360-250GB-HardDrive-Slim-Only/dp/B002I0JDC6/ref=sr_1_11?s=videogames&ie=UTF8&qid=1304948562&sr=1-11

Ürün bu, aslında shopto üzerinden alacaktım fakat onlarda 2 haftadır Türkiye'ye göndermiyorlar. Ticket attığımda ise şu cevap geldi :

"This product is not available for shipment to Turkey I'm afraid due to the weight and size of it. I'm very sorry you are unable to purchase this item"

yani shoptodan alamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

• amazon.de den 83 euroya aldım , 20 euro kargoyla beraber 103 euroya 3 günde teslim edildi kapıma.

bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

amazon.de den 83 euroya aldım , 20 euro kargoyla beraber 103 euroya 3 günde teslim edildi kapıma.

bilginize.

UPS mi getirdi?
  • arkadaşlar, ben şu an amazon.com dan almayı deniyorum, ülkenize gönderemeyiz gibi bir mesaj yazmıyor.
    Direk alabiliyorum. Gerçi iptal ettim siparişi almadım ama almak istiyenlere duyurulur.
    138 dolar kinect
    25 dolar kargo
    tutuyor.
    Amazon.com dan alamayan arkadaşlar neden alamıyor acaba?
  • Az önce bende siparişimi amazon.com dan verdim listeye ekleyin beni de. 138 dolar kinect 25 dolar da kargo tutuyor. İnşallah sıkıntısız teslim alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiraz

Az önce bende siparişimi amazon.com dan verdim listeye ekleyin beni de. 138 dolar kinect 25 dolar da kargo tutuyor. İnşallah sıkıntısız teslim alırım.

eğer eline ulaşırsa bi zahmet yazıver hayırlı olsun
  • Amazon.de 'den ayın 17'sinde siparis ettigim kinectim bugun sabah itibariyle elime ulasti. Almayi dusunenler icin bilgi vereyim. UPS ile teslimat dahil toplam 104, 03 euro tuttu. Normal fiyat olan 99 euro, Turkiye'ye gonderim oldugu icin KDV (Mwst) duserek 84,03'e geliyor. Express teslimat 20 euro. Gonderimlerde ayrica standart secene de var. Fiyati 6 euro. Ama takip imkanini var mi bilemiyorum.
  • Kinecti Fat kasalarda kullanmak için nasıl bir aparat lazım kutu içerisinden çıkmıyor mu?

Aparatı buldum kutu içerisinden çıkıyor görünüyor ama newegg.com da...

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 20 Mayıs 2011; 15:06:52 >

• Fat kasalarda kullanmak icin AC adaptor gerekiyor. Slim'lerde ise buna gerek yok. Gelen kutunun icinde adaptor de mevcut. Bildigim kadariyla Slim kasalarla bundle olarak satilan kinectlerin yaninda adaptor olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Fat kasalarda kullanmak icin AC adaptor gerekiyor. Slim'lerde ise buna gerek yok. Gelen kutunun icinde adaptor de mevcut. Bildigim kadariyla Slim kasalarla bundle olarak satilan kinectlerin yaninda adaptor olmuyor.

Teşekkürler bilgi için...
  • yazarım tabi
  • amazon.com kinect göndermiyor mu artık?
  • Beni de yazabilirsin gerci ben kinectti arkadasimin ablasiyla getirttim kargo degil ama amazondan aldim. Bu iki tl lik cevirici bizim icin yeterli mi yoksa voltaji ayarlamak icinde bir takim aparatlar gerekiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: moraldecay

amazon.com kinect göndermiyor mu artık?

Dün amazon.com gönderiyordu fakat amazon.de göndermiyordu, bilginize...
    Sanırım sıralı olarak değişiyorlar, bir o bir o şeklinde...
  • Perşembe günü siparişimi verdim İstanbul'da şimdi salı gibi elime geçecek inşallah. Amazon.com gönderiyor yani
  • amazon.de den almak daha ucuza geliyor bu arada bilginize.
    UPS degil DHL getirdi bana.
  • amazon.de'den nasil aliyorsunuz? Almanca siteyi ingilizce yapmayi goremedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

amazon.de den almak daha ucuza geliyor bu arada bilginize.
    UPS degil DHL getirdi bana.

Kargodan dolayı mı yoksa kurdan dolayı mı? Bana daha pahalı gibi geldi...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.