Şimdi Ara

KİNG KONG oynayan var mı????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu oynayıp da beğenen mevcut mu? eğer iyi bir oyunsa ben de oynamak isterim resimlerine bakıyorum da hoşa benziyor. görsel içeriği nasıl acaba?

• oyun güzel dostum.tavsiye edilir. ama zevkler farklı.siz beğenmeyebilirsiniz.. daha önce bir topikte epey konuşuldu..aramayı kullanıp sonuçlara ulaşabilirsiniz..
  • oyun güzel dostum.tavsiye edilir. ama zevkler farklı.siz beğenmeyebilirsiniz.. daha önce bir topikte epey konuşuldu..aramayı kullanıp sonuçlara ulaşabilirsiniz.. .

çok sağol
  • filmi beğendiysen oyunu da beğenirsin gercekten kaliteli bir oyun
  • ben insanı kontrol ettiğimiz yerleri pek sevmedim(dinozorlu bölümler hariç kaçarken bende heyecanlanıyorum :) ) ama king kong olunca çok zevkli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

filmi beğendiysen oyunu da beğenirsin gercekten kaliteli bir oyun

+1
    filmiyle aynı...
  • oyun güzel tabi..fazla zor değil.kongu oynamak daha güzel.dinazorlarla boğuşuyor.yara aldığın zaman bir müzik başlıyor.sanki gerçekten ölüyormuş hissi veriyor.görsel efektler fena değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben oynadım bıtırdım tawsı ederım bence guzel bı oyun ozl le de kıng kong oldun zamn dahada guzel oluooo
  • çok güzel oyun bence yani bayağı sarıyor
  • güzel oyun ama ben bitiremedim 1 kere oynamıştım ama tavsiye ederim güzel oyun
  • oyun süper,2ay önce bitirmistim,bi topic acmıstım arastır
  • O NE YA HİÇ DUYMADIM
  • oyunun demosunu oynamıştım gerçektende dinozorlu bölüm adamı korkutuyor.
  • cd bozuk onun için yükleyemedim
  • cd bozuk polterdatadaki gibi ama neyapak polterdata engellendi
  • ARKADAŞIM ÖNCELİKLE BAHSETTİĞİN OYUN MÜKEMMEL BİR OYUN. İLK 3 VEYA 4 BÖLÜM BİR ADAMLA OYNUYORSUN DAHA SONRA KİNG KONG ALIYORSUN. KİNG KONG İLE OYNARKEN ÜZERİNE DİNOZORLAR ATLIYOR KUŞLARLA SAVAŞIYORSUN KIZI DİNOZORLARDAN KURTARIYORSUN ANLAYACAĞIN SÜPER BİR OYUN TAVSİYE EDERİM :)
  • oyun güzel. ama bir yerde takıldım . kong ile giderken kızı hemen kapının yanına bıraktım ve kapının önündeki kapıyı açmaya çalışıyorum. fakat hiçbişey olmuyor. bu yer yerlilerin kasabasını falan geçince. o kasaba gibi yeride un ufak ettim zaten :) uçurum gibi bir yer hemen önünde kapı var fakat kayayı kaldıramıyorum
  • grafiksel açıdan orta seviyeli bir oyun.. ama king kong'u yönetmek ayrı bir zevk veriyor.
  • baska king kong oyunu varmı bilmiyorum ama peter jackson king kong dan bahsettiğini düşünerek bence oyna derim.ama önce otur filmini izle oynamadan önce , filmle birebir gidiyo cünkü oyun nerdeyse.grafikler cok iyi diil ama atmosfer olarak gayet basarılı bir oyun.
  • bitirmiştim güzeldi oynamayanlar kesin oynasın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.