Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardware169

bnm kinect de geldi beni de ekleyin.................

Hocam senin Kinect gümrüğe takılmıştı, sonra almayı başarmıştın. Nasıl aldın?

Ücret ödemedin değil mi ekstra?

Ben de Amazon.com'dan sipariş verdim. Kargo yolda. Tahmini teslim süresi 4 Şubat gözüküyor.

İnşallah gümrükte takılmaz benimki ama bu ara takılmalar başladı galiba...

Ne yapmamız gerekiyor takılması durumunda?Ayrıntılı bir şekilde anlatırsan hepimiz aydınlanacağız.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar elimde sıfır jelatininde Kinect Motion Sports oyunu var, isteyen pm atabilir
  • amazonda fiyatlar artmış
  • bi saattir amazon.com a bakıyorum türkiyeye gönderen cıkmadı hala yaf keşke kolu alırken kinect de alsaydım
    bulan olursa link paylaşırsa sevinirim..
  • keşke bu sayfayı bulmamış olsaydım yaf az önce aramalarım sonucu bende kinect sahibi olanlar arasına giriyorum pazartesi
    Shipment 1 of 1
    Not yet shipped
    Shipping Estimate: February 3, 2011

Delivery Estimate: February 7, 2011 - February 9, 2011
    vatana millete hayırlı olsun
  • source bu sayfayı açtıgın içinde sonsuz teşekkürler dostum çünkü kinecti türkiyeden almaya kalksan en ucuzu 380 lira biraz araştırdım da şimdi sayende bilmeyenlerde öğrenmiş oldu tekrar tşkler..
  • bende 1 inde (gece) amazon.de den sipariş verdim. herşey dahil toplam 260TL ye geldi. bugün istanbula ulaşmış.2 günde Fransadan istanbula geldi.İstanbul içi kargolarda bile bundan daha fazla beklediğim oldu umarım gümrükte sorun yaşanmaz. Benide ekleyebilirsiniz listeye.

Ürün biraz önce elime geçti. Bu başlığı oluşturan ve mesaj yazan arkadaşlara çok teşekkürler. Sayenizde baya bir kara geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvrtiz -- 3 Şubat 2011; 15:19:06 >
  • Son durum şu şekilde. Şubat ayı itibariyle gümrükle ilgili soruları olanlara cevap olur umarım.

• yaf bana dün sipariş vermeme ragmen hala gönderi numarasını vermediler acaba sizdede mi böle oldu
  • Ürün akşam saatlerinde benim de elime geçti. Gümrükte bir sorun yaşanmadan. :) 31 Ocak'ta akşam vermiştik siparişi. Bu akşam 16.00 gibi geldi. :)

Bu imkanı sunanlara teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. :)
  • Benide ekleyin.. Benimde elime geçti bugün ... Gümrükte te sorun çıkmadı ...
    Herşey ok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsisKy -- 3 Şubat 2011; 20:08:16 >
  • Konsimento: 2782927291 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi CINCINNATI HUB - USA Gönderi durum bilgilendirmesi için kaydolunuzExternal Link / New Window
    Cuma, Şubat 04, 2011 at 01:55
    Gönderi çıkış noktası: WEST PHILADELPHIA, PA - USA
    Gönderi varış noktası: ISTANBUL - TURKEY
    Cuma, Şubat 04, 2011 Lokasyon Zaman
    5 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 01:55

4 Konteyner varış noktasında CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 01:14

Perşembe, Şubat 03, 2011 Lokasyon Zaman
    3 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı WEST PHILADELPHIA - USA WEST PHILADELPHIA, PA - USA 22:31

2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi WEST PHILADELPHIA - USA WEST PHILADELPHIA, PA - USA 21:34

1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı WEST PHILADELPHIA, PA - USA 20:29

Detayları Sakla
    benide pazartesi ekleyin

• Arkadaşlar burda verilen linkte türkiye deki bir adrese gönederim yapılmıyor deniyor. Acaba türkiyeye göderen yeni bir satıcı bilen var mı ?
  • benim kide 2. gun once geldi sadece yarim saat oynadim tek basina insan oynamak istemiyo pek ama parti oyun larda zevkli olur
  • çok şükür bugun bende aldım kinecti benide ekleyin
  • Satışlar durmuş ama amazon.de'de devam ediyor
  • Dün amazon.de sitesinden aldım. Kargo dahil 107€. Kargoda standart seçtim ucuz olsun diye. Bana da takip numarası filan göndermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantayapar

Dün amazon.de sitesinden aldım. Kargo dahil 107€. Kargoda standart seçtim ucuz olsun diye. Bana da takip numarası filan göndermediler.

takip numarasız madcatz fightstick aldım dediğinden tam 8 gün önce geldi için rahat olsun kardeşim sıkıntı yok yani rahat geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: reoanew

quote:

Orijinalden alıntı: fantayapar

Dün amazon.de sitesinden aldım. Kargo dahil 107€. Kargoda standart seçtim ucuz olsun diye. Bana da takip numarası filan göndermediler.

takip numarasız madcatz fightstick aldım dediğinden tam 8 gün önce geldi için rahat olsun kardeşim sıkıntı yok yani rahat geliyor

UPS ile almak bence daha mantıklı kaybolma riski yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 8 Şubat 2011; 21:10:26 >
  • Ağırlık:
    1.80 kg
    Gönderildiği veya Faturalandığı tarih:
    08/02/2011
    Tipi:
    Paket

Gönderi Aşaması
    Yer Tarih Yerel Saat EtkinlikBu Nedir?
    St. Jean de la Ruelle, France 08/02/2011 19:43 Çıkış Barkod Okuması
    08/02/2011 19:16 Çıkış Ülke Barkod Okuması
    France 08/02/2011 12:32 Talimat İşlendi: UPS için Hazır

UPS Express Saver ile geliyo
    :Dperşembe elimde olucakmış bakalım bakalım :D
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.