Şimdi Ara

Kingdom Under Fire 2(HARİKA BİR VİDEO YAYINLANDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha bu oyun gerçekten böyle gameplay mi vaat ediyor?
  • EN çok beklediğim oyun.Ama çoktandır haber gelmiyor.
  • Bence Mükemmel bir oyuna benzior Çok Eğlenceli geçer savaşlar Azımın Suyu Aktı
  • Çok geride kalmış bu konu
  • RTS olursa tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

RTS olursa tutmaz

Sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

RTS olursa tutmaz

Sebep?

Ben şahsen rts oyun sevmem bana gezilecek büyük bir dünya lazım
  • quote:

quote:

quote:

RTS olursa tutmaz

Sebep?

Evet sen RTS sevmiyorsun diye bu oyun tutmayacak.
    Te Allah'ım ya, Company of Heroes başta olmak üzere o kadar RTS oyunları boşuna çıkıyor, boşuna yatırım yapılıyor zaten.

• quote:

RTS olursa tutmaz

Nah tutmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 4 Kasım 2010; 20:45:58 >
  • Kimse LOTR'a benzediğinden bahsetmemiş şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

Kimse LOTR'a benzediğinden bahsetmemiş şaşırdım

Benzemediğinden olabilir
  • Googleden çeviri yaptım bazı sitelerden.Türkceyle uyumlu birkaç şeyi çıkarabildim çeviriden:

Efendim şimdi 3 tane ırk olucakmış.Bunlar;insanlar,dark legion ve Encablossians denilen ışığı kullanan mutantlar.Bu 3'ü birbiri ile savaş halinde olucakmış.Biz oyuncular ordularımızı alıp,dost olmadığımız kişilerlerle(yada ırklarla) savaşacakmışız. Kale kuşatmaları Cennetin Krallığı filmindeki gibi gerçekci olucakmış(röportajdaki eleman adı geçen filmi beğenmiş).Mancınıklar vs epey bi cümbüşlü(cümbüş benim çevirim)oluyormuş.İşte merdiven arabaları yapıp buralardan surun ötesine asker çıkartmak,yada bu merdiven arabalarını imha etmek gibi atraktif öğeler varmış.Yeni sezonlarda yeni mapler gelicekmiş.Oyun ya aylık ödeme yada tek seferlik ödeme şeklinde olucakmış.Oyunun çıkış tarihini bu yılın sonunda olucak demiş,2010 oluyor buda.Yanlız tabi 2010'nun sonu geldi halen oyun yok,belkide 2011'dir.Bu yılın sonu dediğine görede 2012 olamaz diyorum.

Çok detaylı şeyler bulamadım,artık kusura kalmayın.Gerçi röportajdaki adamda genelde oyunun türü ve hikayesi konusunda bilgilendirme yapmış.Pve kısmıyla alakalı bir olay yok röportajda.

• kendisinin sitesinde kore betasının 2011 de başlayacağını okuduğumu hatırlıyor gibiyim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

RTS olursa tutmaz

Sebep?

Evet sen RTS sevmiyorsun diye bu oyun tutmayacak.
    Te Allah'ım ya, Company of Heroes başta olmak üzere o kadar RTS oyunları boşuna çıkıyor, boşuna yatırım yapılıyor zaten.

Bana göre boşuna yatırım yapılıyor

RTS oyunlarının kaçı Aşırı oyuncuya sahipki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 5 Kasım 2010; 21:30:33 >

• quote:

Bana göre boşuna yatırım yapılıyor

RTS oyunlarının kaçı Aşırı oyuncuya sahipki

Tamam geçti. Adam RTS'yi oynayan yok diyor ya
    Civilization, Total War, Company of Heroes, Starcraft, Patrician, MTG, War40K, C&C, Europa Universalis, Disciples, Hearts of Iron, Anno, Age of Empires ilk aklıma gelenler mesela...
    Kaldı ki bu oyun da aşırı RTS öğelerine sahip olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 5 Kasım 2010; 21:48:24 >

• Yine bazı çevirilerden anladığım kadarı ile single playerıda olucakmış oyunun ve galiba xbox için çıkacakmış.Hatta bu versiyon hazırlanmış, lakin microsoft tarafında bir sorun varmış.
  • Yav oyun sırf strateji değilki.Strateji+ ana karakter yönlendirmeli(nası bi tür çıkardım ortaya ama).Videoya baksanıza,eleman tam ölücek hemen kendine heal attırıyor.Biraz pve katsalar,zindanlar,raidler vs, gayette güzel tutar.

Multiplayer trailler:http://multiplayer.it/notizie/79871-kingdom-under-fire-ii-video-e-nuove-immagini-per-kingdom-under-fire-ii.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 5 Kasım 2010; 21:54:12 >
  • Ne zaman çıkacak şimdi bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Yav oyun sırf strateji değilki.Strateji+ ana karakter yönlendirmeli(nası bi tür çıkardım ortaya ama).Videoya baksanıza,eleman tam ölücek hemen kendine heal attırıyor.Biraz pve katsalar,zindanlar,raidler vs, gayette güzel tutar.

Multiplayer trailler:http://multiplayer.it/notizie/79871-kingdom-under-fire-ii-video-e-nuove-immagini-per-kingdom-under-fire-ii.html

• guzel oyuna benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.