Şimdi Ara

...:: KingMu Online ::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Versiyon : v1.6A (Season4Episode2)
    Server Kapasitesi : 100
    Dedicated Değil
    Bağlantı Hızı : 8mbit/1mbit
    %99 Uptime
    KingMuOnline Web için Tıkla...!
    KingMuOnline Forum için Tıkla...!
    Üyelik Almak için Tıkla...!

Exp: 5000x
    Drop : %100
    BB : Açık
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 150 000 000 Zen
    Grand Reset Yok
    Eventlar Aktif
    Reset Siteden atılır
    Max Stats : 65535

Castle Siege & Crywolf : Açık

= KingMu Yönetim =

Hunter(Zeus) & ?AkRep? & Ewo & BeyazSeytan

Game Master Yok...

Client :http://rapid-share.de/files/48001113/KingMu1.6A.rar.html

Patch :http://rapid-share.com/files/262151858/KingMuPatch.rar.html

Not: "Rapid-Share"da aradaki - yi kaldırın...

Yardımlarından dolayı Karayak,TMG- TEAM'a teşekkür ederiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman Sercan ERBEK -- 31 Temmuz 2009; 22:30:00 >

• bu hangi versiyon böyle ya:D
    daha önce görmedim 1.5D+ diye bişey:s
    sezon 2-3-4 diye biliyoruz bide episoadlarıda var:D
  • 4 Günlük Aranın İşe Yaramasına Sevindim.

Başarılar Dilerim..
  • 1.5D+ , Season4 Episode2 olarak geçiyor...
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun kardeşim
  • Hayırlı ve uzun ömürlü olur inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    4 hafta önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar serverimiz season4 epsode 2 versiyonuyla sizlerledir.Tüm mu severleri serevrimize bekliyoruz.Daha önceki versiyon season3 tü bizler uzun ömürlü bir server düşündüğümüzden en iyi ve ensağlam versiyonları deniyoruz.Maksat iyi ve sağlam bir ortamda zevkle vakit geçirmektir.Bu arada Kingmuonline serveri Sevgili kardeşim Adem (sansar)Elverdi (Zamanında yine bana vermişti saolsun.(!)
    'ninde bilgisiyle tekrar Bizdedir.sadece Domainde yaşadığımız bir sorun nedeniyle domaini değişmiştir.BU başlık altına bazı arkadaşların ileri geri yazı yazmalarını istemiyorum.Bizim kimseyle alıp veremediğimiz bir şey yok ve bizler Kingmu Team Olarak,iyi,kaliteli,sağlam birserver,güzel bir ortam peşindeyiz.Türkiyemizin bu geniş ve güzel forumunda "Klavye delikanlılığı" yapan arkadaşlar lütfen bu başlığa karekterlerini yansıtıp dengesiz yazı yazmasınlar.

Kingmu Team Olarak Ben ve Ortaklarım

Zeus (Hunterr),Akrep,Ewo,Beyaz Şeytan'dır.Bunun haricinde hiç bir zatın Kingmu ile uzaktan yakından ilişkisi yoktur.

Tüm Musaever dostları,arkadaşları serverimize bekliyoruz.Ayrıca server sahibi tüm Arkadaşlarımızada başarılar diliyoruz.Saygıalrımla...

Zeus (Kingmu Team Admin)

• mu-turk online ın client ini kullanıyorum ama girmiyor..
    launcer dan connet diyorum hiçbirşey çıkmıyor..
    client bozuk degil cünkü başka bir S4E2 serveri olan glory mu ya giriyor..
    indirmede sorun mu oldu dedim pacht yeniden indirdim ama yine girmiyor?
  • arkadasım san zahmet omaz ise mümkün ise clientimizi indiriver.Hem kafan rahat olsun hem kesintisiz sorunsuz vakit geçir.sorun yasarsanda .

Kingmu Team Forum foruma üye ol oradan bildir bana yardımcı olayım sana.saygılarımla..
  • hayırlı olsun kardeslerım basarılar hepinize. seco yerimi ayır kimse verme. inş önümüzdeki günlerde ben katılırım. evde neti kestim o yuzden giremiyorum pek ama gittigm sehirde alacam tekrar o zmn takılırz yıne.

selametle...
  • Hayırlı olsun Sercan
  • Hayırlı Olsun ..
  • HayırLı oLsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anumis

hayırlı olsun kardeslerım basarılar hepinize. seco yerimi ayır kimse verme. inş önümüzdeki günlerde ben katılırım. evde neti kestim o yuzden giremiyorum pek ama gittigm sehirde alacam tekrar o zmn takılırz yıne.

selametle...

teşekürler kardeşim.bekelriz hepinizi.şuan makinanın ana bakımı yapılıyor.zaten makinamızın resmini koymustuk bir ara.Yine koyacağız inşAlah.Sonuçta bizler,Güzel seviyeli ve sağlam bir serverin peşindeyiz.Bir çok mu serveri dostlarımızada başarılar diliyorum.Arkadaşlar,biliyorsunuz hergün yeni serverler açılıyor.Gönül isterki hiç bir server kapanmasın.Bende eski bir mucu olaraktan kapanan serverleri asla sevmem.İnşAllah bir Sorun olmazda sizlere uzun bir süre güzel bir ortamda eğleniriz.Serverimize ortamı,sohbeti seven herkesi bekliyoruz.Serverimiz 09.09.2009 tarihine kadar test serveri olarak hizmet verecektir.Bu tarihe kadar serverde gönlünüzce eğlenebilirsiniz.Ayrıca +4 e kadar kundunlar ve kanatlar koyulacaktır.yani fun server gibi.Maksat şimdilik gönlünüzce eğlenin.O tarihten sonra gerçek ayarlarına çekilip,zor ve kalıcı bir server yapmayı umuyoruz Allah'ın izniyle.Tebrikte bulunan tüm dost ve kardeşlerime teşekkür ederim.Tüm bilgilere Serverimizi forumundna ulaşabilir,öneri görüşlerinizi sunabilirsiniz.
    Kingmu Team Forum
    Saygılarımla..

• Test serverdan sonra exp ve drop kaç olacak?
  • Yav Akrep sen smyrnamu yu açsan oynardık gelmiş geçmiş en çok üye ve en uzun duran mu lardan biriydi.
  • slm.sercan kardeşim şimdi bizim takımda ve yine beraberiz.İstersen gels ende serverimizde güzel vakit geçir.

Kingmuonline Türkiyenin Kral Serveri
  • Hayırlı Olsun..
  • site ve servermi kapalı benim pcdemi bir sorun war websiteye portala giremiorum!.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.