Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hal DHL den bi ses seda yok ben bu işten sıkılmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardware169

hal DHL den bi ses seda yok ben bu işten sıkılmaya başladım

NE KADAR OLDU ALALI?
  • quote:

hal DHL den bi ses seda yok ben bu işten sıkılmaya başladım

ara kendin onları bekleme.

dhl kayıtlarında nerede kaldı senin en son?

gümrük işlemleri tamamlandı kısmı çıkmadı herhalde?
  • 19 unda sipariş ettim gümrükte kaldığını söylediler evraklar istediler gönderdim herşeyi yaptım ama hala bekliyorum demin önce aradım işlemler devam edyor diyorlar.bu işte bi iş var ama aynı gün sipariş eden adamların takılmadı benimki takıldı
  • 13 Alıcı bilgilendirildi ISTANBUL - TURKEY 20:01
    12 DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme ISTANBUL - TURKEY 15:44

burada kaldı abi
  • quote:

19 unda sipariş ettim gümrükte kaldığını söylediler evraklar istediler gönderdim herşeyi yaptım ama hala bekliyorum demin önce aradım işlemler devam edyor diyorlar.bu işte bi iş var ama aynı gün sipariş eden adamların takılmadı benimki takıldı

rastgele açmışlardır senin koli denk gelmiştir. her koliyi açmalarına imkan yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pabl0esc0bar -- 24 Ocak 2011; 12:15:48 >
  • daha nereyi arıyim abi bildiğin bi yöntem varsa söyle artık işin suyu çıkmaya başladı
  • quote:

daha nereyi arıyim abi bildiğin bi yöntem varsa söyle artık işin suyu çıkmaya başladı

valla tecrübem olmadı ama sıkıştır biraz seni arayanları dhl'den. isim de al konuşurken
  • hımmm haklısın aslında isim alırsam olay takip ediilir.
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/xbox-kinect/ProductDetails.aspx?productId=oyunmakkinetic&categoryId=33000467

Türkiye'den KINECT kesinlikle almayın arkadaşlar. Benzin gibi bişey oldu buda.
  • kesinlikle
  • Amazon.de den almak daha mantıklı değil mi? 103 euro + 20 euro UPS kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 24 Ocak 2011; 16:24:56 >
  • abi istediğiniz yerden alın önemli olan gümrüğü geçmesi... şimdi DHL yi aradım gümrüğün kendilerini oyaladığını falan söylediler hala bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare
    Amazon.de den almak daha mantıklı değil mi? 103 euro + 20 euro kargo

Ben amazon.de 123 euro +kargo olarak gordum siz nerede 103 euro gordunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: X kare
    Amazon.de den almak daha mantıklı değil mi? 103 euro + 20 euro kargo

Ben amazon.de 123 euro +kargo olarak gordum siz nerede 103 euro gordunuz?

20 euro KDV düşüyor satın alma işlemine başladığın zaman
  • Merhaba arkadaşlar. Her xbox360 sever gibi ben de kinect almaya taktım haliyle :) ancak bir kaç sorum olacak deneyimle sabit yaşayan arkadaşlardan dertlerime deva aramaktayım.
    1.Elite konsol için bağlantı yaparken kutudan şu çevirici çıkıyor mu (amerika dan tr ye çeviren elektrik prizi değil). Malum slim konsollarda hazır bağlantı yuvası var ancak elite ve diğerlerinde olmadığına göre bağlantı adaptörü lazım ve kutuda vardır umarım!
    2.Diyelim ki karar verdik ve alıcaz.amazondan alıp sorun yaşayan yok anladığım kadarıyla ve ben de o şekilde alıcam sanırım.Öneri- tavsiyesi olan var mıdır almadan önce ?
    3.Kinect oyunlarından hangileri ya da genel olarak hepsi hangi fw istiyor.ben de 1.7 ext. var deneyimi olan varsa bu konuda da yardımlarını isterim.

Şimdiden teşekkürler umarım listeye eklenirim hemen :)
  • Kinectim geldi ama içindeki oyun ntsc diyor bir türlü oynayamadım :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Kinectim geldi ama içindeki oyun ntsc diyor bir türlü oynayamadım :((

NTCS olması farketmiyorki Kinect oyunları region free
  • ewt abi bende öle biliyorum
  • @sezerbarış
    Sanırım sanal kartlarda provizyon işlemleri gibi görünüyor. Merak etme kısa bir süre sonra onaylanır paranın transferi ve karşı taraf onaydan sonra gönderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastNinja2 -- 24 Ocak 2011; 23:09:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.