Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
433
Cevap
30
Favori
15.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #36
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu tvde oynamak zor altyazılar ok boyutu büyütülüyor fakat oyun içi menulerdeki yazılar çok küçük olmuş. tvnin dibine girdim resmen çoğu şeyi okumak için

• Oyun beni ürküttü açıkcası, başlasam bitmeyecek gibi çok uzun geldi bana, kararsız kaldım

• nerde yatacaz yav yatacak yer yok habire ceza veriyorlar hanci bulamadim meyhane ve insanlarin evleri var sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt
    Demircide işe gir o sana yatak verir..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece 1.şahıs mı acaba? 3.şahıs görüşü var mı? Sevemedim gitti 1. şahıs oyunlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 5 Şubat 2025; 10:52:35 >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

bunu ben de merak ediyorum. 3.şahıs varsa oynarım.

• crypto81 kullanıcısına yanıt

Saatlerce demircide calisabilirim çok zevkli  

• Oyun çok iyi, inceleme ve oyuncuların yorumlarından belli zaten. İş, güç arasında platin için 200 saat ayıra bilecek miyim tek sorun bu. İki aya anca biter. Gözüm kesmiyor bu yüzden.

• Yeni skyrim diyebilir miyiz

• Oyun muazzam çok keyif aldım,kombat bariz şekilde ilk oyuna göre kolay geldi,hikaye daha ozenilmis ilkine göre tek sorun ps5 de grafikleri beğenmedim bilgisayar ile kıyaslamak gerekir tabi ama ps5 yetersiz kaldı gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

Oyun muazzam çok keyif aldım,kombat bariz şekilde ilk oyuna göre kolay geldi,hikaye daha ozenilmis ilkine göre tek sorun ps5 de grafikleri beğenmedim bilgisayar ile kıyaslamak gerekir tabi ama ps5 yetersiz kaldı gibi geldi
    Pro da grafikleri daha iyi deniyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kombat çok kolay olmuş ilk oyuna göre . can sıkıcı bu durum

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

Evet ilk oyuna göre bariz kolay geldi bana da

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

bende aynı durumda bekliyorum oyunu aldım ama başlayamadım 😅 normal süresi 100 saat platini 200+ bu kadar vakit ayırabilceğimi sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aylmz07

Sadece 1.şahıs mı acaba? 3.şahıs görüşü var mı? Sevemedim gitti 1. şahıs oyunlarını.
    Benim bildiğim ne yazık ki 3. Şahıs yok. O yüzden ben de bu oyunu oynayamayacağım. Bir süre sonra başın dönüyor, midem bulanıyor benim.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Fps olmasi ve cok uzun olmasi beni biraz soguttu ama oynayanlar oyun cok guzel diyor, platin falan zaten kasmam asla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hype yaptı herkes. İlk oyunu almıştım oynamamıştım. Başladım oynamaya inanılmaz zevk aldım. Yıllardır adam akıllı oyun oynayamayan ben aşırı keyif almaya başladım.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Ayni hisleri yaşiyorum inanilmaz içine girdim ortq çagda gibiyim yavas yavas herseyi kesfediyorum gorev bile yapmadan acaip zevkli

Uzerimde 300 kg yükle 1 saat yurudum hic sikilmadim baya skill actim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 5 Şubat 2025; 18:24:48 >
  • Beyler çalinti mallari nasil saticaz uzerimde tasiyorum korkuyorum calindigi yer fln yazio

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.