Şimdi Ara

NETBALANCER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows 7 64 bit işletim sistemimi yeniden kurduktan sonra ne yaptıysam netlimiter 3 sürümlerini kurmayı başaramadım. Framework 4.5 güncellemesi, Sürücü imza denetimini devre dışı bırakma ,bcdedit le başlayan komutlar gibi bazı denemeler başarısız oldu. Ben de alternatif arayayım dedim ve işe yarar görünen Netbalancer kurdum. Programı kuruyorum ama bağlı gibi görünmesine rağmen internet trafiğim kesiliyor. Program ayarlarında izin verilmiş görünüyor lakin interneti kullanamıyorum. Bu programın neden çalışmadığı(bir püf noktası kaçırıyorum muhtemelen) ya da netlimiter hatasına ilişkin fikirleri olan arkadaşlar ilgilenebilirlerse çok sevinirim.

• Netlimiter 1.30 kullanıyorum. diğer versiyonlar sizde olduğu gibi bende aynı hatalarla karşılaşıyordum. 1.30 versiyonunda sorun olmadan kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 3 Kasım 2013; 9:41:27 >
  • Teşekkürler. Ben 1.3 indirip kurmaya çalıştığımda windowsun bu sürümüyle uyumlu değil uyarısı alıyorum. Siz Uyumluluk seçimi ya da herhangi farklı bir işlem uyguluyor musunuz?

Bu arada 4.0.2.0 testing sürümü indirdim. 43 gün deneme süresi var. Sorunsuz kuruldu denemek isteyen arkadaşlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNaT -- 3 Kasım 2013; 11:11:09 >
  • Hayır herhangi bir uyumsuzluk vb hata ile karşılaşmıyorum. Normal kurulum gerçekleşiyor. malum crack yapıyorum. Devam.

NETBALANCER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 3 Kasım 2013; 11:45:30 >
  • 64 bit e kuruyorsunuz değil mi? Ben kuruluma başlarken uyum sorunu var diyor ama kuruluma devam edebilir sanırım. Sizdeki sürümü upload edebilmeniz mümkün mü rica etsem? Şu an 4.0.2.0 test sürümünü sorunsuzca kurdum 43 gün süresi var ama ne olur ne olmaz :)
  • evet win764bit kullanıyorum. Yeni sürüm kullanmak aslında her zaman iyidir. Siz sorun yaşarsanız bendeki eski versiyonu bir yere upload ederiz.
  • Teşekkürler. Sorun yaşarsam ulaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.