Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Amazon.de İngilizce olmuyor mu? Oradan daha ucuza geldiği için oradan alayım diyorum ama Almanca bilmediğim için elim ayağım bağlandı.

Arkadaşlar Kinect siparişini ben de verdim amazon.de'den. Yalnız takip numarasını nerden bulacağım? 2-12 iş gününde gönderileceğini söyleyen postayla istedim. Bir de ne olur ne olmaz diyerek hediye paketi yaptırdım ve üstüne "sevgililer günün kutlu olsun :)" yazdırdım Internationale Express-Zustellung ile bana 124 euroya geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 27 Ocak 2011; 11:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar Amazon.de İngilizce olmuyor mu? Oradan daha ucuza geldiği için oradan alayım diyorum ama Almanca bilmediğim için elim ayağım bağlandı.

Arkadaşlar Kinect siparişini ben de verdim amazon.de'den. Yalnız takip numarasını nerden bulacağım? 2-12 iş gününde gönderileceğini söyleyen postayla istedim. Bir de ne olur ne olmaz diyerek hediye paketi yaptırdım ve üstüne "sevgililer günün kutlu olsun :)" yazdırdım Internationale Express-Zustellung ile bana 124 euroya geldi

arkadaşım merhaba,
    siparişin yüklendiğinde ups'in sitesinden geliş adımlarını takip edebilmen için Click Here For Tracking in English tıklayarak mail adresinize gelen tracking number numarasını aşağıda resmini gördüğün yere yazarak görebilirsin.genellikle ya sipariş verdiğin akşam yada birgün sonra yükleyip mail adresinie tracking numarasını atıyorlar.inşallah verdiğim bilgi işine yarar.kolay gelsin.

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

• @teklider:
    Bu sefer yapmışsın, hayırlı olsun.

Ben de almayı düşünüyorum ama yerim kısıtlı olduğundan şu aparatla ilgili bir haber falan bekliyorum. Daha alan çıkmadı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fustercluck -- 27 Ocak 2011; 18:08:53 >
  • Amazondan aldığım oyunlar yine 2 buçuk günde ulaştı bugün.
    PTT yine 4 gündür getiremedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLuEmavi

Amazondan aldığım oyunlar yine 2 buçuk günde ulaştı bugün.
    PTT yine 4 gündür getiremedi...

PTT maalesef en yavaş kargo firması...
  • aslinda benim evdede yer silintisi var amabir gaza geldik umarim bir aksilik olmaz elimize ulasirt
  • benim kargo bekletiliyor aşamasında kaldı acaba site mi güncellenmiyor yoksa başka bir iş mi var

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]
  • Arkadaşlar elimde bir adet satılık Kinect Motion Sports oyunu var, isteyen benimle iletişime geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar elimde bir adet satılık Kinect Motion Sports oyunu var, isteyen benimle iletişime geçsin

senin kinect geldi mi?
  • Arkadaşlar belki daha önce yazılmıştır ama bakamadım. Acaba abd den aldığımız kinect için ekstra birşey almak gerekiyor mu? Birde içinden çıkan oyun RF mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thinkdfenes

Arkadaşlar belki daha önce yazılmıştır ama bakamadım. Acaba abd den aldığımız kinect için ekstra birşey almak gerekiyor mu? Birde içinden çıkan oyun RF mi acaba?

Fiş için aparat almak gerekiyor elektirikçilerde 2-3TL'ye satılıyor oyunlar region free
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: thinkdfenes

Arkadaşlar belki daha önce yazılmıştır ama bakamadım. Acaba abd den aldığımız kinect için ekstra birşey almak gerekiyor mu? Birde içinden çıkan oyun RF mi acaba?

Fiş için aparat almak gerekiyor elektirikçilerde 2-3TL'ye satılıyor oyunlar region free

Anladım. Teşekkürler.
  • Gönderi bilgisi alındı
    Gönderi durum bilgilendirmesi için kaydolunuz Cuma, Ocak 28, 2011 at 00:00
    Gönderi çıkış noktası: ALLENTOWN, PA - USA
    Gönderi varış noktası: ISTANBUL - TURKEY pekı gonderım nezaman yapılcak yada yola cıkmısmıdır acaba
  • Benim dün Amazon.de'den sipariş verdiğim Kinect bugün İstanbul'a gelmiş süper oldu bu. Ayrıca yok mu Kinect Motion Sports isteyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

amazon.de den sipariş verdim. Ürün kargo dahil 112.29'a gelecek. tahmini varış zamanı olarak 1 şubat deniyor. Normal standart kargo ile geliyor DHL'in.. Almanyadan Türkiye adresi ile sipariş verildiğinde MwSt. ( KDV ) düşüyor normalde 126 EUR civarındaydı.. kargo hariç.

Zwischensumme: EUR 106,29
    Verpackung & Versand: EUR 6,00
    -----
    Gesamtsumme ohne MwSt.: EUR 112,29
    Umsatzsteuer: EUR 0,00
    -----
    Summe: EUR 112,29
    -----
    Gesamtsumme für diese Lieferung: EUR 112,29

amazon.de den 21 ünde standart kargo olarak satın aldığım kinect bugün itibari ile elime ulaştı; almanyadan aldığım için priz türkiye uyumlu çıktı; YKB Sanal kart ile almıştım güncel dönem işlemlerime

21/01/2011 AMAZON EU
    İşlem Tutarı : 112.29 EUR
    USD Karşılığı: 152.62 USD 240,67 TL olarak yansımış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 28 Ocak 2011; 22:11:13 >

• Kendimce,DHL ile mi geldi yoksa PTT mi getirdi?
  • Arkadaşlar Amazon.de den sipariş verdiğim kinect bugün saat 3 de eve ulaştı.. UPS ile geldi :) 27 si sabah provizyon onayı verildi ve nerdeyse 1 gün de evimde (istanbul) bravo Amazon ve UPS :)
  • arkadaşlar bnm gümrükte kalan kinectim den bugün haber geldi yarın gidip yenibosnadan alabileceğimi söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Kendimce,DHL ile mi geldi yoksa PTT mi getirdi?

amazonun sitesinde DHL yazıyordu. işyerine geldiğinden kim getirdi bilmiyorum belki dünde gelmiş olabilir. firma büyük olduğundan posta odasına bırakılmıştı. ben daha beklemiyordum. tahmini teslimat amazon sitesinde 1 şubat yazıyordu. ancak DHL ile daha önce telefonda konuştuğumda ismim cıkmıyordu..
  • source beni de ekle abi biraz zor oldu ama
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.