Pazar günü ben de verdim amazon.de den sipariş. Bakalım ne zaman gelecek. Şu anda gönderildi diyor ama bi takip no vermedi. Tabi sıfır almancayla alman sitesinde sipariş verirken gönderi seçenekleri gözümden kaçtı heralde. Takip nosuz inşallah gelir :(
UPS ile söyleseydin ertesi gün bile gelirdi senin siparişi PTT getirecek en erken 7-8 günde gelir
Benimki şu anda istanbul da gümrük işlemleri tamamlanmış yarın gelir dediler. pazar günü amazon.com dan sipariş vermiştim.
Gümrükte görev yapan arkadaşımın az önceki telefon görüşmem doğrultusunda 'şuan burada 10'un üzerinde microsoft kinect sensor' yazılı koliler var bunların girişi hakkında ciddi sıkıntılar olucak dedi.Takibi ve ilgil kargo şirketi ile ilgilenin sorun çıkmasın.
Pazar akşamı amazon.com dan sipariş ettiğim kinect, en ufak bir sorun yaşamadan elime ulaşmıştır. Bilgi vermek amaçlı yazdım.
27 Şubat pazar günü Amazon.de den sipariş verdiğim kinect 1 Mart itibariyle gönderildi demişti. Standart shippingle 240 TL tutan sipariş bugün itibariyle elime geçti. Tabi standart shippingle gelen ürün için üçbuçuk atmadım desem yalan olur :) İnşallah sıkılmadan oynarız...
quote:
Orijinalden alıntı: domitian
27 Şubat pazar günü Amazon.de den sipariş verdiğim kinect 1 Mart itibariyle gönderildi demişti. Standart shippingle 240 TL tutan sipariş bugün itibariyle elime geçti. Tabi standart shippingle gelen ürün için üçbuçuk atmadım desem yalan olur :) İnşallah sıkılmadan oynarız...
Dostum normal PTT memuru mu getirdi yoksa PTT kargo mu?
herkesin kinect i hayırlı olsun...
birde amazon elektronik göndermiyordu..elektronik olarak sadece kinect mi gönderiyor?
6 mart pazar günü amazon.com'dan sipariş verdiğim kinect benim de bu sabah elime geçti.
usa amazondan sipariş ettim, 4 günde geldi 164 usd ye mal oldu.
Date Time Location Event Details March 10, 2011 10:08:00 AM ISTANBUL Tu Delivered March 10, 2011 09:28:00 AM Istanbul East TR Out for delivery March 10, 2011 09:04:00 AM Istanbul East TR Arrival Scan March 10, 2011 09:02:00 AM Istanbul East TR Completed customs clearance process March 9, 2011 07:10:00 PM Istanbul TR Departure Scan March 9, 2011 06:21:00 PM Istanbul TR Arrival Scan March 9, 2011 05:06:00 PM Istanbul TR Customs Clearance delay March 9, 2011 05:06:00 PM Istanbul TR Initiated customs clearance process March 9, 2011 10:22:00 AM Istanbul TR Arrival Scan March 9, 2011 04:15:00 AM Leipzig DE Departure Scan March 8, 2011 10:48:00 PM Leipzig DE Arrival Scan March 8, 2011 07:58:00 AM Cincinnati Hub OH US Departure Scan March 8, 2011 01:34:00 AM Cincinnati Hub OH US Arrival Scan March 7, 2011 11:47:00 PM West Philadelphia PA US Departure Scan March 7, 2011 08:14:00 PM West Philadelphia PA US Arrival Scan March 7, 2011 05:51:00 PM West Philadelphia PA US Shipment received by carrier
ben de verdim sipariş kargoda son durum şöyle:
15 DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme ISTANBUL - TURKEY 21:20
14 Gönderi son hizmet merkezine ulaştı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 21:19
13 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 20:50
12 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 20:50
11 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 20:01
10 Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 11:07
gümrükte bir sorun var sanırım. dhl i aradım. test işlemleri uzun sürüyor son bir haftadır yeni sisteme geçildi tekrar tekrar test ediliyor gümrükte dediler. gümrük çekim işleri tamamlandı operasyon için yönlendirildi son hizmet merkezine ulaştı iletileri görünce haftasonu m.köye bıraksınlar ordan gidip alırım diye aradım. fakat hala gümrükte dedi nasıl iş anlamadım. daha önce bu şekilde bi olay yaşayan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Dyevest
Gümrükte görev yapan arkadaşımın az önceki telefon görüşmem doğrultusunda 'şuan burada 10'un üzerinde microsoft kinect sensor' yazılı koliler var bunların girişi hakkında ciddi sıkıntılar olucak dedi.Takibi ve ilgil kargo şirketi ile ilgilenin sorun çıkmasın.
