Şimdi Ara

King's Bounty: Dark Side Türkçe Yama Çalışması (İstek Olursa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • King's Bounty: Dark Side oyununun dil dosyalarını buldum. Biraz uzun bir oyun ama tek başıma zamanla çevirebileceğime inanıyorum. Pek istek olmazsa çeviriyle uğraşmak istemiyorum. Burada insanlara danışmak istedim :/

• çevirin bence güzel bir oyunsa tabi... ben baktım güzele benziyor ama açıp oynamadım sonuçta belki çevirirseniz ben kesin oynarım.
  • Benim çok severek oynadığım bir seri. Eğer hâlâ çeviriyi düşünüyorsanız, bence oyunu oynamak isteyenler için oldukça yararlı olur diye düşünüyorum.
  • En son 8 ay önce hesaba giriş yapılmış. Görülme ihtimali çok düşük , sıra tabanlı oyunlara bayılmama rağmen hikaye için ileri seviye ingilizce istediği için , listemden çıkarmak zorunda kalmıştım. Keşke bir ekip çıksa da komple seriyi Türkçe olarak çevirse , Ultimate edition 15 liraya düşmüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper yama yapmışsın bizede söylesen bari makbule geçer
  • güzel oyuna benziyor. türkçe olursa zevkle oynarım.
  • Güzel seriye benziyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
     King's Bounty: Dark Side Türkçe Yama Çalışması (İstek Olursa)By KaSIrGayoutube
    Merhaba Oyun ilk çevirim olduğu için çok eksiği olduğunu farkettim. 1-Şahıs isimleri bölge ve eşya isimleri çevrildi 2-hatalı oyunu donmasına sebep olan eşya veya parşomenlerin çeviri hatası düzeltildi 3-oyunda geçen nesne veya bölge açıklamaları düzeltildi. Elimden bu gelir. Kings Bounty serisini bitirmeyi düşünüyorum umarım bu çeviriler sizleri memnun etmiştir. OYUN KURULUMU: King's Bounty The Legend Versiyon 1.07 "rar" olan dosyanın içindeki; Loc_ses klasör şeklindeki Dosyayı C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\King's Bounty - The Legend\sessions\base içine atın Data klasör şeklindeki Dosyayı C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\King's Bounty - The Legend\data içine atın Eğer oyun Türkçe karakter Desteklemezse Lütfen Steamdan King's Bounty - The Legend Özelliklerden Dosya bütünlüğü Doğrulayın Veya oyun Açılmaz ise periyod direx Gibi Yol Hatası alırsa Tekrardan dosya bütünlüğü Doğrula diyin dosyalar olduğu yerde kalsın. İyi Oyunlar By KaSIrGa İNDİRME LİNK 09-03-2024 Güncellendi https://drive.google.com/file/d/1FKPiulihMSL5rGKvFTf0o7z1FPMoZMRu/view?usp=sharing
    https://www.youtube.com/watch?v=uRDikjNYkYg

King's Bounty: Dark Side Türkçe Yama Çalışması (İstek Olursa)By KaSIrGayoutube
    Merhaba oyunun 2.si olan King's Bounty Armored Princess çevirisi Bitmiştir oyun test aşamasına geçmedi oyundan atma sorunu olursa Youtube de iletirsiniz ilk oyuna nazaran daha iyi çeviri sunulmuştur Kurulum Öncekikle oyunu ingilizce açın yeni oyun girin kaydedip çıkın (.kfs dosyası üstüne yapıştırılıp değiştir dediğinizde sorun yaşarsınız onun için normal klasör şeklinde size paylaştım) rar içindeki los_ses dosyasını C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kings Bounty Armored Princess\sessions\addon içine atın rar içindeki data dosyasını C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kings Bounty Armored Princess\data içine atın şayet türkçe karakter sıkıntısı yaşarsanız steam'dan oyunun özelliklerinden dosya ayarlarından dosya bütünlüğünü doğrula Yapın. orjinal dosyaları kalsın başka yere almayın iyi oyunlar umarım sorun vermez oyun Link https://drive.google.com/drive/folders/1-DIYFEc-hDaQfel0OC7C32zwkwA0ydzR?usp=sharing
    https://www.youtube.com/watch?v=H8DGvhF2lyg

King's Bounty: Warriors of the North bitti onu da yayınlarım en kısa zamanda ins King's Bounty: Dark Side Türkçe Yama Çalışması (İstek Olursa) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.