Şimdi Ara

kinect ve xbox onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasim dubai'de. Ona kinect'li xbox bundle pack siparis edecektim ama ogrendim ki bundleiar slim makineli ve ona da fw olmuyomus. Simdi makineyi ayri kinect'i ayri aldirayim diyorum. Ama hangi makineyi aldirayim karar veremedim. Amacim fw yapip sadece oyun oynamak. Muzik ya da live la isim yok. Ne dersiniz ne onerirsiniz?

• bnde tam bunun cevabını arıodum yaw kinect sadece xbox 360 slim de mi çalışıyor ?? bende elite var çalışır mı???
  • Kinect her türlü Xboxda çalışıyor,paket halinde alırsanız eski Xboxlarda çalışması için içinde gerekli aparatlar mevcut
  • çok saol :D
  • peki yani özetle ne önerirsiniz. şu anda fw olamayan bir slim mi alayım, alacaksam hangisini alayım yoksa elite vs. alıp hariçten bir kinect mi alayım?
  • Slim al almışken, fw eninde sonunda çıkar. Yanına bir tane de Black Ops aldırırsın, çıkana kadar onun online ı oyalar zaten seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
    Slim al almışken, fw eninde sonunda çıkar. Yanına bir tane de Black Ops aldırırsın, çıkana kadar onun online ı oyalar zaten seni

odtu lu okuldasim , slimin cikmasini beklemesem de baska bir model alsam diyorum. Ama hangisini almaliyim karar veremwdim. Sonucta fw li oyun oynayacam cok fazla hd kapasitesine ihtiyacim olmayacaktir diye dusunuyorum. Sen ne onerirsin?
  • Asıl FWli oynayacağın için hard diske ihtiyacın olacaktır. Zira oyunları HDD'ye atabiliyoruz, atmadığında hem gürültü seviyesi katlanıyor, hem optik okuyucunun ömrü azalıyor hem de alet 3 ile 5 derece arasında daha fazla ısınıyor. Üstelik slimde wi-fi gibi önemli bir üstünlük de var. O yüzden kesinlikle almışken slim al :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Asıl FWli oynayacağın için hard diske ihtiyacın olacaktır. Zira oyunları HDD'ye atabiliyoruz, atmadığında hem gürültü seviyesi katlanıyor, hem optik okuyucunun ömrü azalıyor hem de alet 3 ile 5 derece arasında daha fazla ısınıyor. Üstelik slimde wi-fi gibi önemli bir üstünlük de var. O yüzden kesinlikle almışken slim al :)

tabi fw nin yakında çıkacağı varsayımıyla konuşuyorsun anladığım kadarıyla. bu arada amerikada slim4gb+kinect 330 dolarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.