Arkadaşın seni keklemiş
quote:
Orijinalden alıntı: dobermann
ben de verdim sipariş kargoda son durum şöyle:
15 DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme ISTANBUL - TURKEY 21:20
14 Gönderi son hizmet merkezine ulaştı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 21:19
13 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 20:50
12 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 20:50
gümrükte bir sorun var sanırım. dhl i aradım. test işlemleri uzun sürüyor son bir haftadır yeni sisteme geçildi tekrar tekrar test ediliyor gümrükte dediler. gümrük çekim işleri tamamlandı operasyon için yönlendirildi son hizmet merkezine ulaştı iletileri görünce haftasonu m.köye bıraksınlar ordan gidip alırım diye aradım. fakat hala gümrükte dedi nasıl iş anlamadım. daha önce bu şekilde bi olay yaşayan var mı?
yönetmelik değişmiş benim de kinect gümrükte sorun yaşayacaktı neredeyse 1 gün gecikmeli geçti umarım seninki de sorunsuz geçer.
Eyvah eyvah. Başıma gelecek olayı burada görüyorum. Benim paket zaten haftaya kalacaktı orası kesin ama inşallah gümrükten geçer yoksa yandım ki ne yandım. :/
beni de ekleyebilirsiniz bugün kendim gidip aldım okmeydanındaki şubelerinden. abi 15.iletide bence gümrükle bi alakası yoktu. çünkü zamanlara bakarsanız 13.52de gümrük tamamlanmış ben 14.21 de almışım. bence tamamen kargo şirketinin cingözlüğü.
18 Gönderi teslim edildi : z. b. ISTANBUL - TURKEY 14:21
17 Gönderinin alıcı tarafından DHL Hizmet Noktası’ndan teslim alınması bekleniyor ISTANBUL - TURKEY 14:11
16 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 13:52
Cuma, Mart 11, 2011 Lokasyon Zaman 15 DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme ISTANBUL - TURKEY 21:20
Benim pakette şuan Okmeydanında ama ben pazartesini bekleyeceğim için gidip almak ile uğraşmadım zaten acelemde yok. :)
bende işte haftasonu falan diye gittim üşenmedim. haftaiçi iş var malum. denemeye vakit olmazdı. ama sahiden yorucuymus zıplayıp oturmaktan dizlerim ağrıyor valla
Valla eskiden olsa her gelen paketi yerinden alıyordum ama geçti artık benden geberiyorum yorgunluktan git gel git gel üşenme değilde değmiyor yani o kadar eziyet. 2-3 gün geç gelsin paketler zararı yok. Sabır olayını zamanla öğrendim. ^_^
adam zen ustası beyler
Sadece Kinect mi alabiliyoruz bu siteden , ben kulaklık almak istiyorum . Sipariş Versem Gelirmi ? Birde Sanal Kart Nasıl Oluyor . Yardımcı Olursanız Sevinirim ..
biraz aşağıya inerseniz Ülkemizin listede oldugunu görebilirsiniz. Ama ne satar ne satmaz onu bende bilmiyorum. Bilginize... bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa hepimize faydası olur.