Şimdi Ara

King Kong vs. Godzilla (2020) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
10.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mobilde spolier butonu yok ...i am sory..spolier...

Hadi maymun köyüne .....bu alemde tek bir kral var.2 kere seni coluguna çocuğuna bağışladı.fazla ayak altında dolaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Godzilla baş tacımızdır. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 1 Nisan 2021; 0:46:39 >
  • Planetdp de, turkcealtyazi.org da hala altyazı yok ya. Bir çevirmen not düşmüş en son 8 de, gece yetiştiricez diye. Sabaha karşı geliyoruz uyuyakaldı herhalde. 2 saat falan oyalandım ama hala tık yok. 4 saatlik JL i 2 saatte çeviren adamlar, bunu 14 saattir çeviremedi be. Translate olmayan altyazı bulan varsa pm atarsa sevinirim, spoiler yememek için okumuyorum postları.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Çeviri işi iyice yılan hikayesine döndü.  Biri başladı iptal oldu, sonra başka biri başlıyor o da iptal oldu. En son tekrar 2 kişi ortak çevirmeye başlamıştı yarım saat önce baktığımda ama onlarda listeden kaldırılmış görünüyor. :)

https://subscene.com/subtitles/godzilla-vs-kong/turkish/2434447

Şöyle bi alt yazı var büyük ihtimal translete çeviri ama iyi gibi duruyor biraz baktım.

• MoÇü kullanıcısına yanıt
    İngilizce altyaziyla 4k izledim 1080p kendi çevirisini yapmış filmcehenneminde yazık etmek istemedim filmi, zaten basit ve anlaşılır olmuş hala altyazi çıkmamasına şaşırdım valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

İngilizce altyaziyla 4k izledim 1080p kendi çevirisini yapmış filmcehenneminde yazık etmek istemedim filmi, zaten basit ve anlaşılır olmuş hala altyazi çıkmamasına şaşırdım valla

Bu kadar hypelanmış filmin alt yazısı halen çıkmaması bana da garip geldi. Çıkarsa da birkaç güne anca gelir.

• altyazı işi yattı sanırım..

• MoÇü kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar altyazı opensubtitles de var. Ben dün akşam oradan indirip izledim.

• Telif yemiş ondan yok

Bu filme altyazı gönderimi kapalıdır.

Sebep: Telif şikayeti

• Planetdb ye gelmiş arkadaşlar altyazı @Bucephalas

• Tabaal kullanıcısına yanıt

@Tabaal Yukarıda paylaştığım çeviri ile aynı zaten dostum.

https://www.planetdp.org/subtitle/godzilla-vs-kong-sub335501

Buradaki çeviri daha iyi. İndirmek isteyen buradan indirsin. Girmezse vpn ile açın. Zaten az çok belliydi çeviren 3 kişinin durduk yere çeviriyi iptal ettiği bi önceki sayfa da yazmıştım kesin Türkiye'deki yayınlayacak şirket çeviri sitelerini yayınlamasın diye dürtüklemiştir diye öyle de olmuş.

Bu arada filmi yeni bitirdim. Ses ve görsel şölen olmuş. Tatmin etti beni.

Spoiler,

Godzilla kong'u, Megagodzilla da godzilla'yı folloş ediyor resmen, olması gerektiği gibi. :) Filmde saçmalıklar vardı ama bu tarz filmlerde bu tarz şeylere takılmamak gerekir. Filmin amacı zaten görsel şölen onu da fazlasıyla vermiş. Güzel keyifli film olmuş. Beğendim.

• Film konu olarak çok güzel aslında ama yine bağlantılar pek olmamış, Önceki film ile kafa kafaya bence, Görsel ve ses konusunda çok güzel ama gereksiz bir ışık cümbüşü vardı önceki film gibi bir ton olsaymış daha iyi olurmuş bence.

• Altyazı için subscene ve opensubtitles'a bakabilirsiniz Türk sitelerinde telif yediyse

Filme gelirsek TAM BİR GÖRSEL ŞÖLENDİ. Senaryo idare eder ama Godzilla vs Kong sahneleri müthişti. Mechagodzilla müthişti. İzlemeye doyamadım resmen o sahneleri bi ara yine izlicem.

• kong Üzümlü kekim hakketmedin sen böyle şeyleri aslında kötü diyenler olur ama gayet güzel aksiyon bol daha ne

• Çerezlik film. Dövüş sahneleri güzel. MechaG. sahneleri ayrı etkileyici.

Puanım 10/7.7

• Daha çok dövüş sahneleri olmalıydı, insanlı sahneler son derece sıkıcıydı 7 veriyorum.

• film çok güzeldi. Senaryoda birkaç kusur ama yine de bence.
    Ve dikkat ettiğim bir şey son 3 filmdir aynı çizgide ilerliyor (bahsettiğim kusur bu değil) :

hep savaşın kaderini insanlar ve çoğul taraf belirliyor.

ilk filmde godzilla 2 mutoya karşı yeniliyordu, insanlar yardım etti ve mutolar bölününce iyiler galip geldi.

ikinci filmde ghidorah daha güçlüydü(karada), insanlar ve mothranın yardımıyla iyiler galip geldi.

yine bu filmde godzilla feci şekilde dayak yiyor. Bu arada mecha neymiş öyle adam koskoca godzillayı bildiğin dağıttı. sonrasında yine insanların ve kongun yardımıyla iyiler galip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 2 Nisan 2021; 13:55:59 >
  • Arnold_sivasta_Ne_GEZER kullanıcısına yanıt

madison,liseli çocuk ve bernie çok itici değil miydi, madisonun çıktığı her sahnede ölmesini ve ondan kurtulmamızı istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Spolier spolier spolier

Mobilde spolier butonu yok ...i am sory..spolier...

Hadi maymun köyüne .....bu alemde tek bir kral var.2 kere seni coluguna çocuğuna bağışladı.fazla ayak altında dolaşma

Spoiler,

yürü köyüne mi? kong olmasaydı godzillanın 2 dakikalık ömrü vardı, mecha ağır şamar oğlanına çevirdi godzillayı.

• Çocuk filmi olmuş, Adam Wingard'dan zaten bir beklentim yoktu ama bu kadarını da beklemiyordum. İlk filmin bir ağırlığı vardı, ikinci filmde bunu kısmen bozdular fakat bu filmde ise iyice suyunu çıkarmışlar. Kurgu da berbat olunca çekilmez hale gelmiş, bir de Godzilla ve Kong'a insansı tepkiler verdirmeye uğraşmışlar, manasız bakışmalar, artistik kaçışlar falan yapıyorlar artık ne gereği varsa, sadece dövüş koreografisi anlamında başarılıydı bence ama onun da tadı damağınızda kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.