i7 2600k Asus P8Z68-V LE Ne yapsam olmuyor!!!
Merhaba! Günlerdir uğraşıyorum Windows 10 , Noctua nh-14 soğutucu , corsair 16gb ddr3 667 ram sistemde 4.3 gibi bir hıza yükseltmek istiyorum. Win7 kullanırken Ai suite üzerinden yapabiliyordum. Artık kullanamıyorum. Bios üzerinden farkındalığım ve ulaşabildiğim bilgiler dahilinde neredeyse herşeyi denedim bir türlü yapamadım. Deneyimli arkadaşlardan yardım ricasında bulunuyorum.
Firefox google drive saçmalığı
Merhaba! Firefoxla 2. kez sıfırdan kurmayı da deneyerek uzun süredir google drivedan dosya indiremiyorum. Cookileri temizledim. Standart güvenlik kullanıyorum. Çerezlerden http ve https googleuserconten.com adreslerine google.com ve docs.google.com adreslerine izin verdim. Virüs programım yok. Bir indirme linkini tıkladığımda indirme sayfasını açıyor buraya kadar sorun yok. İndirme butonuna bastığımda
(Sayfa doğru bir şekilde yönlendirilmiyor docs.google.com bağlantısı sırasında bir hata oluştu. Bu sorun bazen çerezlerin devre dışı bırakılmasından veya reddedilmesinden kaynaklabilir.)
şeklinde bir hata alıyorum. Adres çubuğunda daire içindeki İ harfine tıklayarak aldığım bilgiler "docs.google.com bu siteye güvenli bir şekilde bağlanmadınız" şeklinde. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba deneyimlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
Asus p8z68-V LE Nvme m2 ssd desteği
Merhaba... Pci 3.0 olmadığı için kendi hızlarında çalışmadığını biliyorum ama yine de diğer disklerden çok hızlı. Bu nedenle desteği olmayan bu anakart için çözüm aramaya başladığımda; öncelikle
adresindeki modded bios u buldum. Daha sonra e-bay de modlanmış chip satan bu satıcıyı buldum. Sadece depolama ve program kurulumu için bile olsa bu yöntemler hakkındaki fikrinizi öğrenebilir miyim? Gönül rahatlığıyla bir nvme disk ve adaptör alınıp kullanılabilir mi?
Neuview mp 6.08 pro
Bu programı uzun zaman kullandım. Ufaklık çocuklara özgü büyülü güçleriyle bir şekilde bozmuş. Yeniden full olarak kuramadım. Eski ve nostaljik ama hala kullanmak istiyorum. İlgili dosyasıyla birlikte paylaşmak isteyen bir arkadaş çıkarsa çok mutlu olurum :)
MİNYATÜR ÇÖMLEKÇİ TORNASI
|
|
SENNHEİSER PC 350 PROBLEMİ?
|
SOĞUTUCUYA UYUMLU RAM?
|
NETBALANCER
|
İPAD 4 FONT EKLEME!
|
i7 2600k 3.4 GHz--Noctua NH-D14 soğutucu--ASUS P8Z68-V LE--Corsair WS 650w--Corsair Vengeance 16 GB DDR3--Asus GTX760 Direct CU 2--Enermax CS721 Kasa--120GB Kingston Hyperx 3K--60GB OCZ SSD--250GB sataII HDD--X-Fi titanium--CS Megaworks THX 5.1- Sennheiser pc350 |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 650
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 9.727 (Bu ay: 348)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar