Şimdi Ara

(Steam) Counter-Strike Server Nasıl Açılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün Steam'den Counter-Strike aldım. Bu eskiden CS 1.6 dediğimiz. Eski ama efsane olan oyunu. Arkadaştada vardı onla bir kaç el atalım dedik, ben New Gameden server açtım Shift+Tab yaparak davet gönderdim ama gelmedi. O açtı bana gönderdi yine olmadı. Artık başkalarının serverına girip oynadık.
    CS:GO'da var ve onda çok basit bir şekilde server açıp davet edip beraber oynayabiliyorduk. Bunda nasıl yapılıyor lütfen yardımcı olur musunuz? Çünkü ben bu oyunu CS:GO'dan daha çok sevdim CS:GO'dan daha keyifliydi gerçekten, kral ve efsane bir oyun. CS:GO'da güzel ama bu ayrı güzel. Şimdi nasıl server açılıyor yardım eder misiniz? Arkadaşla oynamak veya başkalarının katılması için?
    Oyunun klasörünün içinde HLDS diye uygulama varmış oradan mı yapılıyor acaba? Yoksa uğraşmam mı gerek internetten farklı bir şeyler indirerek? Modem Port açarak vs.

• Up :)) ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılmıyorsam steam özel bi udp portu var modemden açacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hlds ile oluyor ama steam 1.6sından kurulmuyordu diye hatırlıyorum.Yinede netten 1.6 çekip hlds ile server kurup bağlanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bourne90

hlds ile oluyor ama steam 1.6sından kurulmuyordu diye hatırlıyorum.Yinede netten 1.6 çekip hlds ile server kurup bağlanabilirsiniz.

Hocam nasıl yani şöyle mi : Steam de counter strike ın kurulu olduğu dizinde hlds ile server açıp oyun içinde arkadaşı davet ettiğimde gelebiliyor mu ? Yani hlds ı açtım server ayarlamalarını yaptım bana bir ip oluşturdu onu kopyaladım oyunu girip konsolu açtım ve connect xxxxx ip yi yapıştırdım ve enter a bastım oyuna girdim server açıldı büyük ihtimal peki bundan sonra steam arayüzünde arkadaşa davet göndersem bu oyuna girebiliyor mu ?
    Çünkü new gameden açtım olmadı arkadaş giremedi o bana gönderdi bende giremedim.

Peki böyle oluyorsa o youtube daki internette ki karışık işlere (port,ek yazılımlar programlar vs...) gerek yok mu

• Darknight-96 kullanıcısına yanıt
    Oyunyöneticisi filan 1.6yı indirin oradaki hlds ile serverı kurun sonra arkadaşınızla beraber konsola connect kurduğunuz serverın ipsini yazıp girin.Hamachi gibi uygulamalar kullanmak zorundasınız arkadaşınıza beraber yoksa arkadaşınız giremez.
  • Hocam steamin özel portunu açarsanız bu kadar angarya işe gerek kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Shepard

Hocam steamin özel portunu açarsanız bu kadar angarya işe gerek kalmaz.

Hocam nasıl yani bir tek port ile olur mu bu iş ? Modemden port açınca server açma işi tamamlanıyor mu böyle yapınca arkadaşlar gelir mi ve eğer peki böyle oluyorsa bu kadar basitse neden serverler paralı herkes para ödüyor bunlara ? ve port açmak zararlı değil mi yani neden bu oyun cs go gibi değil onu anlamadım onda hiç hamachi port vs uğraşmıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bourne90

Oyunyöneticisi filan 1.6yı indirin oradaki hlds ile serverı kurun sonra arkadaşınızla beraber konsola connect kurduğunuz serverın ipsini yazıp girin.Hamachi gibi uygulamalar kullanmak zorundasınız arkadaşınıza beraber yoksa arkadaşınız giremez.

oyun yöneticisi nedir hocam ? o olmadan olmaz mı ? Steamde cs 1.6 da hlds var zaten. Ve hamachi güvenilir mi ? arkadaşa benim ipyi veriyorum sonuçta bir şey olur mu birde hlds bir tane ip veriyor hamachide hangisini kopyalayıp yapıştıracağım konsola ve hangisini arkadaşa vereceğim
  • Buyrun hocam burada açabileceğiniz tüm portlar mevcut bu portları açtıktan sonra serverinizi kurarsınız , paralı olanlar ayrı bilgisayarda açılan serverlar size sadece o serverın yönetim paneli veririr eğer kendi serverınız olsun isterseniz bu yolla yapmanız gerekiyor.
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8571-GLVN-8711&l=turkish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-809FC2E19 -- 10 Kasım 2017; 0:8:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.