Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Kendimce,DHL ile mi geldi yoksa PTT mi getirdi?

amazonun sitesinde DHL yazıyordu. işyerine geldiğinden kim getirdi bilmiyorum belki dünde gelmiş olabilir. firma büyük olduğundan posta odasına bırakılmıştı. ben daha beklemiyordum. tahmini teslimat amazon sitesinde 1 şubat yazıyordu. ancak DHL ile daha önce telefonda konuştuğumda ismim cıkmıyordu..

Ben daha önce o siteden alışveriş yaptım ptt kargo getirmişti herhalde DHL 6 euro'ya kargo getirmez
  • ayın 26sında verdiğim sipariş bugün İstanbul'a gelmiş

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]
  • Ben şeyi anlamadım, neden Amazon.de'den aldığım Kinect Fransa'dan yola çıktı?
  • Amazon'un doğal olarak Avrupa'da birçok deposu var ve bazen Fransa'dan yollayabiliyorlar. Zamanında Amazon.co.uk'den bir şeyler aldığımda bana da ordan yollamışlardı.

Bu arada dolar sağlam oynadı, Almanya'dan almak daha da avantajlı hale geldi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardware169

arkadaşlar bnm gümrükte kalan kinectim den bugün haber geldi yarın gidip yenibosnadan alabileceğimi söylediler

hadi geçmiş olsun, fazladan ne kadar masraf yaptın? bir tek vekaletname için para ödedin sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

quote:

arkadaşlar bnm gümrükte kalan kinectim den bugün haber geldi yarın gidip yenibosnadan alabileceğimi söylediler

hadi geçmiş olsun, fazladan ne kadar masraf yaptın? bir tek vekaletname için para ödedin sanırım?

gümrükte niye kalıyor? tamamen keyfi geçirmemişlerdir
  • Arkadaşlar Perşembe Amazon.de'den sipariş verdiğim Kinect şu an elimde
  • birsey sorca arkadaslar kinect için fw attırmaya gerek varmı benım fw 1.7
  • @hardware169 : Hayırlı olsun almışsın sonunda. Gümrük işlemleri için ek ücret ödedin mi? Yoksa direkt 275 TL'ye ürünü getirmeyi başarabildin mi? :)

Ben de Amazon'dan sipariş vereceğim de...
  • quote:

source beni de ekle abi biraz zor oldu ama

Geçmiş olsun ilk defa senin kinectinde problem oldu oda sorunsuz bir şekilde halledildi geçmiş olsun güle güle kullan şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: MLoveR

@hardware169 : Hayırlı olsun almışsın sonunda. Gümrük işlemleri için ek ücret ödedin mi? Yoksa direkt 275 TL'ye ürünü getirmeyi başarabildin mi? :)

Ben de Amazon'dan sipariş vereceğim de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky_boy -- 30 Ocak 2011; 20:26:34 >
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben amazon.com'dan orjinal oyun getirtmek istiyorum ama oradaki oyunların bölge kodu NTSC değil mi? detay sayfasında bölge kodlarıyla ilgili bir ayrıntı bulamadımda.

ve NTSC bölge kodunun online oynarken serverler dışında artı ve eksileri nelerdir ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

keyifli oyunlar.
  • arkadaşlar belki konuya biraz uzak ama sonuçta bende xbox için madcatz fightstick TE aldım dün sipariş verdim inş sizn kinectler gibi hızlı bir şekilde gelir çünkü sabahda xboxım geliyo :) bende kinect almayı düşünüyorum bu arada ben amazon.uk den aldım inş ingiliz zihniyeti daha cabuktur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Kinect temin etme basligindakilerin cogu Amazon'dan aldi zaten.Kusura bakma ama gereksiz bir baslik olmus bence.

Bunu sen biliyorsun ama bir yabancı bilmiyor.

Liste güncellenmiştir

Kargo istanbulda

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

bu bilgiler mail olarak geliyo sanırım ben daha önce ebay dan cok alışveriş yaptım bunun içinde usa hong kong çin vardı kimi cok hızlı geldi kimi bir ayı buldu ama amazon uk hızlı olur diye bu sefer burayı tercih ettim ama amazonun arayüzü cok kötü ebay gibi değil biraz endişelenmiştim ama sizleri alışveriş yapan kişileri görünce biraz rahatladım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Benim merak ettiğim İstanbul haricinde alanlar var mı?

(Konya,Kayseri,Trabzon gibi yerlerede DHL mi dağıtıyor?)

kardeşim ben konyadan alışveriş yaptım bugune kadar ebay de hiçbir sorun olmadı şimdi amazon uk den dün aldım bakalım ne zaman gelecek gerçi konyaya girsin ptt kargo müdürü tanıdık eve kadar kendisi getirir :)
  • bende an itibariyle siparişimi amazondan verdim. hayırlısıyla 4-7 şubatta elimde inş.
  • amazon.de den aldım, 28 inde verdigim siparis bugun elimde oldu, şaka gibi gerçekten....
  • Beyler Kinecti amazondan alıp ilk sayfada isimleri olamayanlar lütfen beni bilgilendirsin Daha çok kişi olması lazım bu kadar kişi değiliz diye düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 31 Ocak 2011; 13:57:14 >

• Beni de ekleyin
    Xbox id : C64 LastNinja
  • Ekledim evet beyler isimleri listede olmayanlar bekliyoruz sizleri
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.