Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
30
Favori
15.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #36
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece sabaha karşi kamplari basiyorum avcilari işcileri uyurken oldurup herseyi caliyorum inanilmaz zevklo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

çalıntı malları değirmencilere okutabilirsin

• Kingdom Come: Deliverance II satışları 24 saat içinde bir milyonu aştı

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Kingdom Come: Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Warhorse Studios, Kingdom Come: Deliverance II'nin PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 4 Şubat'ta piyasaya sürülmesinden sadece 24 saat sonra bir milyon adedi aştığını duyurdu.

Kaynak :

Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıgematsu
    Kingdom Come: Deliverance II sales top one million in 24 hours
    https://www.gematsu.com/2025/02/kingdom-come-deliverance-ii-sales-top-one-million-in-24-hours

• Arkadaşlar gold sürümü aldım ama daha oynayamadım gölde baskın yedik ileride mi giyebiliyorum kıyafetleri hediye edilenleri?

• Merhabalar,

hindistan Psn inden alınan oyunda da Türkçe dil desteği oluyor mu

• Kamikera K kullanıcısına yanıt

evet 👍🏻

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• kombatın ilk oyuna göre çok daha kolay olması dışında oyun güzel ilerliyor

• Oyunu ben de deneyimleyebildim sonunda 🙂 Efsane olmuş efsane. Daha başından itibaren oyun kendine inanılmaz bağlıyor. Yüzlerce saatimi gömerim ben bu oyuna dedirtiyor. Grafiklere bayıldım. Optimizasyon mükemmel. Son yıllarda optimize özürlü oyunlara inat çok başarılılar. İlk oyunun optimizasyonu leş iken epey gelişme kaydetmişler.

Resmen sanat eseri gibi oyun yapmışlar. Işıklandırmalar,yansımalar çok iyi. Rt alternatifi kendilerine ait olan ışıklandırma sistemi gayet kaliteli. Kesinlikle koştur koştur oynanıp bitirilecek bir oyun değil. Rdr2 neyse bu da o bence. Yazık etmeyin bu güzelim oyuna 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOTY

• Pro da oynayan var mı performans nasıl ?

• Proda oyun yağ gibi akıyor bayıldım. Combat ilk oyuna göre çok daha iyi olmuş. Daha çok başında sayılırım fakat ara sahne performansları çok güzel geldi orta çağ filmi tadında izlettiriyor kendini. Şuan için tek kusur ara sahneler çok iyi yapılmışken bir anda ara diyaloglara geçişte animasyonlar maalesef sırıtıyor.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

PS5:

• Kalite Modu: FSR ile 1440p'den 2160p/30fps'ye yükseltildi

Performans Modu: 1080p'den FSR ile 1440p/60fps'ye yükseltildi (+60fps VRR ile)

PS5 Pro: PSSR ile dinamik 1440p'den 2160p/60fps yükseltildi (VRR ile +60fps) 🔥

• Oyun tekrara düşmez mi, neler yapılabiliyor, görev akışı nasıl mesela rdr2 gibi mi? Aydınlatacak var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

PS5:

• Kalite Modu: FSR ile 1440p'den 2160p/30fps'ye yükseltildi

Performans Modu: 1080p'den FSR ile 1440p/60fps'ye yükseltildi (+60fps VRR ile)

PS5 Pro: PSSR ile dinamik 1440p'den 2160p/60fps yükseltildi (VRR ile +60fps) 🔥

Mesela hocam ben pro da açınca otomatikman kendi mi seçiyor 60fps olmasını

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

evet tek seçenek var zaten 👍🏻 televizyonunda vrr özelliği varsa 60+ fps veriyor

• Oyun harika olmuş Series X oynuyorum gayet güzel grafikler indirim olduğunda hem firmaya destek amaçlı hem PS5 pro da deneyimlemek için satın alacağım bir kaç platforma satin aldığım oyun çok azdir bu oyunda onlar gibi şaheser olmus. Orta çağ o kadar iyi olmuş ki fantastik hiç bir sacmalik yok muazzam oyunda derya akıyor RDR2 sevmeyenler bu oyunu da sevmeyecek eminim ama Türkçe olması avantajı ile karekterle ilk başta direk bag kuruyorsun harika yapmışlar. Teki beğenmediğim oyunun baslarindayim save olayı var şu anlık olumsuz olarak gördüğüm.

• Su oyuna save sistemi guncellemesi gelsin ne olur ya işim var mesela "oyun kaydedildi" yazana kadar ekstra oynamak zorunda kaldım redditte falan çok yazan çizen varsa duysalar da getirseler keske onun dışında harika oyun

• hipokratamca kullanıcısına yanıt
    Oyundan çıkış yapınca otomatik kaydediyor oyun..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.