Şimdi Ara

counter strike 1.6 server kurulumu ( csdm mod,amxmodx,podbot,sxe - server, statik ipye çevirme)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başta şunu söylemek istiyorum, burdaki hiçbişey alıntı değildir tamamen bana aittir ve bu konu daha önce açılmış olmasına rağmen açmamın sebebi ise sadece server kurulumu değil modların kurulumu, kullanımı ve server için gereken tüm herşeye hitap edecek bir toplama bilgi, deneme, hataları düzeltme, diğer eski versiyonlara göre herşeyin şuanki tarihle en son versiyon haline getirilme ve tamamen kullanılabilir olmasıdır.****Aşağıdaki içerikte geçen herşey ve nasıl kullanabileceğinizi en kolay şekilde(resimli) olarak anlatımı indirdiğiniz dosyanın içinde mevcuttur.

İndirdiğiniz dosyanın içeriği ;

• Counter strike 1.6, setup, en güncel yamaları, server için gerekli dosyalar, opposing force, opposing force serveri kurabilmeniz için gerekli dosyalar..
    • Csdm mod : Counter strike deathmatch mode 'un en son versiyonu ( csdm versiyonu 2.1.1)
    • Amxmodx : Counterstrike için admin mod , diğer modlar ve pluginlerini içeren paket. (versiyonu: AMX Mod X 1.8.1)
    • Metamod : eklentiler için gerekli dosya.(versiyon : metamod 1.19)
    • Server için sxe : serveriniza girenler için güvenlik paketi. (sxe versiyonu:Windows Server 6.0.2.9 )
    • Server için bot: serveriniza bot eklemeye yarar.(versiyon:POD-bot 3.0 metamod.)
    • Modların ve pluginlerin kurulumları, kullanımı anlatımı
    • Dinamik ip kullanıcısı iseniz : Dinamik ipnizi ücretsiz olarak statik ip ye çevirme (resimli anlatımı) (böylelikle ipniz değişse bile arkadaşlarınız sizin belirleyeceğiniz bir ip den serveriniza bağlanabilirler. Örnek: byfmo.game-host.org *)
    • Yukarıda belirtilen herşeyin nasıl kullanılacağının en basite indirgenmiş şekilde resimli anlatımları.

**Buradaki belirtilen herşeyi indirdiğiniz dosyada eksiksiz olarak bulabilirsiniz.Tamamen kendi oluşturduğum dosyalar olduğu için hepsi 40 defa denenmiştir.Belirtilen bütün içerik eksiksiz olarak çalışmaktadır.Eğer bilgisayarınızda counter strike 1.6 yüklüyse elde edeceğiniz server i demo olarak byfmo.game-host.org ipsini ekleyerek görebilirsiniz.

DOWNLOAD LİNKLERİ
    RAPİD :
    http://rapid*share.com/files/262330083/allofthem.part1.rar (* ı kaldırın)
    http://rapid*share.com/files/262306350/allofthem.part2.rar (* ı kaldırın)
    http://rapid*share.com/files/262312279/allofthem.part3.rar (* ı kaldırın)
    http://rapid*share.com/files/262317838/allofthem.part4.rar (* ı kaldırın)
    RAR ŞİFRESİ = byfmo

HERKESE İYİ PAYLAŞIMLAR WRİTTEN bY FMO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfmo -- 1 Ağustos 2009; 18:08:47 >

• Şuan bende Cs 1.6 yüklü. V23 patch sanırım birde.

Verdiklerini indirip kendi server ımı kurabilirmiyim. Yanlışmı anlamışım ?
  • Kendi sunucunuzu açmak o kadar kolay değil. Turk telekomun ADSL alt yapısı ile 3 oyuncu anca oynatırsınız.

Pingler de 50nin altına inmez. Adam gibi bir sunucuya sahip olmak istiyorsanız oyun sunucusu firmalardan alın doğrudan.
  • quiknet
  • evet doğru anlamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Kendi sunucunuzu açmak o kadar kolay değil. Turk telekomun ADSL alt yapısı ile 3 oyuncu anca oynatırsınız.

Pingler de 50nin altına inmez. Adam gibi bir sunucuya sahip olmak istiyorsanız oyun sunucusu firmalardan alın doğrudan.

Mahalle arkadaşlarım ile 4 6 kişi oynayabilirsek ne ala zaten istediğim o. Genel bir server istemiyorum. Sadece arkadaşlarla beraber buluşuğ maç filan yaparız diye düşündüm. buna yeterlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Kendi sunucunuzu açmak o kadar kolay değil. Turk telekomun ADSL alt yapısı ile 3 oyuncu anca oynatırsınız.

Mahalle arkadaşlarım ile 4 6 kişi oynayabilirsek ne ala zaten istediğim o. Genel bir server istemiyorum. Sadece arkadaşlarla beraber buluşuğ maç filan yaparız diye düşündüm. buna yeterlimi

arkadaşım diğerlerini bilmiyorum ama biz 7-8 kişi oynayabiliyoruz hiç bi sorun yaşamadan.daha fazla kişiyi deneyemedik.denemek istersenizde buyrun beklerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deniyeceğim ama kota sorunum var şuan, fatura kesilsin ondan sonra indiririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.