Şimdi Ara

Kinect incelemem (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Eline sağlık dostum güzel olmuş gerçekten,benim mesafe tam 2 metre,umarım 2 kişi için sorun olmaz

2.kişi benmiyim kanka

Ayıp ettin kanka her zaman!

İnşallah önce bi gümrüğü geçmeyi başarır.

CHAOSCU123

Bi sorum var

Sen en kısa mesafenin 1.8mt olduğunu söylemişsin yalnız geçenlerde video incelemesini yapan başka bi arkdaş 0.6mt ile 1.8mt arası mesafe istediğini söylemişti,kitapçıkta yazan doğru olan hangisi??

Şu videoda öyle diyor mesela

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=gJ22PCtHBYk&feature=player_embedded#!]

• videoyu bir türlü açamadım lakin gidip oynadığım mesafeyi tekrar ölçtüm 2.3 metre civarında ve şunu demeliyim ki oyunlar açıldığında her oyunda sizin durmanız gereken yeri gerçek zamanlı gösteriyor cihaz ve özellikle 2 kişi oynarken yukarıda söylediğim mesafe iki kişilik oynama sınırının limitlerinde değil yani şöyle anlatalım oyunlar bu gerçek zamanlı alan göstergesinde iki katmanlı bir alan belirliyor bunlardan ilk katman bir kere 6 feet ki buda 1.8 metreye tekabül ediyor uzaklıkta cihazdan ve oyun sırasında bu 1.8 metreyi ihmal ettiğinizde yani gaza gelip kinecte yakşaltığınızda cihazdan move back ikazı geliyor dolaysıyla 0.6 metre 1.8 metre arasında cihaz (en azından benim ki) uyarı veriyor öte yandan baştanda belirttiğim gibi birden cok oyuncu ile oynamak istediğinizde kesinlikle 2 metre ve üzeri civarında bir uzaklığınız olması gerekiyor cihaza 0.6 metre seviyelerinde cihazdan verim almanız mümkün değil

• Tamamdır teşekkür ederim cevap için
  • arkadaş karıştırmış 0.6 ile 1.8 m arası olan uzaklık kinectin bulunacağı yükseklik , aradaki mesafe değil... aynı sorunu bende yaşıyorum odam küçük olduğu için ama araştırmalarıma göre tv nin arkasındaki duvara monte edersek kinecti 10-20 cm arası bi kazanç sağlayabilirmişiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakkale

arkadaş karıştırmış 0.6 ile 1.8 m arası olan uzaklık kinectin bulunacağı yükseklik , aradaki mesafe değil... aynı sorunu bende yaşıyorum odam küçük olduğu için ama araştırmalarıma göre tv nin arkasındaki duvara monte edersek kinecti 10-20 cm arası bi kazanç sağlayabilirmişiz...

Şimdi tam açıklık kazanmış oldu saol
  • karşıdaki kanepeyi kaldırmam lazım şaka şaka
  • quote:

Cihaz kimi arkadaşların dediği gibi amerikadan gelmişte olsa fiş olarak global voltaj kullanıyor yani 110 240 v arası dolaysıyla pahalı voltaj çeviricilere ihtiyacınız yok sadece Amerikan prizi Avrupa prizine çevirmeye yarayan ucuz bir priz çevirici işinizi görecektir

Sağol, bende bu durumu merak ediyordum

Bu arada Kinect Amerika'da 149$ olmayacak mıydı? Amazonda 199$ görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAOSCU123
    videoyu bir türlü açamadım lakin gidip oynadığım mesafeyi tekrar ölçtüm 2.3 metre civarında ve şunu demeliyim ki oyunlar açıldığında her oyunda sizin durmanız gereken yeri gerçek zamanlı gösteriyor cihaz ve özellikle 2 kişi oynarken yukarıda söylediğim mesafe iki kişilik oynama sınırının limitlerinde değil yani şöyle anlatalım oyunlar bu gerçek zamanlı alan göstergesinde iki katmanlı bir alan belirliyor bunlardan ilk katman bir kere 6 feet ki buda 1.8 metreye tekabül ediyor uzaklıkta cihazdan ve oyun sırasında bu 1.8 metreyi ihmal ettiğinizde yani gaza gelip kinecte yakşaltığınızda cihazdan move back ikazı geliyor dolaysıyla 0.6 metre 1.8 metre arasında cihaz (en azından benim ki) uyarı veriyor öte yandan baştanda belirttiğim gibi birden cok oyuncu ile oynamak istediğinizde kesinlikle 2 metre ve üzeri civarında bir uzaklığınız olması gerekiyor cihaza 0.6 metre seviyelerinde cihazdan verim almanız mümkün değil

