Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox One X + 1 Kol 2500 TL + 13 Aylık Gamepass Satın Al 19 Şubat 2021 18:32 1 1 Xbox One X + 1 Kol 2500 TL + 13 Aylık Gamepass Arkadaşlar merhaba , yeni nesle geçmek amacıyla Xbox one X'imi satışa çıkarıyorum. Cihazın en ufak bir kusuru dahi yoktur. Ne bir çiziği ne bir eziği nede bir hatası yoktur. Cihaz 0 gibidir. Kutusu , HDMI kablosu , sarma kağıtlarından köpüklerine kadar her şey ilk günkü gibi durmaktadır.Üründe hiç bir çizik vs. yoktur kondisyon 10/10 diyebilirim resimlerde de bunu görebilirsiniz. Dileyene Whatsapp üzerinden daha detaylı fotoğrafta gönderebilirim. Ürün İstanbul içi elden anlaşılan bir lokasyonda teslim edilir. İstanbul dışı önce havale olmak üzere sonra baloncuk ile minimum 2,3 kat sararak orijinal kutusunda gönderim sağlayabilirim sizin istediğiniz kargo firması ile (yurtiçi - aras - mng - sürat). Ürünün garantisi ocak ayı itibari ile bitmiştir. Ürünün çalışmasında hiç bir sorun mevcut değil. Isınma , fan sesi vs. gibi hiç bir problemi yoktur ses kaydı gönderebilirim dileyene. Ürünün yanında 1 adette orijinal siyah renkli kolu mevcuttur. Alan kişiye 2 adette duracell pil vereceğim yanında. Kol joystick koruyucu ile kullanılmıştır. Cihaz gibi onunda bir problemi yoktur. Her tuşu sorunsuz çalışmaktadır cihaz gibi kolda özenle kullanılmıştır. Cihazın çizilmemesi amacıyla kol cihazın üzerine konmamıştır.Ürünün yanında ayrıca 13 aylık P1 Gamepass verilecektir.Kolsuz olarak almak isterseniz fiyat teklifi yapabilirsiniz özel mesaj ile. Cihaz + 1 kol + 13 aylık Gamepass = 2500 TL dir. Özel mesajdan numaranızı yazarsanız Whatsapp ile de iletişim kurabiliriz.Ürünün fotoğraflarını ekliyorum. Daha detaylı video , resim , ses kaydı vs. isteyenler bana yazabilir.Not : ürün forum dışına satılmıştır. Alana hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Marvel Spiderman 2 Digital Deluxe Edition Samsung Galaxy S21 FE 128GB Beyaz Sadece 2 günlük Kinect V2 ve Orijinal Microsoft Uyumluluk Adaptörü Xbox One X + 1 Kol 2500 TL + 13 Aylık Gamepass