Şimdi Ara

Kingdom of Heaven / Cennetin Krallığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gösterime girdimi bu film yaaa
    ben baya uzak kalmışım valla
    :))
  • güzel film,hatta harika...

gladyatör kadar olmasa da kaliteli bir filmdi.
    özellikle ben tarihifilmleri sevdiğim için daha çok hoşuma gitti...

haçlı seferlerini anlatan bu film en azından islamiyeti kötülememiş ve hristyan propğagandası da yapmamış..

Genç fransız şövalye Balian Büyük hükümdar Selahaddin Eyyübi'ye karşı

ben derim ki izleyin,tam bir tarihi film,destansı ve görsel

• aksama bile yer yok ak, yrn sabah 9 30 seansına gidicem
  • Divx'inin cikmasini bekliyorum hehehehe sinemaya gidicek vakit yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Divx'inin cikmasini bekliyorum hehehehe sinemaya gidicek vakit yok

vakit mi yok yoksa nakit mi
    saka bir yana
    ben de merak ediyorum umarım beklentilerimi bosa karsılamaz bu sene Troyu gibi duruyor
  • dun seyretmistim. ridley scott saglam bir film yapmış. tebrik ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne demek hristiyanlık propagandası yapmamış izlerken sinirden arkadaşım dişlerini gıcırdatıyordu o kadar sinir oldu; filmde hiçbir müslüman teketekte hiç bir hristiyanı öldürmüyor

(hristiyan ordusu bile dikkatsizlikten telef olmuş imajı verilmiş)

hatta hiçbir hristiyan en az 5 müslüman öldürmeden ölmüyor savaşı hristiyanlar çok az kişi olduklarından kaybettiler gibi birşeye getirilmiş film

filmde adamın biri öğrendiği 2 hamle ile milleti doğruyor papaz yardımcısının teki herkül kesiliyor

Yani FANATİZM YAPILMIŞ kimse yapılmamış demesin

ama film harika walla hristiyan olsam çok gurur duyardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool2hate -- 7 Mayıs 2005, 23:08:02 >

• fırsat ve para bulursam gidicem uzun zaman oldu troydan sonra böyle film görmeyeli
  • @cool2hate, şimdi böyle olunca hristiyanlık propagandası mı oluyor. yani bunu izleyen muslumanlar, yahudiler, atesitler, satanistler vs., "aa hristiyanlar olaganustu dovusuyor, ben de hristiyan olcam" diye mi düşünüyolar. hay allahım yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mandelbrot

@cool2hate, şimdi böyle olunca hristiyanlık propagandası mı oluyor. yani bunu izleyen muslumanlar, yahudiler, atesitler, satanistler vs., "aa hristiyanlar olaganustu dovusuyor, ben de hristiyan olcam" diye mi düşünüyolar. hay allahım yaa.

yani daha nasıl propaganda yapabilir anlamıyorum incil mi dağıtsın filme gidenlere adam hayret 1 şey
    filmi çeken kişi ridley scott black hawk down filmini çeken adam,o filmi izleyen adamın nasıl biri olduğunu zaten anlamıştır
  • Divx arşivi topladığım halde bu filmi kesinlikle sinemada izlemeyi planlıyorum...Alexander faciasından sonra görkemli bir filme hasret kaldım....Propaganda meselesine gelince, bunlar bana komik geliyor.İstediği kadar propaganda yapsın. Neyi değiştirecek ki? Mesaj onu atanın gücüyle değil mesajı alanın algısı ile anlamlanır.. Büyük İskender'de de sürekli insanları özgürleştirmekten bahsediyordu fethe giderken. Bense sadece gülüyordum.Ben bu tür filmlerden beni galyana getirmesini, heycanlandırmasını beklerim...Liderlerin konuşmalarını önemserim...Ridley Scott kendini defalarca kanıtlamış bir yönetmen...Ben bu filmden çok şey bekliyorum...
  • arkadaslar ben bu fılmden cok umutluydum ve buyuk bır heyecvanla gttım
    fakat bu fılm benım hosuma gıtmedı. savas sahnelere bence cok az. yanı bu fılme benden 10 uzerınden 5-6 anca .

Bu hafta ıcerısınde 3 fılme gıttım
    1-cevırmen
    2-cennet kıralıgı
    3-komando dadı

aralarında en guzelı komanda daıydı bence
    dıger ıkı fılmden buyuk bır hayal kırıklıgı yasadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 7 Mayıs 2005, 23:51:57 >
  • valla eleştiriler genel de iyi anlaşılan filme gitmek farz oldu artık
  • filmin 1 30 dakkadan kısa olması şaşırtıcı ama....

seyretmek lazım...

bu arada film süresi ile ilgili bilgim yanlışsa lütfen düzeltin
  • Filmin süresi 145dk..Tam ayarında bence..2 saat 15 dk...Uzun filmler çok uzun oluyor...(Uyku vakti geldi anlaşılan)
    http://www.imdb.com/title/tt0320661/
  • Kesinlikle her konuda tamamen tarafsız kalmış filmdir.Aynı zamanda son yıllarda yapılmış en iyi filmlerden biridir ama bu film sinemada izlenir.Filmde çok güçlü ve canlandırılması çok zor karakterler vardı.Ama ridley scott o kadar iyi oyuncular seçmişki seçtiği oyuncular bununda üstesinden gelmiştir.Filmde Selahaddin Eyyübi'ye dikkat edin müthiş bir karakter.Ayrıca Edward Norton'da oynamıştır ama bütün filmde maskelidir.
  • selam.Bugün bu filmi izlemeye gittim. Gayet güzeldi ve şaşırdım doğrusu şaşırmamın nedeni ise filmin oldukça objektif işlenmiş olması.Kesinlikle tavsiye ediyorum izlemeye değerr...
  • Bende izledim filmi cidden beğendim ancak 145 dk olması ki tüm haçlı seferleriyle ilgili filmler cok uzun oluyor adamlar anca anlatıolar olayı
    bu arada filmde kesinlikle objektif kalınmış arkadaşlar üstelik bu filmi yapan yönetmenin İngiliz olmasına karışılık!! Selahattin bence ordaki Hristyan Krallarından çok daha dürüst, kaliteli ve saygılı bir adam olarak resmedilmiş , bu çok hoşuma gitti. (ki arapları sevmem)
    sonuç olarak sölemek gerekirse bence izleyin, müzikler, savaş sahneleri ve yaratılan atmosfer süper (30.000 figuran kullanılmış) 10 üzerinden 7.5
  • filmi beğendim , olağanüstü değil ama gidip görülmesi gerekir bence... ayrıca propaganda yapıldığını düşünmüyorum filmde, özellikle selahaddin eyyübi karakteri süper yansıtılmış yani olduğu gibi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.