< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbayindir -- 18 Temmuz 2023; 14:39:17 > |
Superonline Openvpn Client (Wireguard,L2tp)
-
-
-
Hocam benim dediğim direk router kuruyorsunuz ağdaki tüm clientler çıkış yapıyor tek tek mobil cihazlara kurma sorunu olmuyor böylesi daha iyi bir de bu uygula yani wireguard bir router protokolüdür, sizin dediğiniz uygulama apk ya da ipa dosyası ile kurulum beim dediğim çok farklı bir sistem ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır ne işim olur apk vs ile öyle sistemi mantığı bende sevmem istemem
bem direkt Router a kurdum ekran görüntüsünde var :)
diğer resim uygulama ise dışarıdayken falan yani daha doğrusu Router daki ve mobil uygulamadaki hesap aynı vpn hesabı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 18 Temmuz 2023; 14:35:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aaaa routersa süper ozaman hayırlı olsun hocam iyimiş
Bende ekran görüntüsü wireguard mobil yazılım gibi gördüm bu da iyimiş walla ellerine sağlık hocam kralsın
Ping değerleri nasıl hocam 1.1.1.1 de peki
-
Değerler iyimiş router modeli ney hocam??
Paket hızınız yüksek ise (örneğin 500mbps), piyasadaki çoğu router bu hızı Openvpn ile tam veremeyecektir.
Eğer seçeneğiniz var ise, Wireguard protokolü ile daha yüksek hızlarda bağlanabilirsiniz.
Ama yine de örneğin yeni bir cihaz olan keenetic hopper ile bile, Superonline(500/50) + surfshark + wireguard kurulu keenetic cihazla 150mbps hızdan daha fazlasını alamıyorsunuz, donanım ancak bu kadarını kaldırıyor.
Güçlü routerlar ile 500'lük download kapasitesinin 400-450'sine stabil olarak erişebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzsuz_deli_bekir -- 19 Temmuz 2023; 12:8:21 > -
sol'da hiçbir dns çalışmıyor mu ya !! vpn işi pingi yükseltiyor ve hızı düşürüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 19 Temmuz 2023; 14:52:20 >
Benzer içerikler
- superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim
- superonline yasaklı sitelere giremiyorum
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- 10 mbps internet hızı nasıl
- superonline discord
- turkcell abone sayısı
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- statik ip
- mobil veri çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X