Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance 2, 1 günde inanılmaz başarı sağladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kingdom Come: Deliverance 2, 1 günde inanılmaz başarı sağladı!
    Warhorse Studios, yeni çıkan ortaçağ oyunu Kingdom Come Deliverance 2’nin tüm platformlarda 1 milyon satış adedini aşarak büyük bir kilometre taşını çoktan geçtiğini açıkladı.

Ayrıca Bkz.Kingdom Come Deliverance 2 PC sistem gereksinimleri açıklandı

Stüdyo, sosyal medya platformu üzerinden “Bir milyondan fazla kişi dünyamıza adım attı. Desteğiniz için fazlasıyla minnettarız. KCD2’ye zafer kazandırdığınız için teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu.

Steam'de en çok oynanan 10 oyun arasında

Kingdom Come Deliverance II, ayrıca Steam’de 164.000 oyuncuyla en çok oynanan oyunlar listesinde ilk beşe girdi, sonradan düştü. Steam kullanıcı yorumları da oldukça olumlu bir tablo çiziyor; oyuncuların birçoğu yavaş ve otantik oynanışın yanı sıra grafik optimizasyonlarını övüyor.

Warhorse Studios, oyuna ilkbaharda ücretsiz bir güncelleme sunacak; at yarışı ve hardcore modu eklenecek. Bunu takiben, yıl boyunca üç genişleme paketinin sunulması planlanıyor.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/kingdom-come-deliverance-2-sells-a-million-copies-a-day-into-launch/

• 2,2 milyon kelime ile baldurs gate 3 geçerek bildiğim kadarıyla en fazla kelimeye sahip oyun oldu. Üstelik ikisi de Türkçe ve bu adamların bütçeleri Rockstar bütçesinin yanında devede kulak kalıyor. Sırf Türkçe olduğu için oyunu satın aldım umarım diğer firmalara örnek olur

• Streamerların gazlaması yine, mal bulmuş mağribi gibi saldırmışlar, youtube'dan twitch'e hepsi buna dadanmışlar.

• Ben çok beğendim oyunu tavsiye ederim herkese

• 2 milyondan fazla kelimeye sahip böyle bir oyun Türkçe desteğiyle geldi bir de. Takdire şayan bir yapım, helal olsun.

• Orta çağ rpg olup sonunda fantastik olmayan bir oyun gördük orta çağ tarih sevenler bu oyuna bayılır

• Oyun 4k. Acayip güzel zevkli yanına çay yap Doritos al. Acayip güzel oynanıyor ve kitap okur gibi oynuyorsun. Arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Bir de forumda bazı arkadaşlar GTA 6 Türkçe çıkmazsa satın almam diyen adamları siz korsan kullanıyorsunuz diye gelmiyor şeklinde eleştiriyordu. Demek ki korsan vs bu işin bahanesi. Firmalar bildiğin sallamıyor Türkiye'yi. Ne Take-Two ne Ubisoft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Şubat 2025; 0:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kcd 1 çok iyi oyundu, woke den uzaktı hatta gay düşmanlığı direk vardı. Bunda henry taa oyun başında biraz zorlamayla gay oluyor. Bu yüzden para mara vermem. Oyunun ilk başında da erbaşlara "thresa çatur çutur s..yor" diyecekken arsız hans bile utanıp lafını kesti. Fon alıp woke olan oyunlar listesine kafalama girdi maalesef üzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.