Şimdi Ara

King Of The Road

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar günlerdir bu oyunu arıyorum..bulamıyorum bir türlü..eski bir oyun olduğu için bulmak zor oluyor..1-2 tane yerden indirdim, çalıştırdım ama olmadı..zaten indirdiğin oyun program ekle-kaldıra bile yerleşmiyor, pc de bir sorun olarak görüyor bunu..pin oyun mu diyorlar bu tür oyunlara bilmiyorum(internetten indirilen bazı oyunlar için)..
    bana oyunu nasıl bulabileceğimi söyleyecek arkadaşlar,lütfen..sağlam indirebiliceğim bi yerde yok mu bunu!

• Sanırım XP de çalışmıyordu bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mxyzptlk

Sanırım XP de çalışmıyordu bu oyun.
    Bende oyun var. XP sorunsuz oynatıyor. Sana bu gece upload edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caadas

Alıntıları Göster
    vistada oynamıştım.ama bikaç yavaşlama hızlanma gibi sorun oldu.silmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

vistada oynamıştım.ama bikaç yavaşlama hızlanma gibi sorun oldu.silmiştim.

Alıntıları Göster
    King of the Road gerçekten yılların oyunu. Az oynamadım küçükken hayatımda bir Renault kamyon almak vardı onuda almıştım iyi de fonksiyonu vardı iyide kaçıyordu sonra nolduysa tekerleri patlamıştı heralde sonra da oyunu sildim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

King of the Road gerçekten yılların oyunu. Az oynamadım küçükken hayatımda bir Renault kamyon almak vardı onuda almıştım iyi de fonksiyonu vardı iyide kaçıyordu sonra nolduysa tekerleri patlamıştı heralde sonra da oyunu sildim heralde

Alıntıları Göster
    onun ikincisi çıkmadı mı ya çok güzel oyundu

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caadas

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunceri -- 8 Eylül 2008; 5:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunceri

quote:

Orjinalden alıntı: caadas

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    benim yeğende vardı o oyun ama cd çok çizik , çalışırsa uplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

benim yeğende vardı o oyun ama cd çok çizik , çalışırsa uplarım.

Alıntıları Göster
    hey gıdı heyy az km yapmadık bu oyunda 2002 den 2006 ya kadar oynadım bıkamadan.
  • Bu oyun xp li p4 1.8 işlemcili pc de çalışıyor ama yine xp'li çift çekirdekli işlemcili pc'de çalışmıyor. Yok mu neden böyle olduğunu bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-Murat-_

Bu oyun xp li p4 1.8 işlemcili pc de çalışıyor ama yine xp'li çift çekirdekli işlemcili pc'de çalışmıyor. Yok mu neden böyle olduğunu bilen?
    Caadas arkadaş oyunu çektim, teşekkürler(ikinci sağlam olanı) ama çalışmadı..P4 3.0 pc de sorun verdi, başlangıçta ekran siyah oldu, açılmadı ve mecburen görevi sonlandırdım..aynı oyunu P3 başka bi pc de denedim, onda sorunsuz açtı..Neden bunu yapıyor bilen arkadaş varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunceri

Caadas arkadaş oyunu çektim, teşekkürler(ikinci sağlam olanı) ama çalışmadı..P4 3.0 pc de sorun verdi, başlangıçta ekran siyah oldu, açılmadı ve mecburen görevi sonlandırdım..aynı oyunu P3 başka bi pc de denedim, onda sorunsuz açtı..Neden bunu yapıyor bilen arkadaş varmı acaba?

Alıntıları Göster
    Bende de p4 3.2 Norhwood işlemci var. Ekran kartım Ati Radeon 9600xt (agp) XP SP2 ile sorunsuz açıyor.
  • quote:

Bende de p4 3.2 Norhwood işlemci var. Ekran kartım Ati Radeon 9600xt (agp) XP SP2 ile sorunsuz açıyor.

Alıntıları Göster
    bu oyunu merak ediyorum kısaca anlatabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

Fizikleri hariç en iyi kamyon oyunu desem yeter galiba.Bence indir ve kendşn gör.Vites geçişi nasıl olur araba evirlenmesi nasıl olur vs. 18wos serisi tam bir rezalet.Oyun demeye 1000 şahit istiyorlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Fizikleri hariç en iyi kamyon oyunu desem yeter galiba.Bence indir ve kendşn gör.Vites geçişi nasıl olur araba evirlenmesi nasıl olur vs. 18wos serisi tam bir rezalet.Oyun demeye 1000 şahit istiyorlar artık.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

arkadasında dedıgı gıbı 5 sene bıkmadan oynadım ben cok guzel oyun sıddetle tavsıye edıyorum bulursan buraya da upload edersen sevınırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

arkadasında dedıgı gıbı 5 sene bıkmadan oynadım ben cok guzel oyun sıddetle tavsıye edıyorum bulursan buraya da upload edersen sevınırım .

Alıntıları Göster
    bendede açılmadı core duo işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

bendede açılmadı core duo işlemci.

Alıntıları Göster
    bende calısıyo xp de ama ses cıkmıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honey Sweety

bende calısıyo xp de ama ses cıkmıyodu

Alıntıları Göster
    Çok Güzeldi Bu Oyun Çıktığın da Gece Gündüz Oynuyordum Keşke Devam Oyunu Gelse .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trex_Tr

Çok Güzeldi Bu Oyun Çıktığın da Gece Gündüz Oynuyordum Keşke Devam Oyunu Gelse .

Alıntıları Göster
    Ah ah nerde o günler az oynamadım bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeLMyHiT

Ah ah nerde o günler az oynamadım bu oyunu

Alıntıları Göster
    Evet en sonunda çalıştırdım oyunu..oyunun kurulumunda 3 tane secenek çıkıyor ilk etapta..burada Jowood bir seceneği işaretlemiş oluyor(oyunun çözünürlülüğü ile ilgili), bu sizin görüntü ayarlarınızla uyum göstermediğinde siyah ekran oluşuyor..o nedenle diğer secenekleri de deneyerek oyunu ınstall ediniz..ben denedim ve oldu..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.