Şimdi Ara

kingdevil23 siteye girersen oku lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • senle yaptıgımız takas sonucu seytana uyup beni kandırmıştın neyse belirtmek istedigim su ki
    cafeden bi arkadasım belki beni kabul ederse charı geri alırız diye senin mail adresini istemişti bi hata edip verdim bugün ögrendim sana hakaret dolu mailler yollamıs onun adına senden özür dilerim charı almıs olsanda ben kimseye küfr etmem ettirmem char olayı ayrı kimin kime hakkı geçmişse Allaha hesabını verir
    senden istedigim arkadasım adına özrümü kabul etmen Allaha emanet ol

• King Canın Cehenneme Kardeş.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kardes senin gibisini görmedim valla gerçek hayatta tanısmak isterdim senle
    elimden gelen birşey olursa pm kadar yakınındayım haberin olsun
  • Aziz sagol Allah razı olsun sadece arkadaşımın hatasını telafi etmek istedim ::BiLaL::
    öyle deme arkadasım bela okumak iyi degildir :)
    okuyan arkadaslar up larsa sevinirim bu yazıyı okumasını istiyorum hasancan arkadasımızın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzerdem -- 15 Ocak 2008; 17:46:34 >
  • http://www. f r m t r . com/xigenon-k/1465192-80-lwl-mage-satilik-itemli-crazyliqhtninq-antalya-istanbul.html
    sanırım burdan satmaya çalışıyor mageyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 15 Ocak 2008; 18:48:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzerdem

senle yaptıgımız takas sonucu seytana uyup beni kandırmıştın neyse belirtmek istedigim su ki
    cafeden bi arkadasım belki beni kabul ederse charı geri alırız diye senin mail adresini istemişti bi hata edip verdim bugün ögrendim sana hakaret dolu mailler yollamıs onun adına senden özür dilerim charı almıs olsanda ben kimseye küfr etmem ettirmem char olayı ayrı kimin kime hakkı geçmişse Allaha hesabını verir
    senden istedigim arkadasım adına özrümü kabul etmen Allaha emanet ol

http://forum.donanimhaber.com/m_19288291/tm.htm
    way babam way az kala benim charıda alacaktı nyseki önce ben vermem dedim kovaladım

• sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.