Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Kinectim geldi ama içindeki oyun ntsc diyor bir türlü oynayamadım :((

NTCS olması farketmiyorki Kinect oyunları region free

Kutunun köşesindede ntsc olduğu belirtilmiş bende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Kinectim geldi ama içindeki oyun ntsc diyor bir türlü oynayamadım :((

NTCS olması farketmiyorki Kinect oyunları region free

Kutunun köşesindede ntsc olduğu belirtilmiş bende

PAL yada NTCS yazması önemli değil hepsi region free

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastNinja2

@sezerbarış
    Sanırım sanal kartlarda provizyon işlemleri gibi görünüyor. Merak etme kısa bir süre sonra onaylanır paranın transferi ve karşı taraf onaydan sonra gönderir.

Sağol dostum açıklama için.
  • Arkadaşlar bir Allah'ın kulunun da bilgisi yok mu yazdıklarım hakkında ? bi cevap verseydiniz keşke nerde kinect kardeşliği :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnChKn

Merhaba arkadaşlar. Her xbox360 sever gibi ben de kinect almaya taktım haliyle :) ancak bir kaç sorum olacak deneyimle sabit yaşayan arkadaşlardan dertlerime deva aramaktayım.
    1.Elite konsol için bağlantı yaparken kutudan şu çevirici çıkıyor mu (amerika dan tr ye çeviren elektrik prizi değil). Malum slim konsollarda hazır bağlantı yuvası var ancak elite ve diğerlerinde olmadığına göre bağlantı adaptörü lazım ve kutuda vardır umarım!
    2.Diyelim ki karar verdik ve alıcaz.amazondan alıp sorun yaşayan yok anladığım kadarıyla ve ben de o şekilde alıcam sanırım.Öneri- tavsiyesi olan var mıdır almadan önce ?
    3.Kinect oyunlarından hangileri ya da genel olarak hepsi hangi fw istiyor.ben de 1.7 ext. var deneyimi olan varsa bu konuda da yardımlarını isterim.

Şimdiden teşekkürler umarım listeye eklenirim hemen :)

Arkadaşım merhaba,
    1-Kutunun çinden elite sli olmayan xboxlar için bağlatı kablosu çıkıyor.kutu içeriğinin foroğrafınında ekliyorum.işne yarar için rahat olur.
    2-amazon.de almanı tavsiye ederim amerikaya nazaran biraz daha uygun fiyatı.
    3-kinect oyunlarının hepsi wawe 9 korumalı.benim cihaz 1.7 lt plus fw li.Oyunu indirip yazdırırken bunu dikkate al.

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

• Arkadaşlar kameraya yukarıdan baktığınızda Kinect yazısıyla kameranın durus acisinda sola dogru bir fark var mı? Normalde tepeden bakıldıgında duz olması gerekir diye düşünüyor insan :) Benim ve arkadaşın kinect de boyle bir durum var. Sizde de aynı mı?
  • Bu kadar ayrıntılı bilgi verdiğin için teşekkürler zahmet oldu tekrar teşekkürler.Amazon.de ye baktım ama öncelikle site almanca ve dediğin gibi daha ucuza değil daha pahalıya denk geliyor (kargo hesaplamadım)

Amazon.de Kinect fiyatı : 123,50 euro >>> 123,50 x 2,13 tl = 263,055 TL
    Amazon.com Kinect fiyatı : 149,99 $ >>> 149,99 x 1,57 tl = 235,48 TL

Tabi bunlarda kargo masrafı dahil değil.Belki dediğiniz gibi Almanya'dan daha ucuza gelicektir kargo zaten mantıklı düşününce de öyle olması lazım.amazon.de yi çok kurcalamadım ama sanırım iki siteyi aynı anda açıp ya da google ile çevirip satın alınabilir. Kargo fiyat karşılaştırması için amazon.com ve amazon.de sitelerinden alışveriş yapanlar buraya eklerse sanırım daha aydınlatıcı olur.
  • quote:

Bu kadar ayrıntılı bilgi verdiğin için teşekkürler zahmet oldu tekrar teşekkürler.Amazon.de ye baktım ama öncelikle site almanca ve dediğin gibi daha ucuza değil daha pahalıya denk geliyor (kargo hesaplamadım)

Tabi bunlarda kargo masrafı dahil değil.Belki dediğiniz gibi Almanya'dan daha ucuza gelicektir kargo zaten mantıklı düşününce de öyle olması lazım.amazon.de yi çok kurcalamadım ama sanırım iki siteyi aynı anda açıp ya da google ile çevirip satın alınabilir. Kargo fiyat karşılaştırması için amazon.com ve amazon.de sitelerinden alışveriş yapanlar buraya eklerse sanırım daha aydınlatıcı olur.