Arkadaşlar böyle incemeler yapmayın lütfen. Zaten alamadım ve alacak düzgün bir yer bulamadım ağzımızın suyu daha fazla akmasın :)

Benim de mesafe ile ilgili bir problemim var. Yerim max. 2 metre civarı. Tam da yüksekliği düşünürken mesajı no gördüm. Tv nin üzerinde raf gibi yerim var yükseklik 1.40 civarı. Bunun bana avantajı olur mu?

İnceleme için çok teşekkür ederim. Aklımda ki birçok soruya cevap aldım. Ellerine saglık .

• Futboll oyunu çok eylenceli herkeze tavsiye ederim oynamaktan canım çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holly20

Futboll oyunu çok eylenceli herkeze tavsiye ederim oynamaktan canım çıktı

Videolarda hep kolayda oynuyorlar siz hangi zorlukta oynuyorsunuz? Zorlaştıkça ne gibi değişiklikler oluyor acaba?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

quote:

Cihaz kimi arkadaşların dediği gibi amerikadan gelmişte olsa fiş olarak global voltaj kullanıyor yani 110 240 v arası dolaysıyla pahalı voltaj çeviricilere ihtiyacınız yok sadece Amerikan prizi Avrupa prizine çevirmeye yarayan ucuz bir priz çevirici işinizi görecektir

Sağol, bende bu durumu merak ediyordum

Bu arada Kinect Amerika'da 149$ olmayacak mıydı? Amazonda 199$ görünüyor

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B002BSA298/ref=dp_olp_all_mbc?ie=UTF8&qid=1290627573&sr=8-1&condition=all
    evet fiyatlar şu an uçmuş durumda ben zannedersem pre-order yaptığım için 149 dolara alabildim lakin best buy'da hala 149 dolar gözüküyor;
    http://www.bestbuy.com/site/Microsoft+-+Kinect+for+Xbox+360/1036858.p?id=1218212157998&skuId=1036858

mare_nostrum yüksekliğinde bir limiti var ne yazık ki aleti güvenlik kamerası gibi en yukarı köşeye koyamıyoruz çünkü cihaz kendini ayarlayıp yukarı ya da aşağı doğru haraket edip kendini sabitliyor 1.40 bildiğim kadarıyla sınırlar içerisinde dolaysıyla bir problem olmaz avantaj meselesi ise eğer kinecte olan uzaklığım söyledğiniz gibi 2 metre ise avantajı şu olur odayı daha geniş bir açıdan aldığı için olumlu katkısı olur
    gelelim zorluk seviyesine açıkçası özellikle masa tenisinde amatör seviyede çatır çatır yenerken proffesionalda epey zorlandım daha sonra maçların çoğunu kazanmaya başladım lakin en üst seviyeye çıkarınca cihaz beni şimdilik çatır çatır yeniyor futbolda da keza gol atma zorlaşıyor rakibin yapay zekası artıyor dolaysıyla oyunların oynanış süreleri artıyor.

• Kıskandırdın beni şimdi gidip Amerika'ya Bestbuy'u soyacam haa Para hazır ama satan yer yok

İnceleme için sağolun gayet açıklayıcı olmuş.

Türkiyede kazıksız satan hiçbir yer yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanoyun

Kıskandırdın beni şimdi gidip Amerika'ya Bestbuy'u soyacam haa Para hazır ama satan yer yok

İnceleme için sağolun gayet açıklayıcı olmuş.

Türkiyede kazıksız satan hiçbir yer yok değil mi?

var Aral getirtmiş 300 tl.

ilk defa yeni çıkan bir ürün yurtdışı fiyatı ile aynı satılıyor.Aral ı tebrik ediyorum bu şekilde devamı gelmesi dileğiyle :)

http://forum.donanimhaber.com/m_44736464/tm.htm

• vallahi araldan hiç beklemezdim benimde Türkiye içi fiyat tahminim minumum 350 tl idi lakin bu çok iyi bir haber zannedersem bu sayede almaya tereddüt edenler (fiyat sebebiyle ) ürünü alacaktır ilk defa doğru bir fiyat politikası görüyorum bu firmadan avrupa fiyatıyla birebir aynı.
  • Bilgiler icin sağolasın .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.