bu oyunu oynayıp da beğenen mevcut mu? eğer iyi bir oyunsa ben de oynamak isterim resimlerine bakıyorum da hoşa benziyor. görsel içeriği nasıl acaba?
oyun güzel dostum.tavsiye edilir. ama zevkler farklı.siz beğenmeyebilirsiniz.. daha önce bir topikte epey konuşuldu..aramayı kullanıp sonuçlara ulaşabilirsiniz..
oyun güzel dostum.tavsiye edilir. ama zevkler farklı.siz beğenmeyebilirsiniz.. daha önce bir topikte epey konuşuldu..aramayı kullanıp sonuçlara ulaşabilirsiniz.. .
çok sağol
filmi beğendiysen oyunu da beğenirsin gercekten kaliteli bir oyun
ben insanı kontrol ettiğimiz yerleri pek sevmedim(dinozorlu bölümler hariç kaçarken bende heyecanlanıyorum :) ) ama king kong olunca çok zevkli oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
filmi beğendiysen oyunu da beğenirsin gercekten kaliteli bir oyun
+1 filmiyle aynı...
oyun güzel tabi..fazla zor değil.kongu oynamak daha güzel.dinazorlarla boğuşuyor.yara aldığın zaman bir müzik başlıyor.sanki gerçekten ölüyormuş hissi veriyor.görsel efektler fena değil.
ben oynadım bıtırdım tawsı ederım bence guzel bı oyun ozl le de kıng kong oldun zamn dahada guzel oluooo
çok güzel oyun bence yani bayağı sarıyor
güzel oyun ama ben bitiremedim 1 kere oynamıştım ama tavsiye ederim güzel oyun
oyun süper,2ay önce bitirmistim,bi topic acmıstım arastır
O NE YA HİÇ DUYMADIM
oyunun demosunu oynamıştım gerçektende dinozorlu bölüm adamı korkutuyor.
cd bozuk onun için yükleyemedim
cd bozuk polterdatadaki gibi ama neyapak polterdata engellendi
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE BAHSETTİĞİN OYUN MÜKEMMEL BİR OYUN. İLK 3 VEYA 4 BÖLÜM BİR ADAMLA OYNUYORSUN DAHA SONRA KİNG KONG ALIYORSUN. KİNG KONG İLE OYNARKEN ÜZERİNE DİNOZORLAR ATLIYOR KUŞLARLA SAVAŞIYORSUN KIZI DİNOZORLARDAN KURTARIYORSUN ANLAYACAĞIN SÜPER BİR OYUN TAVSİYE EDERİM :)
oyun güzel. ama bir yerde takıldım . kong ile giderken kızı hemen kapının yanına bıraktım ve kapının önündeki kapıyı açmaya çalışıyorum. fakat hiçbişey olmuyor. bu yer yerlilerin kasabasını falan geçince. o kasaba gibi yeride un ufak ettim zaten :) uçurum gibi bir yer hemen önünde kapı var fakat kayayı kaldıramıyorum
grafiksel açıdan orta seviyeli bir oyun.. ama king kong'u yönetmek ayrı bir zevk veriyor.
baska king kong oyunu varmı bilmiyorum ama peter jackson king kong dan bahsettiğini düşünerek bence oyna derim.ama önce otur filmini izle oynamadan önce , filmle birebir gidiyo cünkü oyun nerdeyse.grafikler cok iyi diil ama atmosfer olarak gayet basarılı bir oyun.