Şimdi Ara

Kingdom Rush'ın devam oyunu Kingdom Rush Frontiers'in çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Iron Hide Games, kule savunma türündeki mobil oyunu Kingdom Rush'ın devam oyunu Kingdom Rush Frontiers'in çıkış tarihini açıkladı.

Bu açıklamanın yanı sıra, kısa bir de tanıtım videosu yayınlayan geliştirici, yeni oyunda sunacağı bir takım yeniliklerin de işaretlerini verdi. Sekiz yeni kule, dokuz yeni kahraman ve 40 yeni düşmanı mobil oyuncuların beğenisine sunacak olan oyunda yeni bölümlerde yer edinecek.

Henüz kesin bir fiyatlandırma bilgisi bulunmasa da 6 Haziran tarihinde iOS kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan oyunun neler sunacağını hep birlikte göreceğiz.

• Fanteziye kaçmışlar çok da güzel olmuş
  • Sentinel'den aldığım Tower Defense zevkini başka hiçbir oyundan alamadım. Oyunları gerçekçi grafiklerle yapsalar ya hiç sevmiyorum böyle çizgi film gibi olanları.
  • Hem savunma hemde saldırı online multiplayer süper olurdu.
  • Güzel olmuş
  • gelmis gecmis en iyi td oyunu kesinlikle.
  • Oyun çıktı arkadaşlar. Bir önceki oyunu bitirenler bu oyundaki yenilikleri farkedecek, grafikler aynı ama heroların tamamı yenilerle değiştirilmiş, 9 tane hero var, level atladıkça skilleri geliştirebiliyorsunuz, başta özellikleri olmuyor yani.

Onun dışında yeni kuleler gelmiş tabi 4 temel kulenin son upgrade'i şeklinde. Ben çok beğendim. Kule savunma oyunlarını sevip de bu oyunu oynamaayan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Easy ile başlayın öğrenince medium ve hatta harda bile geçebilirsiniz. İyi oyunlar.

Bu arada ipod touch 4g 256 mb ram olmasına rağmen kasmadan oynatıyor yine. İyi optimize etmişler iphone 3gs bile çalıştırır heralde.
  • YA FRONTESI NASI PARA ILE SATIN ALCAZ ADMIN YARDIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.