Şimdi Ara

King Of The Road ı windows7 64 Bitte Çalıştırmak (Resimli Anlatım) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
22.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu kaldır oyunun cd sinin içinden iv5setup.exe yi kurulumu yap şimdi oyunu yeniden kur cd üzerinden değil masa üstündeki simgeden çalıştır açıldığını göreceksin
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    bu dediğinde olmadı en son format atıp 32 bit yükleyeceğim pc ye o olacak...
    Konuya ne oldu ki ?
  • hangi konuya ne oldu
    dün akşam konuda mesaj yoktu bir anda sonra düzeldi ama :)

Wmlite Workstation la xp mode yükledim pc ye baktım olmuyor kotr u yükledim xp mode dada your computer do not have graphic accelerator hatası veriyor anlamadım bu işi
  • o grafik hatası ekrankartı sürücüsü ve direktxle alakalı ekran kartının sürücüsünü kaldır son sürümünü kur birde direktx 9cyi kur
  • O dediğin dosya kurulmuyor. Kurulurken bi yerde donup kalıyor (daha Searching bilmem ne derken).
    Ayrıca ekran kartı sürücüm güncel ve DirectX var, ancak oyun "Your computer do not have graphic accelerator" diyor. En son XP kuracam o olacak.
    Your graphics error veriyordu.Onu kısayola -w ekledim o sorunu çözdüm.
    Şimdiki sorunum şöyle. oyun açılırmış gibi oluyor.Ekran kararıyor.Beni oyundan atıyor.
    Sistem: Win 10 Pro x64
    Ekran kartı vs. güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Eline sağlık.

Yüreğine sağlık. * * * =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

Evet Arakadaşlar uzun uğraşlarım sonrasında King of the road oyununu windows 7 64 bitte sorunsuz çalıştıra bildim şimdi yöntemi sizle paylaşıyorum resimli olarak öncelikle oyunu netten iso şeklinde indirin ve sanal diskinize takarak kurun sonra sanal diskin içinde resimde işaretlediğim dosyayı bulun ve tıklayarak kurun sonra oyuna sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz bu arada ilk menü ekranı bozuk gözüke bilir oyun sağlam şekilde çalışıyor

King Of The Road ı windows7 64 Bitte Çalıştırmak (Resimli Anlatım)

windows 10 içinde yapsana

• quote:

o grafik hatası ekrankartı sürücüsü ve direktxle alakalı ekran kartının sürücüsünü kaldır son sürümünü kur birde direktx 9cyi kur

Ya bende win 7 deyken oynuyodum win 10 a geçtim açmıyor bir çözümü varmı 64 bit. Oyunu oynayamadıkça gözümde daha fazla değerleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç sene olmus hala bu oyunu arıyoruz..

kamyonların viraj alırken esnemeleri, düşük yüksek devir yakıt tüketim farkı günümüzdeki oyunlarda hala yok..

bu oyuınu yapanlar neredeler? neden yenisini yapmıyorlar?

şeytan diyor git başlarına silah daya zorla oyun yaptır bunlara
  • Oyun linki olan varsa özelden paylaşabilir mi? Teşekkürler
  • Çocukluğumun oyunu. Başlığı görünce hüzünlendim.
  • win10 da oyunu açabildim ama oynanmıyor donuyor. win10 da çalıştırabilirsek güzel olacak :)
  • sekizde çalışıyor ancak arka planla sürekli dönüşüm halinde pencere modunda çalışabilir belki
  • Uzun süredir oyunu çalıştırmaya uğraşıyorum ama nafile7 64 bit ultimate kurulur bilgisayarda tüm söylenenleri yaptım ama giremiyorum oyuna :( illa xp mi ? kurmam gerekiyor :/
  • quote:

eğer win 7 64 bitte çalışmadığına inana varsa benimle irtibata geçsin ve team wieverden göstertiyim çalıştığını

Hüsami kardeşim, 64 bit win7'de bu oyunu çalıştıramıyorum. Önerileri denedim ancak sonuç yok. Teamviewer üzerinden destek verir misin?
  • öncelikle oyunu krackli versyonunu bulup deamaon toolsa imagesini takıp full kurulum yapın daha sonra oyun içinde indeo video yu kur resimdeki dosya çalışıyor
  • hüsemi bey banada king of the road için yardım edebilirmisin windows 7 de çalışmıyor your computer doesnt graphıc kart acceletor yazıyor ekran kartı
    ati readeon hd 5750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawyer126 -- 19 Ocak 2018; 14:36:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.