Şimdi Ara

KİNG KONG oynayan var mı???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bitirdim bence süper oyun. hem sıkılımayasın diye sırayla bir kong u bir de elemanı yönetiyorsun 2 farklı tür içiçe yani.
  • Çok eğlenceli bir oyun. Görsellik adına da müthiş filmin içindesin sanki
  • bende oynamıstım cok zewklı bı oyun grafıklerde oldukce ıyı gelmıstı bana
  • arkadaşlar şu takıldığım yerde bir yardım etseniz lütfen
  • nerede takıldın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdilli

bu oyunu oynayıp da beğenen mevcut mu? eğer iyi bir oyunsa ben de oynamak isterim resimlerine bakıyorum da hoşa benziyor. görsel içeriği nasıl acaba?

peter jackson(sanırım doğru yazdım) ın filminden yapılan oyunu kastediyorsan(başka king kong oyunu varmı bilmiyorum) süper bir oyun. hatta filmden oyuna çevrilmiş en iyi oyunlardan biri derim. grafikler macera gayet hoş olmuştu. sanırım 1.5 yıl önce oynamıştım tavsiye ederim

• ben daha oynayamadım bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

oyun güzel. ama bir yerde takıldım . kong ile giderken kızı hemen kapının yanına bıraktım ve kapının önündeki kapıyı açmaya çalışıyorum. fakat hiçbişey olmuyor. bu yer yerlilerin kasabasını falan geçince. o kasaba gibi yeride un ufak ettim zaten :) uçurum gibi bir yer hemen önünde kapı var fakat kayayı kaldıramıyorum

burada. önceden yazdığım için bir daha yazmamıştım. keşke yukarı baksaydın :)
  • ya abicim hadi biriniz cevap versin artık. tam 3 kere sordum iki haftadır bekliyorum. yukarıda yazdım sorunu.
    kapının önündeki kayayı kaldıramıyorum. galiba yanındaki ağaçtana yada oyunun bir hatası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 21 Aralık 2007; 16:45:53 >
  • Goril güç kazanması için göğsüne vurarak nara attırmalısın o zaman taşı itekle ileride sık sık nara attırmayı kullanacaksın o zaman daha iyi dövüşüyor.Bazen bakış açısıda önemli yaptıracağın hareketin yönü(tuş hareketlerine göre yön)başka olabiliyor onada dikkat et.
  • yok arkadaş gene bişey olmadı. ben o sinirlenmeyi e tuşuna ayarladım. göğsüne vuruyor en sonunda bağırıyor. hatta ekran biraz sarımtırak oluyor. ama genede taş yerinden kıpırdamıyor. sağ tuş ile kayayı kaldırmaya başladığımızda başka bir tuşa falanmı basacaz.
    he bide o sarımtırak renk ortamı kayayı kaldırmaya başladığımda geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 21 Aralık 2007; 17:02:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

yok arkadaş gene bişey olmadı. ben o sinirlenmeyi e tuşuna ayarladım. göğsüne vuruyor en sonunda bağırıyor. hatta ekran biraz sarımtırak oluyor. ama genede taş yerinden kıpırdamıyor. sağ tuş ile kayayı kaldırmaya başladığımızda başka bir tuşa falanmı basacaz.
    he bide o sarımtırak renk ortamı kayayı kaldırmaya başladığımda geçiyor

dostum king kong çizgisel bir oynanışa sahip hiç bir yerde takılmamıştım ama burayıda hatırlamıyorum. sen en iyisi tam çözümü varsa şu sitelere bak:

www.merlininkazani.com
    www.trgamer.com

kolay gele

• sonunda geçtim. ama sanki orası bir hata gibi. zorlandığına dair haraketleri falan olsa insanlar yanılmaz. sadece 5 10 sn'de bir ufak ufak haraket ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.