Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dhl ile cuma sipariş verdim

salı elime geldi

beni de ekle italyan1983
  • Arkadaşlar amerika değilde avrupadan alma şansımız yok mu bu meleti...
    Ayrıca avrupa fiyatları nedir bilen var mı? yada site var mı bildiğiniz fiyat bakabileceğimiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar amerika değilde avrupadan alma şansımız yok mu bu meleti...
    Ayrıca avrupa fiyatları nedir bilen var mı? yada site var mı bildiğiniz fiyat bakabileceğimiz...

www.amazon.de
  • Bu akşam listeyi güncelliycem arkadaşlar alanlara hayırlı olsun
  • sağol source beni de yaz. :)
  • Liste güncellenmiştir
  • Beni de ekleyin. 04.04.2011 itibariyle siparişi verdim. sevkiyat gönderildi tahmini varış süresi 07.04 olacak şeklinde mesaj gelmiş Amazon dan. Ups ile geliyor.
  • Selam, ben de geçen hafta Belçika dan Kinect aldım ancak oyun akıl edemedim. Amazon.com dan oyun da alabilir miyiz, her oyun benim konsolumda çalışır mı? Ya da başka nereden oyun edinebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emree82

Selam, ben de geçen hafta Belçika dan Kinect aldım ancak oyun akıl edemedim. Amazon.com dan oyun da alabilir miyiz, her oyun benim konsolumda çalışır mı? Ya da başka nereden oyun edinebilirim?

Kinect oyunları Region Free diye biliyorum,zaten Amazon Pal oyunlar satıyor senin alette Belçikadan alınmış her durumda sorun çıkmaz
  • @ Source

Hazırladığın rehber ve harcadığın emek için teşekkürler.

Sayenizde bende bugün sipariş vermiş bulunuyorum, hayırlısı...Umarım gümrükte bir sorun yaşamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 7 Nisan 2011; 12:00:48 >
  • Bu arada arkadaşlar, ürün teslimatı ile ilgili süreci bundan sonra nasıl takip etmeliyim ? Amazon.com siparişin her aşamasında bilgilendirme yapıyor mu ?
    İlk kez amazon.com'dan alışveriş yapıyorum. Cahilliğimi mazur görün...
  • Teşekkür ederim, bu arada avrupada 4 gb xbox+kinect 295 EU ya satılıyor.
  • arkadaşlar 25 usd hediye çeki kampanyası var amazon.com da. kargo bedavaya geliyor. 139 usd fiyat , süper kampanya kaçırmayın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAMMBA -- 8 Nisan 2011; 11:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbay_ozturk

Bu arada arkadaşlar, ürün teslimatı ile ilgili süreci bundan sonra nasıl takip etmeliyim ? Amazon.com siparişin her aşamasında bilgilendirme yapıyor mu ?
    İlk kez amazon.com'dan alışveriş yapıyorum. Cahilliğimi mazur görün...

shipping olunca konsimento numarası gelir mail veya sipariş bölümünde o numarayı dhl.com.tr den sorgulayabilirsin. Yurtiçi kargo takip gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAMMBA

arkadaşlar 25 usd hediye çeki kampanyası var amazon.com da. kargo bedavaya geliyor. 139 usd fiyat , süper kampanya kaçırmayın derim...

Daha dün sipariş verdiğimden ötürü mesajınızı okuyunca üzülmüştüm ama, 25 usd hediye çekinin ürün gemiye yüklendikten en geç 2 gün sonra amazon.com hesabına ekleneceği uyarısı var. Dolayısıyla Kinect Sensor 139 usd ye gelmemiş oluyor.

Yani uzun sözün kısası 25 usd hediye çeki kinect sonrası herhangi bir ürün alımında geçerli olacaktır.

@ caca40

Bilgilendirme için teşekkürler.

Şu an ki durum;

April 8, 2011 - 06:37:00 AM - Cincinnati Hub OH US - Departure Scan

12 Nisan gibi teslim süresi öngörüyor. İnşallah gümrükte sorun yaşamam. Süre açısından acele etmişliğim yok.

• mesajım bulunsun
  • Merhaba arkadaşlar. sorum kinect ile ilgili olmayacak ama sorabilecek en uygun yeri de burası gördüm. Ben ipodum için kılıf alıcam. kılıf 20 dolar. amazon.com dan alıcam. bana ne kadara patlar? kargo için herhangi bi öneriniz var mı? ilk defa deniyorum şimdiden teşekkürler.

http://www.amazon.com/Speck-SPK-A0105-Touch-Candyshell-Blue/dp/B004D64260/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1302338619&sr=8-8

Bu da almayı düşündüğüm kılıf
  • arkadaşlar merhaba ben amazondan traş makinası sipariş etmek istiyorum geliyor mu türkiyeye biliyormusunuz?
  • Elektronik ürünler dışında amazon.com üzerinden alınan ürünlerde 150 euro geçilmediği müddetçe sıkıntı olmadığını konuda okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 10 Nisan 2011; 18:53:21 >
  • fiyati 103 dolar oldu 103+25 = 192 tl tr de 2.elini adam 260 satıyor
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.