< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 12 Temmuz 2021; 2:21:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 12 Temmuz 2021; 2:21:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 13 Temmuz 2021; 21:51:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu konuda son durum nedir? |
Aynı şekilde türknet kullanıp openwrt x86 router'a wireguard kurup warp kullanıyorum bende. ipv6 henüz bana vermediler. ipv4 üzerinden full hızda kullanıyorum bir sorun olmadan. router'ın gücü ile alakalı diyeceğim ama ipv6da sorun yok demişsiniz demekki bununla ilgili değil. belki bulunduğunuz konumdaki cgnat durumunda bir sorun olabilir. son olarak warp ile malum istediğimiz sunucuyu biz seçemiyoruz. istanbul seçince sansürlü internet devam ediyor. bunun üstesinden gelmenin bir yolu varmı? bulgaristan romanya veya almanya seçmek istiyorum ama ne yaptıysam olmuyor. mobil veriden bağlarsam frankfurt seçiyor ama türknetten bağlanırsam istanbul :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 19 Temmuz 2021; 0:4:11 > |