Amazon.de ' de kdv düşüyormuş öyle diyorlar.

@Source
    Dediklerene dayanarak dvd yi sildim felan çalıştı.Demekki dvd yi okuyamamıs cihaz

• quote:

quote:

Bu kadar ayrıntılı bilgi verdiğin için teşekkürler zahmet oldu tekrar teşekkürler.Amazon.de ye baktım ama öncelikle site almanca ve dediğin gibi daha ucuza değil daha pahalıya denk geliyor (kargo hesaplamadım)

Amazon.de ' de kdv düşüyormuş öyle diyorlar.

@Source
    Dediklerene dayanarak dvd yi sildim felan çalıştı.Demekki dvd yi okuyamamıs cihaz

Amazon.com'da kargo dahil 174.94 $
    Amazon.de 123 € kargo dahil.Buarada şimdi sipariş verdim kendime.bakalım ne zaman gelecek.

• quote:

Satın alma işlemine başlayın ondan sonra %15'lik bir kdv düşüşü oluyor yukarda yazdım + 20 euro UPS kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 25 Ocak 2011; 19:16:37 >

• bende dayanamadım sipariş verdim amazon.com'dan.

bakalım kaç günde gelecek?

umarım gümrüğe takılmaz.
  • Beni de ekleyebilirsiniz listeye. Cuma sipariş verdim salı aksamı elime gecti
  • Ürünü alıp ismi listede olmayan arkadaşlar bana söylesin
  • merhaba az önce amazon.de den siparişi verdim ve amazon.com dan daha mantıklı fiyat çıktı ortaya bir aksilik çıkmaz ise 4 şubata kadar teslim edecekler inşallah bu arada toplam fiyat 122,09 Euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossima -- 26 Ocak 2011; 11:31:11 >
  • Benide ekleyin listeye
  • çarşamba saat 17:00 de sipariş verdim cuma günü elime ulaştı türkiyede olsa bu kadar hızlı gelmez .
    hizmet süper:)
    ayrıca türkiyede 450 tl den satanlara
  • benim kinectte az önce kargoya verildi.

umarım gümrükte sorun çıkmaz.

bakalım kaç günde gelecek?
  • arkadaslar bende sipariş verdim ama sayfada soyle bırsey cıkıyor
    for i (If you're not , click here.)

subtotal = $149.99
    Make any changes below?

Shopping Cart Items--To Buy Now Price: Qty:
    Item added on January 26, 2011

Kinect Sensor with Kinect Adventures! - Microsoft Software; Video Game
    Condition: New
    In Stock

Eligible for FREE Super Saver Shipping

See accessories for this item
    This will be a Gift (Learn more) $149.99

About the Shopping Cart
    Items in your Shopping Cart always reflect the most recent price displayed on their product pages.
    Learn more about the Shopping Cart and how to buy items at Amazon.com
    Do you have a gift card or promotional code? We’ll ask you to enter your claim code when it’s time to pay.

bilgilerimi goremıyorum adresımı filan yardımcı olursanız

• Yazdıklarına göre yorum yaparsak orda sadece sepete atmışsın, sepetten devam edip ödemeyi yapman gerek.

İlk sayfayı daha dikkatli incelemeni öneririm.
  • Thanks for your order, önder !

Want to manage your order online?
    If you need to check the status of your order or make changes, please visit our home page at Amazon.com and click on Your Account at the top of any page.

Purchasing Information:
    E-mail Address: grii@hotmail.com
    Billing Address:

Shipping Address:
    önder tekneli
    ----------------------
    rüstampasa -------
    yalova-------
    Turkey

Order Grand Total: $174.97
    Get the Amazon.com Rewards Visa Card and earn 3% rewards on your Amazon.com orders.
    Order Summary:
    Shipping Details : (order will arrive in 1 shipment)
    Order #: +++++++++
    Shipping Method: Priority International Courier
    Shipping Preference: Group my items into as few shipments as possible
    Subtotal of Items: $149.99
    Shipping & Handling: $24.98
    ------
    Total for this Order: $174.97

Delivery estimate: February 1, 2011 - February 3, 2011
    Shipping estimate for these items: January 28, 2011 1 "Kinect Sensor with Kinect Adventures!"
    Video Game; $149.99

Sold by: Amazon Export Sales, Inc.
    boyle bır email geldı alım gerceklesmı

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.