Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kinect V2 ve Orijinal Microsoft Uyumluluk Adaptörü Satın Al 11 Nisan 2021 21:26 1 1 Kinect V2 ve Orijinal Microsoft Uyumluluk Adaptörü Elimde bulunan V2 kinectimi yeni nesilde desteklenmemesi sebebiyle satıyorum. Cihazı severek kullandım çok kaliteli ve eğlenceli bir alet alana şimdiden hayırlı olsun. Xbox One , One S , One X ve PC'de çalışmaktadır. Ürünü bunu sağlayan orijinal Microsoft adaptörü ile beraber satıyorum. Bu sayede ürünün çıkışını USB ye çevirmektedir. Bu şekilde USB ile dilediğiniz cihazda kullanabilirsiniz. Series S ve Series X konsollarda çalışmaz.Cihaz yalnızca Just Dance oyunu için kullanıldı. Oda haftada 1 saat kadardır. Cihazın temizliği düzenli yapıldı ve öndeki lensine kesinlikle el değmedi. Her seferinde ekran silmek için özel solüsyon ve bezler ile temizlenmiştir. Adaptörün üzerindeki jelatinler bile durmaktadır. Bunu fotoğraflarda da görebilirsiniz. Kinect'inde üst kısmında bulunan alanda jelatin bulunmaktadır buda fotoğraflarda görünmektedir. Ürün tüm orijinal kabloları ile birlikte verilecektir. Kutusu ve garantisi yoktur.Cihaz çok özenli ve temiz kullanılmıştır. Ürün sıfırı şuan üretilmiyor biliyorsunuz ancak ürün sıfır gibidir ve hiç bir sorunu yoktur. Xbox One X'imi satıp Xbox Series X'e geçmem sebebiyle istemeden de olsa satıyorum.İstanbul içi anlaşılan bir lokasyonda elden teslim olur. Şehir dışına ise havale ile ödeme aldıktan sonra olabilecek en iyi şekilde paketleyip gönderimini sağlayabilirim.Cihazın görüntüleri bu şekildedir. Üzerindeki ufak çıkıntı gibi gözüken şeyler jelatinin arasına hava girmesi sebebiyle oluşan baloncuklardır.Adaptörün resimleri de bu şekildedir. Adaptör orijinaldir ve kabloları da kutusundan çıkan kablolardır. Adaptör sayesinde cihazın çıkışı USB ye dönüşmekte bu sayede Xbox one s, one x ve PC ye USB ile bağlanabilmektedir.Cihaz adaptörü ile beraber kurulduğu zamanda bu şekilde gözükmektedir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Marvel Spiderman 2 Digital Deluxe Edition Samsung Galaxy S21 FE 128GB Beyaz Sadece 2 günlük Kinect V2 ve Orijinal Microsoft Uyumluluk Adaptörü Xbox One X + 1 Kol 2500 TL + 13 Aylık Gamepass