Grafik süper konsept süper... baya beklicez gibi ama değebilir...
bu oyun devasa online oyun olsaydı çok daha süper olurdu.
Oyun ne alemde acaba?
Walla 2010 da çıkıcak dediler sonra 2011 e sarkabilir dediler sonra 2011 yazı dediler .... ee 2012 e giricez bi bilgi yoq hayla eu su için ...
Bu oyun paralı mı? Paralı olmaz umarım bu güzelliklerden yararlanmak istiyorum.
beyler oyun cikti oyunu hangame yayınladı bigöz atın gorursunuz yani uyeligi olanlar hala yok strategy olacakmıs lutfen brakın boyle seyleri :D
quote:
Orijinalden alıntı: Beful
beyler oyun cikti oyunu hangame yayınladı bigöz atın gorursunuz yani uyeligi olanlar hala yok strategy olacakmıs lutfen brakın boyle seyleri :D
RTS ne demek? Strateji değil mi? Başka bir konunda MMORTS yazmışsın zaten sen de?
Bu oyunu nasıl unutmuşum
quote:
Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28
quote:
Orijinalden alıntı: egk11
Tamam güzel bir savas meydanında birebir savasmayı vaadediyor ama karsıda ki orduda video'dan gördüğüm kadarı ile yapay zeka sıfır...Yani karakterin arkasına gecip vurmayan bir yapay zeka var...Sonucta müthiş bir alan vaadetse ne olur ki...Ayrıca savas alanında gereksiz bir kaos hakim gibi duruyor...Doğrusu bende öyle cok seyi değistireceğini düsünmüyorum...Tamam belki iyi bir oyun olabilir ama video'dan izlediğim kadarı ile beni pek sarmadı...Tabi bu benim sahsi görüsümdür...
Tamam güzel diyorsunda oyun mmorpg.Single rpg değil.Dolaysıyla oyundaki mob hareketleri ve yapay zekaları mmolarda oyuncuyu biryere kadar ilgilendirir.Npcyada moblar genellikle görev gibi ticaret gibi etmenlerde rol üstlenirler.Mmolar gerçek oyuncuyla diğer gerçek oyuncuyu karşı karşıya getirdiği için npc-mobun yapay zekası pek ön planda bulunmaz.Lakin bu oyun gerçek zamanlı strateji denilen tarz ile oyun severlerin karşısına gelicek olduğu için npc-mobları yönetebilme özelliğinide biz oyun severlere sunucak.Bu bağlamda npc-mob zekasının önemli olması her nekadar önemli gibi gözüksede kanımca bu yapay zeka gerçek oyuncuya karşı yapıcak olduğumuz mücadelerde,karşı tarafın ordusunu yıpratma ve seni koruma yönünde olucağa benziyor.Dedimya en başta mmo=gerçek oyuncu vs gerçek oyuncu temeline dayalıdır diye,işte bu yüzden senin ordun(yapay zekan yada npc'en yaba mob'un artık ne derseniz) karşıyı yıpratırken sen diğer gerçek oyuncuyu öldüreceksin.
Eğer güzel bir yapay zeka olsaydı(olmasını çok isterim) kalabalık arasında çok çabucak yara alıcak olduğun için ölme ihtimalin yüksek ve oyundan soğuma ihtimalinde yüksek olurdu.Game trailers'deki bir videoda gerçek oyuncu savaş alanında onlarca düşmana karşı çarpıştığını,bu arada tam ortada boss ile mücadele ettiğini aynı zamanda kamera açısını değiştirip yani kendi ana karakterini kısa süreliğine göremeyip büyücülerle kendini korumaya ve düşmana hasar vermeye çalıştığını gözlemleyeceksiniz.Bu zaman demek,üst düzey yapay zekada o zaman aralığında seni öldürmesi demek.Çünkü savaş alanaı çok kalabalık,gerçektende kalabalık.Birde böyle düşün.
ama exelance egk de az bişi haklı adam almış yanındaki baltayı fırr fırr wowdaki bladestorm (warriorların dönüş sikili)misali dönuo be:D bare mount and blade az bişi örnek alsalardı ben daha böle bi iç mücadele görmedim mb warband ateşli silahlar modunda hardda oynuom abi orduların içine saklanıp emrediom yaw ateş die :D adamlar atta binili kalsam şrraak:D bi tüfek yerdeyim o kadar olmasada yane yapmasınlar adam korksun lider savaş bu hadi dalsın adamlarıylayken 2-3 bilemedin savaşta 6-7 alsınki ii bi skor olur mb de muhabere savaşında full hardda o kadarda hor yapmasınlar npc yi:D ama grafiğe saygı duyuyorum sölim :)
30 Haziran 2013'te çıkacağını söylüyordu bir site. Kendi sitelerinde ise 2013 içinde diyor. Bakalım. Bu oyunu her ne olursa olsun oynamam gerekiyor.
harika bi oyun ya sabırsızlanıyorum oynamak için inşallah free2play olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme