oyunu tvde oynamak zor altyazılar ok boyutu büyütülüyor fakat oyun içi menulerdeki yazılar çok küçük olmuş. tvnin dibine girdim resmen çoğu şeyi okumak için |
Bildirim
oyunu tvde oynamak zor altyazılar ok boyutu büyütülüyor fakat oyun içi menulerdeki yazılar çok küçük olmuş. tvnin dibine girdim resmen çoğu şeyi okumak için |
Oyun beni ürküttü açıkcası, başlasam bitmeyecek gibi çok uzun geldi bana, kararsız kaldım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 5 Şubat 2025; 10:52:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bunu ben de merak ediyorum. 3.şahıs varsa oynarım. |
Saatlerce demircide calisabilirim çok zevkli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kombat çok kolay olmuş ilk oyuna göre . can sıkıcı bu durum |
Evet ilk oyuna göre bariz kolay geldi bana da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende aynı durumda bekliyorum oyunu aldım ama başlayamadım 😅 normal süresi 100 saat platini 200+ bu kadar vakit ayırabilceğimi sanmıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ayni hisleri yaşiyorum inanilmaz içine girdim ortq çagda gibiyim yavas yavas herseyi kesfediyorum gorev bile yapmadan acaip zevkli Uzerimde 300 kg yükle 1 saat yurudum hic sikilmadim baya skill actim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 5 Şubat 2025; 18:24:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |